- 22 Temmuz 2017
- 43.949
- 130.611
Bir sen mi nazar ettin canımBöyle olsun istemezdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sen mi nazar ettin canımBöyle olsun istemezdim
Bir yandan da Porland’dan tabak almaya çalışıyorum. Bir tatlı tabağının tanesi 52 lira olmasa güzel marka aslında.
Gözünüz aydınYine yeni yeniden NEGATİF
En azından iyileşene kadar sakinsiniz yasicanİyileşene kadar evde canım. Üst solunum yolundan rahatsız olduğu için, fabrikaya girişi yasak
Oda çok yaBir yandan da Porland’dan tabak almaya çalışıyorum. Bir tatlı tabağının tanesi 52 lira olmasa güzel marka aslında.
Alma en iyisiBir yandan da Porland’dan tabak almaya çalışıyorum. Bir tatlı tabağının tanesi 52 lira olmasa güzel marka aslında.
Ben uzun zamandır araştırmadım. Ama, KRC Zeugma serisinde gözüm varBir yandan da Porland’dan tabak almaya çalışıyorum. Bir tatlı tabağının tanesi 52 lira olmasa güzel marka aslında.
Sağolasın canımGözünüz aydın
Keşke Anteplilere ucuz olsa. O seri nispeten daha uygun. Servis tabağı da çokzel.Ben uzun zamandır araştırmadım. Ama, KRC Zeugma serisinde gözüm var
Torpil yok, torpil yokKeşke Anteplilere ucuz olsa. O seri nispeten daha uygun. Servis tabağı da çokzel.
Niye güzel şeyler hep pahalı...Torpil yok, torpil yok
Artık fiyatı düşük de olsa, uygun bir şey yok Entepli Gelin
Hâlâ açılmadı yorum yapmak istiyorum
Açılır canımHâlâ açılmadı yorum yapmak istiyorum
Yok artıkDedektif Alsem iş başında Bugün hocaınn kapısında beklerken bir kızcağız geldi. Nasıl da tatlı bi şey. Bıcır bıcır. neyse sekretere ismini söyledi, blokaj filan bir şeyler sordu, anlattı. algıda seçicilik tabii blokaj deyince neyse bi 5 dk filan bekledim, emin olmak için. Sonra kıza gidip selam verdim ve dedim ki “garip gelebilir ama kk‘ya üye olup kullanıcı adınız …… mı?” Kızcağız şok dedim ben Alsem hani özelden konuşmuştuk. Aaaa sen miydin ben miydin derken kk’da tanıyıp reelde gördüğüm 2. Kişi oldu
Ayşo süpersin, nasıl hatırladın yaa o olduğunu tahmin ettinDedektif Alsem iş başında Bugün hocaınn kapısında beklerken bir kızcağız geldi. Nasıl da tatlı bi şey. Bıcır bıcır. neyse sekretere ismini söyledi, blokaj filan bir şeyler sordu, anlattı. algıda seçicilik tabii blokaj deyince neyse bi 5 dk filan bekledim, emin olmak için. Sonra kıza gidip selam verdim ve dedim ki “garip gelebilir ama kk‘ya üye olup kullanıcı adınız …… mı?” Kızcağız şok dedim ben Alsem hani özelden konuşmuştuk. Aaaa sen miydin ben miydin derken kk’da tanıyıp reelde gördüğüm 2. Kişi oldu
Yemin ederimYok artık
Özelden konuşmuştuk, ismini söylemişti. Aynı tarihte hocaya gideceğimizden bahsetmiştik. Hemen çaktım köfteyiAyşo süpersin, nasıl hatırladın yaa o olduğunu tahmin ettin
Ayyy bende ona takıldım ama ayıp olur diye soramadım nevoş, sen çok yaşaRedGirl fincanda niye çay yok