Söylemeye dilim varmıyorSence?
Benimle aynı gün doğmuşEşinin burcu ne ayşom
Valla bebeğim bu rahatsızlık öyle lanet bi şey ki mesela ben evlenince ortaya çıktı. bi kadınla tanıştım, evlendikten16 sene sonra rahatsızlanmış. belli bir sebep yok yani. kiminde mantar, kiminde uçuk, kiminde iltihap tetiklemiş. Kiminde hiçbir sebep bulunamamış.Bilmek lazım işte. Ne zaman, kimin işine yarar bilinmez
Belki birilerine çare oluruz
İnsanlara güvenmemek demek, diyalogdan çekinmek demek değil kiÇok iyidir aslında. Öğrenciler veliler Çok sever eşimi. özellikle rica ederler idareden derslere öbür öğretmen değil de eşim girsin diye. Onun genel anlamda “insanlara güvenilmez” düşüncesi var. Zamanında yediği kazıklar sonrası böyle düşünüyor.
Bende hemen güvenemiyorumİnsanlara güvenmemek demek, diyalogdan çekinmek demek değil ki
Telefon ve interneti anlarım. Kadın karşında, tanıdın ismi falan, bir zahmet karışmasın muhabbetine
Hiç tanımadığımız insanlarla hastane ortamında ne muhabbetler ediyoruz
Karışmadı Allahtanİnsanlara güvenmemek demek, diyalogdan çekinmek demek değil ki
Telefon ve interneti anlarım. Kadın karşında, tanıdın ismi falan, bir zahmet karışmasın muhabbetine
Hiç tanımadığımız insanlarla hastane ortamında ne muhabbetler ediyoruz
Valla şaşırdım ben başka düşünmüştüm
Alsem beni beğenmiyorBen şok
Bende normalde çekingen davranırım. Ama tedavilerimde çok kişi ile tanıştım hastanelerde. Opu sırası beklerken muhabbet ediyorsun, transfer sırası beklerken muhabbet ediyorsun. Stresli ortamda başka türlü zaman geçmiyor kiBende hemen güvenemiyorum
Hep soğuk ve uzak olmuşumdur. Kankalarım sonra anlatırlar
Alsem beni beğenmiyor
O başka canım bende öyle herkes ile sohbet ederim.Ama yakın olmak telefon vermek yada bir şeylerini paylaşmak başkaBende normalde çekingen davranırım. Ama tedavilerimde çok kişi ile tanıştım hastanelerde. Opu sırası beklerken muhabbet ediyorsun, transfer sırası beklerken muhabbet ediyorsun. Stresli ortamda başka türlü zaman geçmiyor ki
Hastanede sana soru sorsalar, kafanı mı çevirirsin?
Hastanede başka yerde otursun, araçta beklemek nedirKarışmadı Allahtanhatta öğlenden sonra şöyle dedi (Kİ BENCE BU İKİZLER BURCU OLDUĞUNA BİR KANIT) “arkadaşın gelecekse ben arabada bekleyeyim hayatım. Kadın hastalığı, çekinirsiniz konuşurken” ben şok!
Yok, o başka boyut. Kişiyi tanımadan, kanım kaynamadan numaramı vermemO başka canım bende öyle herkes ile sohbet ederim.Ama yakın olmak telefon vermek yada bir şeylerini paylaşmak başka
Uyumak içinHastanede başka yerde otursun, araçta beklemek nedir