Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Ben nasıl kaçırdım bunu? Tiroit değil mi? Başka bi şey mi?
Değil canımSezeryan dikişimde yıllardır ağrı oluyordu.1aydır çok şiddetlendi ve sağ tarafta içte şişlik var.Yürüyemiyorum,bacağım,belim hatta topuğuma kadar ağrı yapıyor.
Geçen ay regl olunca ayağa kalkamadım.2 gündür yine aynı durumdayım.

Çık gecmis olsun inşallah soğuk falan almışsindir da önemli bişey yoktur

Hay Allah ya, inş kolay düzelecek bir şeydir, 24üne ultrason randevusu nedir ya, en fazla 10 dakika bakılacak bir şey, nasıl o kadar yoğunluk oluşuyor, nasıl o kadar geç bir tarihe veriliyor

Hay Allah ya, inş kolay düzelecek bir şeydir, 24üne ultrason randevusu nedir ya, en fazla 10 dakika bakılacak bir şey, nasıl o kadar yoğunluk oluşuyor, nasıl o kadar geç bir tarihe veriliyor
Devlet yada fakulteyse oyledir

Tanıdığın olursa gün içinde bile alıyorlar burda bu işler hala böyle yürüyor bazı yerlerde

Eşimin varikioseli tekrarlamış sanki çıkılmaz bir yoldayız gibi tamda herşey düzelecek derken
Olsun ya karaları bağlama ameliyat olur.
Benim eşimde oldu.Bizede demişlerdi tekrarlar diye hatta 2.ye olan arkadaşımın eşi var.İlkinde gamile kldı 2.ye yine ameliyat oldu.
Bu sefer olacak inşaallah

İnşaallah canım ama sanki bu sefer sıkıntı çıkaracakTabi 11 yıl gitmez beklersem öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…