Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Öğle yemeğine Lavash’a gelirseniz haber ver. 😁
Sevgili gelincim, Lavash' ta ciğerin porsiyonunun 48-50 olduğunu duyunca şaşırdım. Ben memleketimin kebaplarinin uygun olduğunu söylüyordum hep ...iki üç arkadaş götürsek suyu, ayranı, çorbası :KK51: belki de şehir yalanidir en doğrusunu senden duyacağız sanırım :KK60:

Sevgili gelincim, Lavash' ta ciğerin porsiyonunun 48-50 olduğunu duyunca şaşırdım. Ben memleketimin kebaplarinin uygun olduğunu söylüyordum hep ...iki üç arkadaş götürsek suyu, ayranı, çorbası :KK51: belki de şehir yalanidir en doğrusunu senden duyacağız sanırım :KK60:
Sevgili ablacığım, Antep’te zaten dışarıdan gelen misafiri götürmelik, güzel, aile mekanları genel olarak pahalı. Orası da bunlardan biri. Doğru duymuşsun. 😁

Sagolsunlar, çok düşünceliler 🤗 Onlar da mutluluğunuzu paylaşmak istiyorlar ❤️😍

Fazlası da kullanılmıyor zaten canım. Çok cabuk büyüyorlar. Giydiremediğin kıyafetler bile elinde kalıyor illaki :)
İşte yeğenimin hiç giyemedikleri varmış onlar da yollayacak olunca ben çıkıp çok bi şey alamadım canım, evi doldurmak istemiyorum onun yerine ihtiyacı olan bi ailenin bebeğine almayı tercih ederim yani🤗🤗
İçimde kaldı kız konuyla alakası olmasa da kv ye bağlamak istiyorum çok düşüncesiz patavatsız insanlar var komşu şu hayatta, ismini vermek istemiyorum 🤪🤪🤪

X