- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Kiz o bebemi her istedigini yapiyosunYaptım canım, aniden tv’de görünce istedi
Gel ben yemedim, 4 tane var, sohbet ederken yersin
Karnın yüzünden mi yamuk diyorsun, yoksa belin falan mı tutuldu?
Anam kendimi kpss sözlülü sınavında gibi hissettimYaş kaç ,çalışıyor musunGerisine karışmam sen anlat
Rahat ol canım.Hahhahah
Ne desem acaba bilemedim
Ellerine sağlık canımYaptım canım, aniden tv’de görünce istedi
Gel ben yemedim, 4 tane var, sohbet ederken yersin
Karnın yüzünden mi yamuk diyorsun, yoksa belin falan mı tutuldu?
Sipariş verecekti, açıkta kıymam vardı, toplamda 40 dakikamı almadıKiz o bebemi her istedigini yapiyosun
Tabi sınavsız almıyoruzAnam kendimi kpss sözlülü sınavında gibi hissettim
Ev hanımıyım ama şu sıralarda çalışan hanımdan daha çok çalışıyorum
Insan kendini nasıl anlatır bilmiyorumASSOSyal anlatsın beni
Bel fıtığı belirtileri bunlarEllerine sağlık canım
Canım sağ tarafım tutmuyor gibi, belimden topuğuma kadarTopallıyorum Belimde ağrıyor.
Irgat,marabaRahat ol canım.
Ben Yasemin. Sakaryalıyım, 39 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok, evimin ırgatıyım
Yok canım sezeryan dikişimin olduğu yerden kaynaklıBel fıtığı belirtileri bunlar
Fizik’e mi gitsen
Benim kocamda öyleKiz o bebemi her istedigini yapiyosun
Dışarıda çalışıp, para kazanmıyoruz. Karın tokluğuna evimizin Tatiana’sı, Katia’sıyız elticimIrgat,maraba
Çok ileri zamana verdiler usg gününüYok canım sezeryan dikişimin olduğu yerden kaynaklıBaşlangıç yeri orası ve el değmiyor oraya
Aynen elticimDışarıda çalışıp, para kazanmıyoruz. Karın tokluğuna evimizin Tatiana’sı, Katia’sıyız elticim
Bende msspare kiraca pare diyebilirsinizRahat ol canım.
Ben Yasemin. Sakaryalıyım, 39 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok, evimin ırgatıyım
Heyy Allahimya tam şehzadenin solundan düşmeSipariş verecekti, açıkta kıymam vardı, toplamda 40 dakikamı almadı
Sipariş verse de aynı zamanda gelecekti
Bir tanıdık var annem onu aramış.Pazartesi hatırlatın demiş belki 1 hafta öne alırÇok ileri zamana verdiler usg gününü
AmannnnnBenim kocamda öyleDün oğluma sordum eşime sen sus dedim
İyi akşamlar canımIyi aksamlar hanimlarbörekler ne zaman geliyo daha açılısı yapan olmamıs