Bizde kiraz yok 3 senedir20den asaya yok canim bizim burdada bizim bitanesi napolyon birisi karakiraz sert tatli olur o daha 1ay sonra oluyo
Aman abla.. Bazı yazılanları okuormNe olducukum
Cok haklısın kirazımHayatta cekilmiyo zaten artık kuzum
Aaa ağaç mı var filizkoGelin birlikte yiyelim
Hayirdir canimOfff son zamanlarda herkeste bir alıngalık...
Valla çekilmez oluyor reelde sanalda
Sen alinganlik yaşıyorsun(hayatındaki ler için diyorum ) bende de herkes kendini Adriana Lima falan sanıyor sanırım ego dan gebereceklerOfff son zamanlarda herkeste bir alıngalık...
Valla çekilmez oluyor reelde sanalda
Valla yaşanacak gibi değil de yaşıyoruz işte mecbur, bezdum yeminleAman abla.. Bazı yazılanları okuorm
Kimsenin kimseye tahammülü kalmamış
Gereksiz....
Cok haklısın kirazım
Var canim bizde şükürler olsun meyveye bari para vermiyozAaa ağaç mı var filizko
Fellüzüm birebir yaşanan bişey deiilHayirdir canim
Ayyy bir dokunuosn bir ah işitiosunValla yaşanacak gibi değil de yaşıyoruz işte mecbur, bezdum yeminle
Bende bu sene vişne armut ve ceviz e para vermeyeceğim inşallahVar canim bizde şükürler olsun meyveye bari para vermiyoz
Anladim canimFellüzüm birebir yaşanan bişey deiil
Genel olarak söyledm cancağzm
Ayyy bir dokunuosn bir ah işitiosun
Offf süperrr, dutu ağaçtan yemek çok zevkliVar canim bizde şükürler olsun meyveye bari para vermiyoz
Yok minikim gelmedim, salihli deyince sordum ama çok şanslısın kiraz elinin altındaEvetgeldin mi hiç daha önce
Allah yemegi nasip etsin canim ceviz guzel oluyo az kaldi bizdede gecen sene guzel topladik busene Allah verirse bizde degisik armut var adini bilmiyorum yesil toplaniyo sari olunca yiyosunBende bu sene vişne armut ve ceviz e para vermeyeceğim inşallah
Biz derdimizi anlatamadan bi bakmışsın dinlemeye başlıyoruz bide üstüneFellüzüm birebir yaşanan bişey deiil
Genel olarak söyledm cancağzm
Ayyy bir dokunuosn bir ah işitiosun
Gurban olurumBiz derdimizi anlatamadan bi bakmışsın dinlemeye başlıyoruz bide üstünesoran yok sen iyi misin diye bak sinir oldum şimdi
Merkezde olsam üzüm de gelir kiraz da aileme uzağım malesefYok minikim gelmedim, salihli deyince sordum ama çok şanslısın kiraz elinin altında
Şey mi yaban armutu derler oldurursun evde sonra yersinAllah yemegi nasip etsin canim ceviz guzel oluyo az kaldi bizdede gecen sene guzel topladik busene Allah verirse bizde degisik armut var adini bilmiyorum yesil toplaniyo sari olunca yiyosun
İyi yapmışsın aklın kalmamışAyy bugn yürürken yoruldum oturaym dedm.. Bir kız nohut yiyor yeşil taze nohut.. Etrafıma bakıom satan yok
Dayanamadm kızdan istedim ama cok utandım
Sen gebesin canım, utanmaman lazım. Hatta artık karnın çıkmıştır, o kişilerin sana uzatması lazımAyy bugn yürürken yoruldum oturaym dedm.. Bir kız nohut yiyor yeşil taze nohut.. Etrafıma bakıom satan yok
Dayanamadm kızdan istedim ama cok utandım
Nabersin fistikSen gebesin canım, utanmayan lazım. Hatta artık karnın çıkmıştır, o kişilerin sana uzatması lazım