- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Heralde canim ben bir deveci armutu bilirim gerisinin adini bilmemMerkezde olsam üzüm de gelir kiraz da aileme uzağım malesefama şükür nasipleniyoruz yine
Şey mi yaban armutu derler oldurursun evde sonra yersin
İyi yapmışsın aklın kalmamış
Evet o da güzel olur benimki şeker armudu imiş yerli tohum bende ilk defa yiyeceğim üstünde ceviz kadar olmuşlar bileHeralde canim ben bir deveci armutu bilirim gerisinin adini bilmem
Tmm tmm sakinim beybiGurban olurum
Sen sinirlenme
Minikyaaa ben tarla isini hic sevmem ama meyve olunca gider toplar yerim hiç acimamEvet o da güzel olur benimki şeker armudu imiş yerli tohum bende ilk defa yiyeceğim üstünde ceviz kadar olmuşlar bile
Komşuda pişer bizede düşer beybimMerkezde olsam üzüm de gelir kiraz da aileme uzağım malesefama şükür nasipleniyoruz yine
Şey mi yaban armutu derler oldurursun evde sonra yersin
İyi yapmışsın aklın kalmamış
Ne olsun minnakım, şükür iyiyim. Sen nasılsın asıl?Nabersin fistik
Bende sevmemMinikyaaa ben tarla isini hic sevmem ama meyve olunca gider toplar yerim hiç acimam
Sağolsun burda herkesin tarlası takkesi var veren çok oluyorKomşuda pişer bizede düşer beybim
Biz derdimizi anlatamadan bi bakmışsın dinlemeye başlıyoruz bide üstünesoran yok sen iyi misin diye bak sinir oldum şimdi
Bizim de çok serin bugünNe olsun minnakım, şükür iyiyim. Sen nasılsın asıl?
Bizim buralarda havalar yağışlı ve soğuk gidiyor. Sizde nasıl?
2 gündür kış mevsimi gibi ayaklarım üşüyorNe olsun minnakım, şükür iyiyim. Sen nasılsın asıl?
Bizim buralarda havalar yağışlı ve soğuk gidiyor. Sizde nasıl?
Senin kendini sıcak tutman lazım, dikkat et bu havalardaBizim de çok serin bugündün gece tekrar tekrar kontrol ettim pencereleri çok soğuktu sanki yagacak gibi gibi
Ben geçen gün kendi kendime şu "aynen" kelimesini çok kullandığımı farkedip kendimden rahatsız oldum o yüzden mi acaba
İlacın etkisi gitti doktor da bekleyeceksin diyor zamanınıSenin kendini sıcak tutman lazım, dikkat et bu havalarda
Kombi açık 2 gündür2 gündür kış mevsimi gibi ayaklarım üşüyor
Bu havalar düşmanı böyle rahatsızlıklarınİlacın etkisi gitti doktor da bekleyeceksin diyor zamanını
Acaba sogiklardan mi arttı tekrar ağrım
Kombi ne kullanıyorsunuz su ara dolgalgaz işleri ile ugrasiyoruz bizdeKombi açık 2 gündür
Benim adam hapşıra hapşıra geziyor evde. Artık fenalık geçireceğim
Hemde nasıl tüm ağrılar geri geldiBu havalar düşmanı böyle rahatsızlıkların
14 senelik kombi canım, Bosch markaKombi ne kullanıyorsunuz su ara dolgalgaz işleri ile ugrasiyoruz bizde
Bize de hep onu tavsiye etti gelen firmalar ama Buderus daha iyiymiş galiba14 senelik kombi canım, Bosch marka
Aynen kelimesini kullanmayan var mı ki, karşımdaki birşeyler anlatınca ben de derim aynen diyeBen geçen gün kendi kendime şu "aynen" kelimesini çok kullandığımı farkedip kendimden rahatsız oldum o yüzden mi acaba