Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Olsun ya karaları bağlama ameliyat olur.
Benim eşimde oldu.Bizede demişlerdi tekrarlar diye hatta 2.ye olan arkadaşımın eşi var.İlkinde gamile kldı 2.ye yine ameliyat oldu.
Bu sefer olacak inşaallah
Aynen öyle rabbim caresiz dert vermesin Evva bazen vesile olur bazı şeyler herşey güzel olacak inanoyorum ben

Olsun ya karaları bağlama ameliyat olur.
Benim eşimde oldu.Bizede demişlerdi tekrarlar diye hatta 2.ye olan arkadaşımın eşi var.İlkinde gamile kldı 2.ye yine ameliyat oldu.
Bu sefer olacak inşaallah
Abla eşim bu yıl herşeyi üst üstte yaşadı ve çok takıyor zaten bitmiş durumdaydı bende ne desem nasıl teselli etsem bilemedim allah büyük o yeterki ol desin inşallah bizide böyle güzel bir son bekliyordur ablacım allah razı olsun

Bizi söyle canımOda bizim 17 yıl oldu.Yani şimdi şartlar daha iyi
Arkadaşım 2 gebeliği öncesinde eşi varikosel ameliyatı oldu.Bizim içinde demişlerdi gerekmefi.Belki şimdi olmuştur

Biz randevu alırken mr rontgen vs 1 ay sonrasına verildi ege de . Ama odeme yaparsanız bir hafta sonrasına da var dendi yani paran varsa çaren bizde diyorlar
Öyle bir şey söylenmiyor.Aslında eşim mesleğinden kaynaklı geri çekebiliyor.Ama gerek duymadık.Yani birilerini araya koymayı denemedik.

Bizi söyle canımOda bizim 17 yıl oldu.Yani şimdi şartlar daha iyi
Arkadaşım 2 gebeliği öncesinde eşi varikosel ameliyatı oldu.Bizim içinde demişlerdi gerekmefi.Belki şimdi olmuştur
Maşallah abla rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın ❤ çok ilerleyen tarafta görülmüş abla inşallah ameliyatlık değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…