- 6 Haziran 2015
- 1.219
- 3.256
- 48
- Konu Sahibi ymnmhmtbsr
-
Ben birine sabahtan haber verip akşam geleceğimi söylesem, gittiğimde hazır gıdalarla karşılansam bozulurdum.
Çayın yanına bi kek bide kolay salata türü bişey yap yeter. Yanınada kuruyemiş mısır falan koyarsın.
Çok kolay ki bunlar sen bi başla gerisi gelirüni hayatı + 4 sene evlilikte hızlanmadıysam bende iş yok demektir
ben yiyici olarak devam etmek istiyorum hayatıma
Aynı ben.. Burada ki hamarat arkadaşları görünce, kendimi beceriksiz mişim gibi hissediyorum..üni hayatı + 4 sene evlilikte hızlanmadıysam bende iş yok demektir
ben yiyici olarak devam etmek istiyorum hayatıma
Ben birine sabahtan haber verip akşam geleceğimi söylesem, gittiğimde hazır gıdalarla karşılansam bozulurdum.
Size misafirliğe gelebilir miyimal pastaneden bir kilo karışık tatlı, tuzlu kurabiye...
hazır milföyden de börek yaparsın..
a 101 in çerezleri de güzel oluyor. Al bir paket çekirdek..
Çay sonrasın da da türk kahvesi yaparsın. yanına da kuş lokumu al güzel oluyor.
Bence yeterli..
Benim acil durum menüm;
1-Sebzeli krep
2-Patates köftesi
3-rus salatası
4- pratik tatlı;kedi dili sutle islatip borcama dizip uzerine hemen hazir puding pisirip ve hazir cikolata sosunuda pisirip once pudingi sonrada cikolatali sosu dokup dolapta 15 dk kadar bekletip cay demlenene kadar tatlin hazir olur :)…
Hazır almana gerek yok hepi bir saatini almaz canım kolay gelsin
Tabiki gelebilrsinAksama size acil misafir olabilir miyim?
Bu arada acil misafire en kolay tarifim su,
1 pk krem santi
Sivi yag
Un
Hamur yap sekillendir at firina. 15 dkda pisiyor. Cok guzel kurabiye oluyor.
Bimin hazır kajlkaolu kekini ufala. Icine nutella koy hamur yap, yuvarla hindistan cevizine batir. Kek topları yap.
Hazir garniturden amerikan salata ya da rus salatasi.
Ben hazir börek isine girme diyorum. Guzel olmuyor bana kalirsa.
gerçekten mi yaaa?Bir börek, bir kısır bir de kek yapmanız sadece 1 saatinizi alır.
Kısır yapamasanız bile normal bir salata yapıverin, irmikli falan.
Hazır bir şeylerle misafir ağırlanmasını çok doğru bulmuyorum ve öyle ağırlandığımda istenmediğimi düşünüyorum.
Az olsun, öz olsun, emeğiniz olsun.
Ne kadar yağ? Kulak memesi kıvamında da un muAksama size acil misafir olabilir miyim?
Bu arada acil misafire en kolay tarifim su,
1 pk krem santi
Sivi yag
Un
Hamur yap sekillendir at firina. 15 dkda pisiyor. Cok guzel kurabiye oluyor.
Bimin hazır kajlkaolu kekini ufala. Icine nutella koy hamur yap, yuvarla hindistan cevizine batir. Kek topları yap.
Hazir garniturden amerikan salata ya da rus salatasi.
Ben hazir börek isine girme diyorum. Guzel olmuyor bana kalirsa.
Bende birine sabah haber verip akşam gittigim de,
hazırlık yapıldıgını görünce üzülüp mahçup oluyorum.
Öyle düşünmeyin, herkes sevdiklerini en iyi şekilde ağırlamak ister ama şartlar bunu gerektirebilir.
Keki çırpıp fırına atmak 15 dakika.gerçekten mi yaaa?
ben sadece bi breği bi saatte yaparım, valla bravo ya pratik kadınlara hayranım her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?