Hazır yiyeceklerle misafir ağırlayanlar fikir lazım

Annem gibi :)

hmm çok lezzetli görünüyolar
ben bunların bi tanesini ancak bi saatte yapabilirim

Bir börek, bir kısır bir de kek yapmanız sadece 1 saatinizi alır.
Kısır yapamasanız bile normal bir salata yapıverin, irmikli falan.
Hazır bir şeylerle misafir ağırlanmasını çok doğru bulmuyorum ve öyle ağırlandığımda istenmediğimi düşünüyorum.
Az olsun, öz olsun, emeğiniz olsun.

Bim'de frambuazlı cheesecake var. Bir kaç kere misafirlerime ikram ettim. Tarif isteyen bile oldu. Bazen çeşit artsın diye pastaneden ekler alırım. Markette börekler de çeşit çeşit. Al pişir. Gerçi hiç denemedim ama kendim sarıp buzluğa atıyorum bazen. Pek bir farkı yoktur. Yanına da bir paket boncuk makarna haşla, mayonez + garniür. Bitti gitti işte. Kurabiye de alabilirsin ama tavsiye etmem. Ben kendim de yapsam hazır da alsam 5 tabağın 4ünde o kurabiyeler geri gelir. Evde yapmak gibisi yok ama bebekten sonra artık ben de bazen kolaya kaçıyorum.

Acil durum menünüze bayıldım yani
ama bide acil olmayanı alırsak neler gelir tahmin edemiyorum

Ya yapması iş değil zaten. Sonrasında bulaşığı çöpü temizliği. Bazen malzeme eksik oluyor. Onu çık al ooo. Sonra evi sil süpür. Misafir gelecek diye çok paraladım ben kendimi. Sabah dörtlere kadar börek açmalar. Pofffff. Şimdi bebiş bahane.

yaş pasta, markettende hazır börek bir de kurabiye alırım çerez ya da mısır patlatırım çay kahve oldu bitti. süperfreshin hazır börekleri var küçük küçük çok lezzetli

Bazı arkadaşlar kısır yapın demiş de, akşam çayına kısır ağır kaçmaz mı? ee insanı da şişirir, bulgur olduğu için. İstemeyen durumlar olabilir, gaz sancıları gibi...

Acil olarak ne yapılır
Kremalı tavuk göğsü
Milföy den yada hazır yufkadan börek
Makarna salatası, soslu kek
Bunlar en fazla 1,5 saatte olur zaten. Üstelik içine ne koyduğunuzu bilirsiniz.

Bazı arkadaşlar kısır yapın demiş de, akşam çayına kısır ağır kaçmaz mı? ee insanı da şişirir, bulgur olduğu için. İstemeyen durumlar olabilir, gaz sancıları gibi...

açıkçası bana göre verilen tüm öneriler akşam yemeğinden sonra ağır kaçar, herkes en az 3 çeşit saymış.

Acil durum menünüze bayıldım yani
ama bide acil olmayanı alırsak neler gelir tahmin edemiyorum
Sağol canım alerjik bir bünye sahibi olarak dışarda yemek dahi yiyemiyorum ondan hep bunlar
Normalde değişir tabi ama bunun bi tık üstü gibi çok bişey bekleme
Krep yerine börek
patates yerine içli köfte vs
Mezeler biraz daha fazla pilaki,sezar salata vs gibi

açıkçası bana göre verilen tüm öneriler akşam yemeğinden sonra ağır kaçar, herkes en az 3 çeşit saymış.

İyi de akşam yemeğinden sonra gelen misafirlere hep bu menüyü sunuyorum ve özellikle erkekler tabağı silip süpürüyor.

İyi de akşam yemeğinden sonra gelen misafirlere hep bu menüyü sunuyorum ve özellikle erkekler tabağı silip süpürüyor.

ya doğrudur, yemeği seven milletiz vesselam hele de böyle sağlıksız türevler ise.

ama pratik deyip en az 3 çeşit sayılınca bana afakanlar basıyor, terkedesim geliyor buraları :)

Bim de Kavala Kurabiyesi var.pastaneden de kuru pasta poğaça tarzı bişeler al.islak kek de cirpiver 15 dakikanın almaz.tamam iste

Ben birine sabahtan haber verip akşam geleceğimi söylesem, gittiğimde hazır gıdalarla karşılansam bozulurdum.

Çayın yanına bi kek bide kolay salata türü bişey yap yeter. Yanınada kuruyemiş mısır falan koyarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…