Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Olsun ya karaları bağlama ameliyat olur.
Benim eşimde oldu.Bizede demişlerdi tekrarlar diye hatta 2.ye olan arkadaşımın eşi var.İlkinde gamile kldı 2.ye yine ameliyat oldu.
Bu sefer olacak inşaallah💖🌹🤩
Aynen öyle rabbim caresiz dert vermesin Evva Evva bazen vesile olur bazı şeyler :KK68: herşey güzel olacak inanoyorum ben :KK68:

Şuraya şunu birakayim
77240-YEK019-DekoratifNazarBoncugu-luksbazaar.jpg

Olsun ya karaları bağlama ameliyat olur.
Benim eşimde oldu.Bizede demişlerdi tekrarlar diye hatta 2.ye olan arkadaşımın eşi var.İlkinde gamile kldı 2.ye yine ameliyat oldu.
Bu sefer olacak inşaallah💖🌹🤩
Abla eşim bu yıl herşeyi üst üstte yaşadı ve çok takıyor zaten bitmiş durumdaydı bende ne desem nasıl teselli etsem bilemedim allah büyük o yeterki ol desin 🙏 inşallah bizide böyle güzel bir son bekliyordur ablacım allah razı olsun 🙏🌹

Abla eşim bu yıl herşeyi üst üstte yaşadı ve çok takıyor zaten bitmiş durumdaydı bende ne desem nasıl teselli etsem bilemedim allah büyük o yeterki ol desin 🙏 inşallah bizide böyle güzel bir son bekliyordur ablacım allah razı olsun 🙏🌹
Bizi söyle canım🤗Oda bizim 17 yıl oldu.Yani şimdi şartlar daha iyi🤗
Arkadaşım 2 gebeliği öncesinde eşi varikosel ameliyatı oldu.Bizim içinde demişlerdi gerekmefi.Belki şimdi olmuştur 🤦🏻‍♀️

Biz randevu alırken mr rontgen vs 1 ay sonrasına verildi ege de . Ama odeme yaparsanız bir hafta sonrasına da var dendi 🤔 yani paran varsa çaren bizde diyorlar
Öyle bir şey söylenmiyor.Aslında eşim mesleğinden kaynaklı geri çekebiliyor.Ama gerek duymadık.Yani birilerini araya koymayı denemedik.

Bizi söyle canım🤗Oda bizim 17 yıl oldu.Yani şimdi şartlar daha iyi🤗
Arkadaşım 2 gebeliği öncesinde eşi varikosel ameliyatı oldu.Bizim içinde demişlerdi gerekmefi.Belki şimdi olmuştur 🤦🏻‍♀️
Maşallah abla rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın 🤲❤ çok ilerleyen tarafta görülmüş abla inşallah ameliyatlık değildir 🙏

X