Hazır yiyeceklerle misafir ağırlayanlar fikir lazım

Aa ben sizi çalışıyorsunuz sandım. Evdeyseniz eğer ayıp olur hazırlar. Netten çok pratik bir kaç tarif bulup hazırlarsanız daha şık olur

Hayır o anlamda söylemedim :)
Yani bozulma, karsıda ki insan mecbur kalmış olabilir demek istiyorum.
Ki ben dondurulmuş ürünlere karsı bir insan olarak ikram edilse de yemiyorum zaten,
saglıksız buluyorum. ama neden bana hazır ürün ikram edildi diyede yadırgamam.
Yani pastanelerde su börekleri var, sarmalar var,
kurabiye gibi şeyler olabilir.

ne durumda olursam olayım en kötü bi kek çıkarmak isterim misafirime çayın yanına ama pratik değilim hiç
ben çok uğraşıyorum kırk saat kek çırpıyorum
kırk saat peynir rendeliyorum börek için derken bu dediklerini en iyi ihtimalle 2 saatte yapabiliyorum
aaaa bi de küçük kızım var ne zaman onu bırakıp yemek vs yapmaya kalksam elimden tutup içeri götürmeye çalışıyor :) onunla oynayacakmışım :)
ehhh bu da işimi uzatıyor biraz sanırım

ayakta alkışlıyorum sizi.kısırn yeşilliğini yıkmak bana göre 20 dk.böreğin içini hazırlayıp yufkaları kesip tepsiye dizmek 30 dk hadi kekte 15 dk de kısırn yapamkata 20 dk ee tezgah haşat tabi toplamak 1 saat ahanda 2,5 saat gitti üstelik hızlıyımdır diyordum kendime şimdi tekrar düşüneceğim

şu an yiyorum bimin yaşam markalı tuzlu kurabiyesi inanılmaz lezzetli ağızda dağılıyor. diğer kurabiyeleri de çok lezzetli.Bimin kurabiyelerini rahatlıkla alabilirsin. Sağlık açısından tabi evde yapmak lazım ama çocuklu anneler ve misafirler için birebir

Benim eşimin arkadaşı çat kapı bize misafirliğe geldi..
Bende ayıp olmasın diye, sizin de bahsettiğiniz kurabiyelerden yaptım. Burada öğrenmiştim. Krem şantili kurabiye..
Bir tepsi sade ve kakolu olmak üzere hazırladım. Evde de olanlardan kuruyemiş ve bisküvi ikram ettim..
Çayın öncesin de de türk kahvesi yapmıştım. Burada adet öyle.. Çayın peşinden de meyve ikram etmiştim.
Eşimin o çok mükemmel arkadaşı, benim arkamdan penolope hizmet etmeye çalıştı ama beceremedi demiş..
O kadar çok üzüldüm ki.. Eşime de dedim, bir daha bu arkadaşını evim de görmek istemiyorum. Sen çok seviyorsan, dışarı da görüşün dedim..
İnsanlar çok nankör.. Bence fazla da abartmamak lazım..

Üzüldüm durumunuza.
O zaman ev yapımı olan hazırlardan almaktan başka çare yok.
Gidip su böreği falan almayın, belli olmasın en azından.
Superfreshin, bim in tepsi börekleri var.
Yedim daha önce birkaç yerde, güzel oluyor.
Ondan alıverin.
Simitçilere gidip kurabiye alırsanız, onlar günlük yaptığı için hem ev yapımı tadında oluyor hem de pastane işi gibi süslü püslü olmuyor, bir paket de kurabiye.
Salata da artık size kalmış, ya patates salatası gibi kolay bir şey ya da meksika fasulyesi alıp içine yeşil soğan maydonoz doğrayıp kendiniz hazırlayacaksınız.
3 çeşit sizi zaten kurtarır, gelen de illa ki bir şey getirir.

Aaa ne terbiyesiz insanmis o be.
Benim de bu tarifi yaptigim insanlarla aram hep bozuldu sonra gicik oluyorum
Lanetli midir nedir

Bizde bu hafta aynisini yasadik ev gormege gittik tatlimiz falan bi baktik cay tabagindan biraz buyuk tabakta bir dilim dankek ve hazir tuzlu kurabiye

Konu sahibi size gelincede yanlis anlamayin ama burda vakit kaybi yapiyosunuz suan 10 dakikada bi kek cirpmistiniz bile ymnmhmtbsr

Yalniz dusununce hakikaten ev hanimiysa hazir seylerle agirlamasi pek hos olmaz.
Pratik tarifler iyidir.
Markette harcadığımız Zaman'da yapılacak o kadar çok tarif varki. Tabi malzeme olmak şartıyla. Ben hep tedarikiyim. Pasta kremasıdır ıvır zıvır bulunduruyorum evde. Ani misafir gelince pratik oluyor. Tabi benim tatlı krizlerim ani misafirden daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…