- 8 Haziran 2013
- 56.155
- 149.108
Amin canım inşallah hep iyi olalımAllah iyilik versin canım iyiyim bende şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah hep iyi olalımAllah iyilik versin canım iyiyim bende şükür
Birlik olmuşlar yap abla bıksınlarYemek bulmak zor geliyorAkşsmdan oğluma sorayım dedim.Makarna diyeceğim yapmıyacaksın diyorEşimde destekledi.Annem yapmaz baba konuşmayalım diyor ya
Ne nankörlük yaHergün makarna yapayım görsünler
Amin inşallah canımAmin canım inşallah hep iyi olalım
Ben çok nadir yaparımİyilik yaramıyorBirlik olmuşlar yap abla bıksınlar
ÖzlemişlerdirBen çok nadir yaparımİyilik yaramıyor
Hergün farklı makarna yapayımÖzlemişlerdir
Şekilli şukullu bende yapamıyorum eşimden dolayı şimdide canım makarna çektiHergün farklı makarna yapayım
Heee simdi rahatlikla yap makarnani bizde bekleyelimHergün farklı makarna yapayım
Sende heee makarna lahmacun hersey istiyonŞekilli şukullu bende yapamıyorum eşimden dolayı şimdide canım makarna çekti
Benimkiler yiyor ben sevmiyorumSağlıksız yemek yapıyorum gibi geliyorŞekilli şukullu bende yapamıyorum eşimden dolayı şimdide canım makarna çekti
Sizde börek yapınHeee simdi rahatlikla yap makarnani bizde bekleyelim
Çok oldu yemeyeli ondan fülüzümSende heee makarna lahmacun hersey istiyon
Abla ya keşke banada yapan olsa yesem doya doyaBenimkiler yiyor ben sevmiyorumSağlıksız yemek yapıyorum gibi geliyor
Tamda diyette bu börek hiç iyi olmadiSizde börek yapın
Yemeeee dur yemeeeeAbla ya keşke banada yapan olsa yesem doya doya
TamamYemeeee dur yemeeee
Yarın makarna günü olsunAbla ya keşke banada yapan olsa yesem doya doya
30 günde 1 gün börek yaptık diye kilo mu alacağızTamda diyette bu börek hiç iyi olmadi
Sorun börek degil onu bitmeden rahat etmeyecek bir ben30 günde 1 gün börek yaptık diye kilo mu alacağız
Kimseden ses seda yokSizde börek yapın