Hazır yiyeceklerle misafir ağırlayanlar fikir lazım

Valla yazim yazmim dedim durdum
Allah aşkına yarım saati almaz hazırlamak bi kek yada börek yada ufak bi sakata ceşiti.
Kalk markete git al gel yapana kadar en mantıklısı bu

Bim'de hazır pasta var çikolatalı, profiterollü böyle 8.75 ti en son ondan olabilir ya da aynı yerde frambuazlı cheesecake var 2.25 gibi birşeydi (bu bir üçgen dilim sadece) bir dönem her gün ondan yiyordum gerçekten tatları çok güzel Tatlı olarak bunlar olur, tuzlu olarakta yine Bim'de milföy hamurları var annemle her acil durum alarmında mutlaka bunu alır direk fırına atarız oldu bitti Ve çok kolay bir garnitürlü salata önercem herkes bilir gerçi. Bim'deki garnitür, dondurulmuş ürünler kısmından aldığınız mısırı ve yine mayonezi alıp karıştırıyosunuz, hepsi bu kadar bu da gayet lezzetli oluyor ve çok pratik. Tuzlu olarak aklıma bir de acayip leziz olan Bim'in markası İlkler yağlı gevrek geldi bu da cidden hesaplı, yeterli ve güzel. Tabii bunların yanına küçük aperatifler işte çubuk kraker, hazır kek, bisküvilerde olur.

üni hayatı + 4 sene evlilikte hızlanmadıysam bende iş yok demektir
ben yiyici olarak devam etmek istiyorum hayatıma
Çok kolay ki bunlar sen bi başla gerisi gelir Bende sulu yemeklerde öyleyim gerçi yapasım bile gelmiyor

Ben birine sabahtan haber verip akşam geleceğimi söylesem, gittiğimde hazır gıdalarla karşılansam bozulurdum.

Bende birine sabah haber verip akşam gittigim de,
hazırlık yapıldıgını görünce üzülüp mahçup oluyorum.
Öyle düşünmeyin, herkes sevdiklerini en iyi şekilde ağırlamak ister ama şartlar bunu gerektirebilir.

101 de borekler var bn ondan alip yaparim guzl oluyor ama kiymalisini tercih etme hazir kuru pasta rulo pasta kek al birde tamam iste

Size misafirliğe gelebilir miyim

Aksama size acil misafir olabilir miyim?

Bu arada acil misafire en kolay tarifim su,

1 pk krem santi
Sivi yag
Un

Hamur yap sekillendir at firina. 15 dkda pisiyor. Cok guzel kurabiye oluyor.

Bimin hazır kajlkaolu kekini ufala. Icine nutella koy hamur yap, yuvarla hindistan cevizine batir. Kek topları yap.

Hazir garniturden amerikan salata ya da rus salatasi.

Ben hazir börek isine girme diyorum. Guzel olmuyor bana kalirsa.

Bence bir yas pasta bir cesit borek yeter.misir da patlatirsin yeter. Bebegin de varmis anlayisla karsilarlar hic yorma kendini :)

Hazır olmayan şeylerle de bir menü oluşturabilirsiniz ama. Mesela 2 paket sade krem şantinin içine (sütle karıştırılmış haliyle yanlış olmasın) karışık meyveler ya da kakaolu bisküvi parçacıkları ufalayıp, karıştırıp daha sonra da dondurma kupları ya da kaselere dökerek, üzerine çikolata sosuda gezdirince de tamamdır. Çok pratik bu da 15 dakika da olur biter. Bunun gibi pratik 3-4 tariften bir menü oluşturabilirsiniz aslında

Çaya geliyorlar sanırım,varmıdır bahsettiğiniz marketlerde bilemedim ama dondurulmuş ürunler reyonuna bakın,börek varsa alıp pişirebilirsiniz. Yine soğuk zincir pasta oluyor genelde marketlerde oradan pasta alabilirsiniz. Yanınada amerikan,rus salatası alabilirsiniz yada patates salatası,kısır tarzında birşey ekleyebilirsiniz. 3 çesit olur.

bi kek yapın üstüne çikolata sosu döküverin
patates salatası
birde sigara böreği sardınız mı tamamdır. gerçekten evde bütün malzemeler varsa 1-2 saate hepsini yaparsınız.

Ya beni yanlış anlamayın ama, o marketlerde satılan uygun fiyatlı şeyleri hiç yiyesim gelmez benim. Bir şey fazla iyiyse şüphe uyandırır bende, o fiyata pizza, işte ne bileyim köfte falan olur mu ya? Börek vs. fiyatını bilmiyorum çünkü ilgi alanıma girmiyor ama yine de gönül rahatlığı ile yiyemezdim ben olsam.
Bir kakaolu kek dökmek zor değil, ben bile yaparım ki pek becerikli sayılmam. Eşinize de söylersiniz iyi bir yerden kuru pasta, işte poğaçadır, bir tatlıdır alır gelirken. Bir de şöyle kaliteli bir çerez, bir iki çeşit de içecek tamamdır.
Hem akşam yemeği mi de börek, sarma vs. önlerine koyasınız?

Tabiki gelebilrsin
Senin tariflerinide deneyeceğim
Hazır börek konusunda katılıyorum sana gerçi benim durumum farklı ben hazır hiç birşey yemiyorum bazı alerjilerimden dolayı

gerçekten mi yaaa?
ben sadece bi breği bi saatte yaparım, valla bravo ya pratik kadınlara hayranım her zaman

bir keresinde haber vererek eşimin arkadaşına gidecektik,açtım orda nasıl olsa ikram mikram vardır diye düşündüm,gittik bi tabağın içinde kuru kuru pastane kurabiyeleri vardı o an yıkıldımen azından börek mörek patates salatası ne bileyim bu gibi bişey olurdu o kuru kuru pastaların yanında,ama yoktu zor bi gündü eve gelince tost yapıp yemiştik eşimle,o günü hiç unutmam aklıma geldi paylaşmak istedim

Ne kadar yağ? Kulak memesi kıvamında da un mu

Tabi öyle. Hatta yapacak vakti yoksa hiçbişey yapmasada olur. Hic kimsede bişey beklemez zaten. Ama bi kek yapmak çok vakit alacak bişey değil. Senin gibi düşünecek olursak ta kimseye gidip gelmeyelim. Iyice yabancılaştık yahu.

gerçekten mi yaaa?
ben sadece bi breği bi saatte yaparım, valla bravo ya pratik kadınlara hayranım her zaman
Keki çırpıp fırına atmak 15 dakika.
Börek zaten tepsi böreği, yufkayı dizip içine peynir harcı, hop bir yufka daha tamam.
Bu da ortalama 20 dakika desek, kısırdan vazgeçip patates salatası ya da normal bir yeşillikli salata yapsanız 20 dakika da o, tamamdır.
Sarmalı börekler, minik minik uğraştırıcı şeyler zaman alır.
Diğerleri hemen olur.
Bir de ben çok sıkıştığımda marketlerden barbunya pilaki alırım 2 3 konserve, onları kaseler içinde üzerini süsleyerek veririm zeytinyağlı yerine.
O da aklınızda bulunsun.
Ya da ev yapımı gibi olan şeyleri almaya özen gösterin derim, ayıp olmasın misafirinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…