Valla kızda sevinmiştir benceYemin ederim
Özelden konuşmuştuk, ismini söylemişti. Aynı tarihte hocaya gideceğimizden bahsetmiştik. Hemen çaktım köfteyi
Sevinmistir inşallahValla kızda sevinmiştir bence
Ürkmüş olmasınSevinmistir inşallah
Yasi yaaa güldürdun beniÜrkmüş olmasın
Baktın mı, online olmuş mu?
Evet, girmiş bugün öğlenÜrkmüş olmasın
Baktın mı, online olmuş mu?
Yasi yaaa güldürdun beniilahi seni
Neyse, sana arkadaş olmuşEvet, girmiş bugün öğlenakŞam 5’e kadar birlikteydik
Kız unutmuş muhtemelen şaşırdı o yüzden
Kızın derdi başından aşmış, bizimle oynamaz benceNeyse, sana arkadaş olmuş
Buraya çağırsaydın
Bence sanmıyordu tanışmak için hamle yapacağımı çünkü benim insandan korkan kocam yanımdaydı.Kız unutmuş muhtemelen şaşırdı o yüzden
Ben ilk senden duymuştum bu rahatsızlığı. Demekki bilinen bir rahatsızlıkmış.Evet, girmiş bugün öğlenakŞam 5’e kadar birlikteydik
İnşallah aynı enerjiyi benden almıştır
Ahmet kale. Türkiye’deki tek nöropelviolog. Gerçekten çok rahatsız kadın var bu dertten. kapısı kalabalık.Ben ilk senden duymuştum bu rahatsızlığı. Demekki bilinen bir rahatsızlıkmış.
Aklımızda olsun, Kartal EAH.
Neydi adı? .... KALE?
İyi senden korkmuyor kocanBence sanmıyordu tanışmak için hamle yapacağımı çünkü benim insandan korkan kocam yanımdaydı.Özelde konuşurken de bahsetmiştim, eşim pek sıcak bakmıyor bu sanal alemden tanışma olaylarına ve telefon verme alma durumlarına diye.
Eşinin burcu ne ayşomBence sanmıyordu tanışmak için hamle yapacağımı çünkü benim insandan korkan kocam yanımdaydı.Özelde konuşurken de bahsetmiştim, eşim pek sıcak bakmıyor bu sanal alemden tanışma olaylarına ve telefon verme alma durumlarına diye.
Sordum gittiAyyy bende ona takıldım ama ayıp olur diye soramadım nevoş, sen çok yaşa
Çok iyidir aslında. Öğrenciler veliler Çok sever eşimi. özellikle rica ederler idareden derslere öbür öğretmen değil de eşim girsin diye. Onun genel anlamda “insanlara güvenilmez” düşüncesi var. Zamanında yediği kazıklar sonrası böyle düşünüyor.İyi senden korkmuyor kocan
Öğrencileri ve velilerle arası nasıl
Sence?Eşinin burcu ne ayşom
Bilmek lazım işte. Ne zaman, kimin işine yarar bilinmezAhmet kale. Türkiye’deki tek nöropelviolog. Gerçekten çok rahatsız kadın var bu dertten. kapısı kalabalık.
Çok iyi oldu valla nevoşSordum gitti