Ne yapacağım, yığınla ilaçla döndümNaptin hadi de
Eeee tamamda ne dediNe yapacağım, yığınla ilaçla döndüm
Şimdilik ilaçları kullanacağım. Ağrılarım, acılarım dinmez ise, o meme sönmez ve kanama yapar ise, muayene edilecekmişimNasıl durumlar
Simdi bakmadi yaniŞimdilik ilaçları kullanacağım. Ağrılarım, acılarım dinmez ise, o meme sönmez ve kanama yapar ise muayene edilecekmişim
Rabbim şifa versinŞimdilik ilaçları kullanacağım. Ağrılarım, acılarım dinmez ise, o meme sönmez ve kanama yapar ise muayene edilecekmişim
Sen naptin canim gittinmiRabbim şifa versin
Yok canım, kendisi bakmayacak, başka genel cerrah arkadaşı bakacakSimdi bakmadi yani
Şimdi geldim canım ultrason verdi ona göre sonuç belli olacak.Oda 24 üneSen naptin canim gittinmi
Amaannnn bune beeeŞimdi geldim canım ultrason verdi ona göre sonuç belli olacak.Oda 24 üne
Çok ileri tarih verilmiş yaŞimdi geldim canım ultrason verdi ona göre sonuç belli olacak.Oda 24 üne
Hadiyaaa insallah ilaclar iyi gelir oturursun totonun ustune gecmis olsun canimYok canım, kendisi bakmayacak, başka genel cerrah arkadaşı bakacak
Sana açmam dedim enişteme
Sağolasın canım benimHadiyaaa insallah ilaclar iyi gelir oturursun totonun ustune gecmis olsun canim
Sağolasın yavrimum
Amaannnn bune beeedaha var ama 24gün
Eşimde evde olmuyor.Daha ileri tarih olmasın dedim.Ben giderim artık.Çok ileri tarih verilmiş ya
Cok uzaga atmislar yaa baska bisey dedimi pekiEşimde evde olmuyor.Daha ileri tarih olmasın dedim.Ben giderim artık.
Yok ya suratsız bir şeydiCok uzaga atmislar yaa baska bisey dedimi peki