- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Üyelik iptali yazıyor@Calcifer e ne olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üyelik iptali yazıyor@Calcifer e ne olmuş
Ayyy evetNeden acabaÜyelik iptali yazıyor
Muhabbetim yok kendisi ile, muhtemelen yoğunluğu vardırAyyy evetNeden acaba
Bugün annesi ameliyat oldu.Muhabbetim yok kendisi ile, muhtemelen yoğunluğu vardır
Geçmişler olsun inşallahBugün annesi ameliyat oldu.
Onunla ilgilenecekmiş.Geri gelecekmiş neyse
Amin inşaallahGeçmişler olsun inşallah
Oyy oyyy piyemsesin annesi hatırlamış beni, seni yirim
Evet yapacakmış beybim
Kalbini yirimASSOSyal yokmuş öyle şey bacım olsa dükkan tümden senindi
Rabbim şifa versin İnşaallah canımSelam kızlar doktor çok geç geldi bugün. 16.30’u geçiyordu sabah 4.45’te kalkıp, 5.45’te yola çıkıp, 9’da hastanede olup 16.45’e kadar doktoru beklemek dışında bir problemim yokkanser taraması için kan vermiştim, çok şükür temiz çıktı doktor geldi, çatala oturdum iğneyi vurdu kalktım. Ne bir muayene ne de başka bir şey. Soru sormaya fırsatım bile olmadı. Zaten Çok da geç kalmıştık, yola çıkmamız gerekiyordu. 18 haziranda yine gideceğim kısmetse. Eve gelip duş, yemek, çamaşır derken bu saat oldu. daha da çamaşırlar bitmedi. 2. Makineyi attım. bugün o kadar çok hastanedeydik ki kendimi benzin döküp yaksam anca paklanırım sanırım
bildirm çoktu. Etiketleri toplayamadım. hepinize teşekkür ederim
İnşallah ablacım, aminRabbim şifa versin İnşaallah canım
Çok geçmiş olsun ayşom, rabbim güzel günler göstersin ınş allah mükafatını yavrunla versin inş canım aysomSelam kızlar doktor çok geç geldi bugün. 16.30’u geçiyordu sabah 4.45’te kalkıp, 5.45’te yola çıkıp, 9’da hastanede olup 16.45’e kadar doktoru beklemek dışında bir problemim yokkanser taraması için kan vermiştim, çok şükür temiz çıktı doktor geldi, çatala oturdum iğneyi vurdu kalktım. Ne bir muayene ne de başka bir şey. Soru sormaya fırsatım bile olmadı. Zaten Çok da geç kalmıştık, yola çıkmamız gerekiyordu. 18 haziranda yine gideceğim kısmetse. Eve gelip duş, yemek, çamaşır derken bu saat oldu. daha da çamaşırlar bitmedi. 2. Makineyi attım. bugün o kadar çok hastanedeydik ki kendimi benzin döküp yaksam anca paklanırım sanırım
Amin sosyalim yaaaaa. İnşallah canım benim bekleyen herkese bir an önce versin inşallah.Çok geçmiş olsun ayşom, rabbim güzel günler göstersin ınş allah mükafatını yavrunla versin inş canım aysom
Sapsikellam yaaO zaman 1 oyum boşta sadece Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Tabi onsuz olur mu
Geçmişler olsun yavrimu, gelmeyince aklım sende kaldıSelam kızlar doktor çok geç geldi bugün. 16.30’u geçiyordu sabah 4.45’te kalkıp, 5.45’te yola çıkıp, 9’da hastanede olup 16.45’e kadar doktoru beklemek dışında bir problemim yokkanser taraması için kan vermiştim, çok şükür temiz çıktı doktor geldi, çatala oturdum iğneyi vurdu kalktım. Ne bir muayene ne de başka bir şey. Soru sormaya fırsatım bile olmadı. Zaten Çok da geç kalmıştık, yola çıkmamız gerekiyordu. 18 haziranda yine gideceğim kısmetse. Eve gelip duş, yemek, çamaşır derken bu saat oldu. daha da çamaşırlar bitmedi. 2. Makineyi attım. bugün o kadar çok hastanedeydik ki kendimi benzin döküp yaksam anca paklanırım sanırım
Teşekkürler aşkısı. gerçekten çok yoğun bir gündü. çok uykusuzduK. Arabada uyuduk filan. Rezil yorucu bir gündü valla.Geçmişler olsun yavrimu, gelmeyince aklım sende kaldı
Ateş seni çağırıyorKırmızı
Dinlenirsiniz geçer kuzuTeşekkürler aşkısı. gerçekten çok yoğun bir gündü. çok uykusuzduK. Arabada uyuduk filan. Rezil yorucu bir gündü valla.