- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
Allah her daim yardimcin olsun canım ayşoTeşekkürler aşkısı. gerçekten çok yoğun bir gündü. çok uykusuzduK. Arabada uyuduk filan. Rezil yorucu bir gündü valla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah her daim yardimcin olsun canım ayşoTeşekkürler aşkısı. gerçekten çok yoğun bir gündü. çok uykusuzduK. Arabada uyuduk filan. Rezil yorucu bir gündü valla.
Geçmiş olsun canımSelam kızlar doktor çok geç geldi bugün. 16.30’u geçiyordu sabah 4.45’te kalkıp, 5.45’te yola çıkıp, 9’da hastanede olup 16.45’e kadar doktoru beklemek dışında bir problemim yokkanser taraması için kan vermiştim, çok şükür temiz çıktı doktor geldi, çatala oturdum iğneyi vurdu kalktım. Ne bir muayene ne de başka bir şey. Soru sormaya fırsatım bile olmadı. Zaten Çok da geç kalmıştık, yola çıkmamız gerekiyordu. 18 haziranda yine gideceğim kısmetse. Eve gelip duş, yemek, çamaşır derken bu saat oldu. daha da çamaşırlar bitmedi. 2. Makineyi attım. bugün o kadar çok hastanedeydik ki kendimi benzin döküp yaksam anca paklanırım sanırım
bildirm çoktu. Etiketleri toplayamadım. hepinize teşekkür ederim
Ne yapalım şimdi@Bal0ncuk ’a saydırmışsın, tesadüf o sayfa karşıma çıktı da, bana yolladığı kargoyu paylaştım
Umrumda olmadığı içindirHiç cevap bile vermiyor
Çok cimrisinizKazenden editörlük istemiş diğer konuda
Hiç, otur sen öyleNe yapalım şimdi
Valla camış gibi yatacağım bu geceDinlenirsiniz geçer kuzu
Amin elifimAllah her daim yardimcin olsun canım ayşo
Sağ ol kuzuGeçmiş olsun canım
Gelme şuna bak balonsan balonluğunu bilAhaahhaha habibtemi
Eğer editör olursa bidaha siteye girmem
Bende umursamayacağım bundan sonraUmrumda olmadığı içindir
Ne olur yani olsam burası dolar taşar üyelik iptali bile olmazBenim yerime olacakmış ya
Yok istersen cidden ısmarlayabilirimHiç, otur sen öyle
Yalandan gazoz ısmarla
Paralı mıÇok cimrisiniz
Ben üyelik iptali yapmalarını mı sağlıyorumNe olur yani olsam burası dolar taşar üyelik iptali bile olmaz
Bende umursamayacağım bundan sonra
Benden vazgeçemezlerBen üyelik iptali yapmalarını mı sağlıyorum
Çok şükürAy bu arada aşı sıram geldi hemen yarına baka bir ilçeye aldım. Bizim ilçede 11’ine veriyordu. ben tezcanlı duramadım tabii. Yarın biontech vurulacağım. Sinovac il genelinde hiçbir yerde kalmamış. Hiçbir sağlık ocağı, toplum sağlığı merkezi, özel hastane, devlet hastanesinde kalmamış. O yüzden tırsıyorum ama
Benden vazgeçen mi var yaniBenden vazgeçemezler
Bende geçen yaptımİlk defa birini göz ardı ettim