- 22 Temmuz 2017
- 43.931
- 130.583
Hayırlısı olsun canım, geçmişler olsun inşallahEşimde evde olmuyor.Daha ileri tarih olmasın dedim.Ben giderim artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım, geçmişler olsun inşallahEşimde evde olmuyor.Daha ileri tarih olmasın dedim.Ben giderim artık.
Çakı verseydin ağzına bitaneYok ya suratsız bir şeydi
Ben 1 aydır hastayımNevreste sana ne oldu? Allahım her gün birimize bi şeyler oluyor
Sağ ol canımHayırlısı olsun canım, geçmişler olsun inşallah
AynenÇakı verseydin ağzına bitane
Gel beraber olsunHayırlı olsun bakeme
Çok geçmiş olsun canımŞimdilik ilaçları kullanacağım. Ağrılarım, acılarım dinmez ise, o meme sönmez ve kanama yapar ise, muayene edilecekmişim
İnşallah gelip geçer bizde biraz önce kötü haber aldık rabbim kolaylaştırsın inşallahSağ ol canım
Ben nasıl kaçırdım bunu? Tiroit değil mi? Başka bi şey mi?Ben 1 aydır hastayım
Hayırdır ne olduİnşallah gelip geçer bizde biraz önce kötü haber aldık rabbim kolaylaştırsın inşallah
Hayirdir canimİnşallah gelip geçer bizde biraz önce kötü haber aldık rabbim kolaylaştırsın inşallah
Aldım tarifimiGel beraber olsun
Ne araAldım tarifimi
Hayırdır evvammİnşallah gelip geçer bizde biraz önce kötü haber aldık rabbim kolaylaştırsın inşallah
Eşimin varikioseli tekrarlamış sanki çıkılmaz bir yoldayız gibi tamda herşey düzelecek derkenHayırdır ne oldu
Hızlı Gonzales minikNe ara