- 22 Temmuz 2017
- 43.936
- 130.592
Bir anda yorumları puff oldu elticimBende geçen yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir anda yorumları puff oldu elticimBende geçen yaptım
Kimdi noğğlur söyle.İlk defa birini göz ardı ettim
Ama ben yine görmeye devam ettimBir anda yorumları puff oldu elticim
Yakışıklının anası gelmişYoksa konu mu açtın
Beni umursamadığını söyleyen şahıs yakışıklı delikanlımın annesiKimdi noğğlur söyle.
Çok yakışıklı ya, nazar edeceğim diye korkuyorumYakışıklının anası gelmişYoksa konu mu açtın
AminÇok şükür
Şifa olsun inşaallah
Allah bağışlasınÇok yakışıklı ya, nazar edeceğim diye korkuyorum
Bir an aynı cümlenin devamı sanıp beni göz ardı ettin sandım ahskjajsjajBeni umursamadığını söyleyen şahıs yakışıklı delikanlımın annesi
Yok benim yapmama daha çok var. Hiçbir işimi erken yapamam.Yakışıklının anası gelmişYoksa konu mu açtın
Nasıl ayırayım diye düşündüm, hareketli emoji koyayım, o anlar dedimBir an aynı cümlenin devamı sanıp beni göz ardı ettin sandım ahskjajsjaj
AminnAllah bağışlasın
Özendiğin için mi tembellik miYok benim yapmama daha çok var. Hiçbir işimi erken yapamam.
Videolarda gayet usluBu arada teşekkürler teyzeleri. Keşke azıcık da uslu olsa.
UsludurSen abartıyorsundurAnneanne yada teyze moduBu arada teşekkürler teyzeleri. Keşke azıcık da uslu olsa.
Nie Nevreste ablayı sevdiğini sölediğim yazıya beğenmedn attn onu anlamadmGelme şuna bak balonsan balonluğunu bil
Muhattap olma, boşverNie Nevreste ablayı sevdiğini sölediğim yazıya beğenmedn attn onu anlamadm
Her ikisi de. Bu arada eşime dedim ki o kadar Anteplisin, git bana bakır tabak bul. Getirdiği tabağa bak:Özendiğin için mi tembellik mi