- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.754
Geçen sene de yapacak bişey yok derdim sozun bittiği yerde her sene favorim değişiyor sanırımAynen kelimesini kullanmayan var mı ki, karşımdaki birşeyler anlatınca ben de derim aynen diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen sene de yapacak bişey yok derdim sozun bittiği yerde her sene favorim değişiyor sanırımAynen kelimesini kullanmayan var mı ki, karşımdaki birşeyler anlatınca ben de derim aynen diye
Hiç anlamam ben minnakım. Eski evime eca taktırmıştık, hiç sorun yaşamadık buraya taşınana kadar. Başka markaları hiç bilmiyorumBize de hep onu tavsiye etti gelen firmalar ama Buderus daha iyiymiş galiba
Bende çok araştırdım hatta eve gelen eleman bir çok şeyi benden öğrendiHiç anlamam ben minnakım. Eski evime eca taktırmıştık, hiç sorun yaşamadık buraya taşınana kadar. Başka markaları hiç bilmiyorum
Çok küsüm nazom
Kim(ler) e?Çok küsüm nazom
Birde niye ilgilenmiyorsun diye trip atılıyor.Sorsana sen nasılsın diyeBiz derdimizi anlatamadan bi bakmışsın dinlemeye başlıyoruz bide üstüne soran yok sen iyi misin diye bak sinir oldum şimdi
HerkeseKim(ler) e?
Olur bazen, kimi zaman da alıngan oluruz, değerli hissetmek isteriz, ilgi isteriz, hep pandemi in ürünü bunlar
Birde niye ilgilenmiyorsun diye trip atılıyor.Sorsana sen nasılsın diye
Sen bana anlat hemşom, ben dinlerim.Biz derdimizi anlatamadan bi bakmışsın dinlemeye başlıyoruz bide üstüne soran yok sen iyi misin diye bak sinir oldum şimdi
Gel canımZaten sende artık bizdensinBende gelsem araniza
O zaman geldim bileGel canımZaten sende artık bizdensin
Hoş geldinO zaman geldim bile
Ben hep yanındayımHerkese
Akşamın bu saatinde kocasına lahmacun yapan Yasemin gibiyim elticimEeeee daha daha nasılsınız
Lahmacun mu yapıyorsunBende geleyimAkşamın bu saatinde kocasına lahmacun yapan Yasemin gibiyim elticim
Sen nasılsın?
HahhahahHoş geldin
Kendini tanıt birazBen pek tanımıyorum seni
Yaş kaç ,çalışıyor musunGerisine karışmam sen anlatHahhahah
Ne desem acaba bilemedim
Yaptım canım, aniden tv’de görünce istediLahmacun mu yapıyorsunBende geleyim
İyiyim canımYamuk halimle yürüyüşe çıktım geldim uzanıyorum