- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.606
- 598
- Konu Sahibi ymnmhmtbsr
-
al pastaneden bir kilo karışık tatlı, tuzlu kurabiye...
hazır milföyden de börek yaparsın..
a 101 in çerezleri de güzel oluyor. Al bir paket çekirdek..
Çay sonrasın da da türk kahvesi yaparsın. yanına da kuş lokumu al güzel oluyor.
Bence yeterli..
Benim acil durum menüm;
1-Sebzeli krep
2-Patates köftesi
3-rus salatası
4- pratik tatlı;kedi dili sutle islatip borcama dizip uzerine hemen hazir puding pisirip ve hazir cikolata sosunuda pisirip once pudingi sonrada cikolatali sosu dokup dolapta 15 dk kadar bekletip cay demlenene kadar tatlin hazir olur :)…
Hazır almana gerek yok hepi bir saatini almaz canım kolay gelsin
Benim acil durum menüm;
1-Sebzeli krep
2-Patates köftesi
3-rus salatası
4- pratik tatlı;kedi dili sutle islatip borcama dizip uzerine hemen hazir puding pisirip ve hazir cikolata sosunuda pisirip once pudingi sonrada cikolatali sosu dokup dolapta 15 dk kadar bekletip cay demlenene kadar tatlin hazir olur :)…
Hazır almana gerek yok hepi bir saatini almaz canım kolay gelsin
Bazı arkadaşlar kısır yapın demiş de, akşam çayına kısır ağır kaçmaz mı? ee insanı da şişirir, bulgur olduğu için. İstemeyen durumlar olabilir, gaz sancıları gibi...
Sağol canım alerjik bir bünye sahibi olarak dışarda yemek dahi yiyemiyorum ondan hep bunlarAcil durum menünüze bayıldım yani
ama bide acil olmayanı alırsak neler gelir tahmin edemiyorum
açıkçası bana göre verilen tüm öneriler akşam yemeğinden sonra ağır kaçar, herkes en az 3 çeşit saymış.
Bende öyleydim önceden ama üni hayatıda şehir dışında tek olunca alıştım yapa yapa hızlanırsınhmm çok lezzetli görünüyolar
ben bunların bi tanesini ancak bi saatte yapabilirim
İyi de akşam yemeğinden sonra gelen misafirlere hep bu menüyü sunuyorum ve özellikle erkekler tabağı silip süpürüyor.
Benim habersiz misafir menüm:
Mado'dan su böreği, baklava, pasta
Şarküteriden yaprak sarma, kısır
Yeter
size habersiz misafirliğe gelesim geldi
Bende öyleydim önceden ama üni hayatıda şehir dışında tek olunca alıştım yapa yapa hızlanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?