- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Sağol canım inşallah ❤Ne olduğunu bilmiyorum canım ama geçici bir şeydir, çabuk düzelir inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım inşallah ❤Ne olduğunu bilmiyorum canım ama geçici bir şeydir, çabuk düzelir inş
Aynen öyle rabbim caresiz dert vermesin Evva bazen vesile olur bazı şeyler herşey güzel olacak inanoyorum benOlsun ya karaları bağlama ameliyat olur.
Benim eşimde oldu.Bizede demişlerdi tekrarlar diye hatta 2.ye olan arkadaşımın eşi var.İlkinde gamile kldı 2.ye yine ameliyat oldu.
Bu sefer olacak inşaallah
Yok canım öyle bir şey değil 1 aydır hayat felçSağ olÇık gecmis olsun inşallah soğuk falan almışsindir da önemli bişey yoktur
Tabi ki belkide ışık göründüAynen öyle rabbim caresiz dert vermesin Evva bazen vesile olur bazı şeyler herşey güzel olacak inanoyorum ben
Korkmayın canım, bu operasyonu geçiren çok erkek var. Evlat için her zorluğa katlanıyoruzUltrasona girmiş falan doktor yarın gel demiş yine yarın ne diycek bilmiyoruz inşallah operasyonluk değildir ama o yönden korkuyorum
Sağol canım ❤
Orası nasıl bilmiyorum ama burda üniversite hastanelerinde paralı olunca öne çekiyorlar randevularıEğitim araştırma daha iyi diye oraya gidiyorum
Evet oyuzden atiyo tarihleri ileri zamanaEğitim araştırma daha iyi diye oraya gidiyorum
Benim eşim oldu.3 ay sonra kızlara hamile kaldımKorkmayın canım, bu operasyonu geçiren çok erkek var. Evlat için her zorluğa katlanıyoruz
Üniversite değil canım eğitim araştırmaYok öyle bir uygulamaOrası nasıl bilmiyorum ama burda üniversite hastanelerinde paralı olunca öne çekiyorlar randevuları
Abla eşim bu yıl herşeyi üst üstte yaşadı ve çok takıyor zaten bitmiş durumdaydı bende ne desem nasıl teselli etsem bilemedim allah büyük o yeterki ol desin inşallah bizide böyle güzel bir son bekliyordur ablacım allah razı olsun ❤Olsun ya karaları bağlama ameliyat olur.
Benim eşimde oldu.Bizede demişlerdi tekrarlar diye hatta 2.ye olan arkadaşımın eşi var.İlkinde gamile kldı 2.ye yine ameliyat oldu.
Bu sefer olacak inşaallah
Ameliyat oldu zaten daha önce canım zaten hep ağrıları vardı daha kaç ay öncesinde gitmişti sonuçklar hep temiz çıkmıştıKorkmayın canım, bu operasyonu geçiren çok erkek var. Evlat için her zorluğa katlanıyoruz
Biz randevu alırken mr rontgen vs 1 ay sonrasına verildi ege de . Ama odeme yaparsanız bir hafta sonrasına da var dendi yani paran varsa çaren bizde diyorlarÜniversite değil canım eğitim araştırmaYok öyle bir uygulama
Bizi söyle canımOda bizim 17 yıl oldu.Yani şimdi şartlar daha iyiAbla eşim bu yıl herşeyi üst üstte yaşadı ve çok takıyor zaten bitmiş durumdaydı bende ne desem nasıl teselli etsem bilemedim allah büyük o yeterki ol desin inşallah bizide böyle güzel bir son bekliyordur ablacım allah razı olsun ❤
İnşallah miniğim inşallah ❤Aynen öyle rabbim caresiz dert vermesin Evva bazen vesile olur bazı şeyler herşey güzel olacak inanoyorum ben
Öyle bir şey söylenmiyor.Aslında eşim mesleğinden kaynaklı geri çekebiliyor.Ama gerek duymadık.Yani birilerini araya koymayı denemedik.Biz randevu alırken mr rontgen vs 1 ay sonrasına verildi ege de . Ama odeme yaparsanız bir hafta sonrasına da var dendi yani paran varsa çaren bizde diyorlar
Bu zamanda herşeye çare var ...tekrarlasa bile yeniden ameliyatı yatı var netice de umudu kaybetmek insanı dibe çekiyorİnşallah miniğim inşallah ❤
Dermanı var çok şükürBirbirinize destek olun ve inanınİnşallah miniğim inşallah ❤
Maşallah abla rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın ❤ çok ilerleyen tarafta görülmüş abla inşallah ameliyatlık değildirBizi söyle canımOda bizim 17 yıl oldu.Yani şimdi şartlar daha iyi
Arkadaşım 2 gebeliği öncesinde eşi varikosel ameliyatı oldu.Bizim içinde demişlerdi gerekmefi.Belki şimdi olmuştur
Nasip her şeyde bir hayır vardırAmeliyat oldu zaten daha önce canım zaten hep ağrıları vardı daha kaç ay öncesinde gitmişti sonuçklar hep temiz çıkmıştı