Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Bilmek lazım işte. Ne zaman, kimin işine yarar bilinmez🤷🏻‍♀️
Belki birilerine çare oluruz👀
Valla bebeğim bu rahatsızlık öyle lanet bi şey ki mesela ben evlenince ortaya çıktı. bi kadınla tanıştım, evlendikten16 sene sonra rahatsızlanmış. belli bir sebep yok yani. kiminde mantar, kiminde uçuk, kiminde iltihap tetiklemiş. Kiminde hiçbir sebep bulunamamış. 🤷🏻‍♀️

Çok iyidir aslında. Öğrenciler veliler Çok sever eşimi. özellikle rica ederler idareden derslere öbür öğretmen değil de eşim girsin diye. Onun genel anlamda “insanlara güvenilmez” düşüncesi var. Zamanında yediği kazıklar sonrası böyle düşünüyor.
İnsanlara güvenmemek demek, diyalogdan çekinmek demek değil ki🤷🏻‍♀️
Telefon ve interneti anlarım. Kadın karşında, tanıdın ismi falan, bir zahmet karışmasın muhabbetine🤷🏻‍♀️
Hiç tanımadığımız insanlarla hastane ortamında ne muhabbetler ediyoruz🤷🏻‍♀️

Telefon ve interneti anlarım. Kadın karşında, tanıdın ismi falan, bir zahmet karışmasın muhabbetine🤷🏻‍♀️
Bende hemen güvenemiyorum👀
Hep soğuk ve uzak olmuşumdur. Kankalarım sonra anlatırlar🤣

Karışmadı Allahtan 🤭 hatta öğlenden sonra şöyle dedi (Kİ BENCE BU İKİZLER BURCU OLDUĞUNA BİR KANIT) “arkadaşın gelecekse ben arabada bekleyeyim hayatım. Kadın hastalığı, çekinirsiniz konuşurken” ben şok! :KK70:

Bende hemen güvenemiyorum👀
Hep soğuk ve uzak olmuşumdur. Kankalarım sonra anlatırlar🤣
Bende normalde çekingen davranırım. Ama tedavilerimde çok kişi ile tanıştım hastanelerde. Opu sırası beklerken muhabbet ediyorsun, transfer sırası beklerken muhabbet ediyorsun. Stresli ortamda başka türlü zaman geçmiyor ki🤷🏻‍♀️
Hastanede sana soru sorsalar, kafanı mı çevirirsin?🤷🏻‍♀️

Bende normalde çekingen davranırım. Ama tedavilerimde çok kişi ile tanıştım hastanelerde. Opu sırası beklerken muhabbet ediyorsun, transfer sırası beklerken muhabbet ediyorsun. Stresli ortamda başka türlü zaman geçmiyor ki🤷🏻‍♀️
Hastanede sana soru sorsalar, kafanı mı çevirirsin?🤷🏻‍♀️
O başka canım bende öyle herkes ile sohbet ederim.Ama yakın olmak telefon vermek yada bir şeylerini paylaşmak başka🤗🤭

Hastane ortamında o gerginlik ,bekleyiş , stres durumunda hiç konuşmaya halim olmuyo benim, çok geriliyorum. Ne kendi derdimi anlatabiliyorum ne de dinleyebiliyorum insanları 🤦‍♀️

C A N O C A N O canım kaptanım Doğum Günün Kutlu Olsun🤩
İyi ki varsın🤩🌹💓💖
🎂🎉🎈
036288b062768f7676b05faee1435f81.gif

X