Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar canlar
Hayırlı akşamlar ablacım ❤Hayırlı akşamlar
Nasılsın canımHayırlı akşamlar ablacım ❤
İyiyim çok şükür canımın içi Afiyet,bal,şeker olsunAçımm ne yesek diye bakıyoruz birbirimize, en son buzluktan çörek çıkarttık bakalım sen nasılsın güzelciğimmm
Bebek alışverişi derken komşumm biraz açabilir misin konuyu madem kv li bir konu detay bilip öyle saydırmaya başlamak isterim
Şimdi bizde olsun, bazı yöreler de olsun bebeğin ihtiyaçlarını kız annesi alır. Sizde de böyle adetler var mı? Kayınvalide ye burdan bağlanabilirsinAçımm ne yesek diye bakıyoruz birbirimize, en son buzluktan çörek çıkarttık bakalım sen nasılsın güzelciğimmm
Bebek alışverişi derken komşumm biraz açabilir misin konuyu madem kv li bir konu detay bilip öyle saydırmaya başlamak isterim
Hayırlı akşamlar kuzuuuCennam hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar evvoşHayırlı akşamlar canlar
İyiyim ablacım çok şükür yemek yendi topladım yıkadım geldim sen nasılsınNasılsın canım
Bu kız niye cevap vermiyor dedimHemso yaaaa
Amin canımmm
Hayırlı akşamlar kuzuuu
Ellerine sağlık canımİyiyim ablacım çok şükür yemek yendi topladım yıkadım geldim sen nasılsın
Hayırlı akşamlar mavişim nasılsın bakalım denk gelmedikHayırlı akşamlar evvoş
İyiyim şükür sen nasılsın canımHayırlı akşamlar mavişim nasılsın bakalım denk gelmedik
Teşekkür ederim ablacım allah iyilik sağlık versin ❤Ellerine sağlık canım
İyiyim canım çok şükür
Allah iyilik versin canım iyiyim bende şükürİyiyim şükür sen nasılsın canım
Öğle yemeğine Lavash’a gelirseniz haber ver.Margaret Hale canım avukat katibiyim adliyenin orada çalışıyorum