- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Sen yapta yiyek paçangayıKimseden ses seda yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yapta yiyek paçangayıKimseden ses seda yok
Paçanga değilde başka bir çeşidini yapacagım. Alacaklarım varSen yapta yiyek paçangayı
Yok valla bizde öyle bi adet yok açıkçası herkes içinden geleni alırŞimdi bizde olsun, bazı yöreler de olsun bebeğin ihtiyaçlarını kız annesi alır. Sizde de böyle adetler var mı? Kayınvalide ye burdan bağlanabilirsin
Ev ahalisi sevmez miSorun börek degil onu bitmeden rahat etmeyecek bir ben
Neyi bekliyorlar acabaKimseden ses seda yok
Yarın yapıcam galiba ablaYarın makarna günü olsun
böregiPaçanga değilde başka bir çeşidini yapacagım. Alacaklarım var
Yicekler yaa bende 2 3 gömerimEv ahalisi sevmez mi
Vermem mi hiç hemsom, beni unutmayan hemşoma binlerce cevaplar feda olsunBu kız niye cevap vermiyor dedim
Yapalım canısıYarın yapıcam galiba abla
Göm gitsinYicekler yaa bende 2 3 gömerim
Salçalı az sulu anne makarnasıYapalım canısı
Nasıl yapsak
Sizin işletmemi yoksaÖğle yemeğine Lavash’a gelirseniz haber ver.
Sagolsunlar, çok düşünceliler Onlar da mutluluğunuzu paylaşmak istiyorlarYok valla bizde öyle bi adet yok açıkçası herkes içinden geleni alır
Bizdeki durum şöyle; öğrendiği andan beri annemi tutamıyorum ben kendim kıyafet beğenip alamadım doğru düzgün o kadar çok aldı ki 1 yaşa kadar ayrı ayrı(abimin çocuklarına da böyleydi bak erkek annesi olarak). İşte mama sandalyesi aldılar, beşiği de beğenin biz alacağız dediler. Bugün bile annem battaniye almış evde 8 tane var halbuki
Eşimin ailesi de bebek arabasını alalim diyorlar, bi de annesi ve ablası battaniye elbise falan örmüşler onu gösterdiler. Abimler de yeğenimden birçok şey yollayacaklar puset falan almayın boşuna dediler. Herkes el atıyor yani destek beklemediğimiz halde sağ olsunlar.
Bu konuyu beğenmedim komşu ağız tadıyla kötüleyemedim ki
Allahim yarabbimSalçalı az sulu anne makarnası
Paçanga yıNeyi bekliyorlar acaba
Yoo oda değilböregi
Tamam öyle yapalımSalçalı az sulu anne makarnası
Ya son gün gelirsePaçanga yı