- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi ymnmhmtbsr
-
Tatlı acayip pratik, not ettim, teşekkürler..Benim acil durum menüm;
1-Sebzeli krep
2-Patates köftesi
3-rus salatası
4- pratik tatlı;kedi dili sutle islatip borcama dizip uzerine hemen hazir puding pisirip ve hazir cikolata sosunuda pisirip once pudingi sonrada cikolatali sosu dokup dolapta 15 dk kadar bekletip cay demlenene kadar tatlin hazir olur :)…
Hazır almana gerek yok hepi bir saatini almaz canım kolay gelsin
Aynı buna benzer bende duymuştum.Adamın iş arkadaşları bebek görmeye geleceğiz diye birkaç gün öncesinden haber veriyor.Eşleriyle beraber geliyorlar.Kadın 1 saat içeri girmiyor. Arkadaşları suçluluk hissediyor,zahmet verdik kadın mutfakta uğraşıyor diye 1 saat sonra kadın aynen böyle hazır kurabiye ve çayla içeri giriyor.Bizde bu hafta aynisini yasadik ev gormege gittik tatlimiz falan bi baktik cay tabagindan biraz buyuk tabakta bir dilim dankek ve hazir tuzlu kurabiye
Konu sahibi size gelincede yanlis anlamayin ama burda vakit kaybi yapiyosunuz suan 10 dakikada bi kek cirpmistiniz bileymnmhmtbsr
Gelen de yemeğe içmeye geliyorsa gelmesin. O neymiş ya..Ya bir kere bizim arkadaşlar şehir dışından geldiler.gecerken uğrayacağız dediler.ben gezmede çay içiyorum eşim aradı geciyorlarmis ugrayacaklarmis diye. saat olmuş 4.30 6 gibi gelceklermis. Yemek yemislerdi yolda .yaz günü okul çıkışı gitmiştik arkadasa.kalkamadim hemen.5 te kalktım artik.esime de hazır şeyler aldırdım pastane den. Bir çeşit de evde kekim vardi allahtan.
Arkadaş burun kıvırdi falan.himmm hazır mı bunlar falan dedi.
Valla canım Son anda haber ettiniz.hazirliksizdim valla. Dedim ama o arkadaşıma da çok gicik oldum.senelerdir birbirimize gidip geldik.hepsinde kaç çeşit pastalarla ağırladım. Bu önemli değil de yani biz samimiyiz. Son anda çıkıp gelmişsin börek mi açayım ne yani.canim çok sıkıldı.tabaga da hiç dokunmadı.
Eve gelene özenirim ama gittiğim yerde de aramam yani.gecen aksam samimi bir arkadaşım çaya çağırdı yanına çekirdek koydu.hiiiiic önemli değil. Çok güldük eğlendik ama daha ne.
Yani konu Sahibi hazır al tamam da o surat ifadesinden bile canı sıkılıyor insanın haberin ola
yazik dediler heralde borek aciyoAynı buna benzer bende duymuştum.Adamın iş arkadaşları bebek görmeye geleceğiz diye birkaç gün öncesinden haber veriyor.Eşleriyle beraber geliyorlar.Kadın 1 saat içeri girmiyor. Arkadaşları suçluluk hissediyor,zahmet verdik kadın mutfakta uğraşıyor diye 1 saat sonra kadın aynen böyle hazır kurabiye ve çayla içeri giriyor.
A 101 derin dondurucuda ıspanaklı Börek ve mozaik pasta var . Ikisi de gayet güzel .Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açmak zorunda kaldım bunun için özür diliyorum. Pratik hanımların fikirlerine ihtiyacım var. Akşama çaya misafirim gelecek ama hiç hazırlığım yok temizlik de yapacağım işim çok ama oğlumun uyumasını bekliyorum bişey yapamıyorum bi de dişim ağrıyor günlerdir bu da herşeyi kötü etkiliyor. Misafirim için bim veya 101 den bişeyler mi alsam hazırlasam diyorum ama ordaki ürünleri de hiç kullanmadım hep kendim yaptığım için o yüzden pek bilgim yok. Oradaki ürünlerle misafir ağırlayan varsa bilgi verebilir mi teşekkür ederim
Canım bisküvili pasta yapabilirsin o çok kolay. Tamamen hazır olsun diyorsan bir pastaneye uğramakla işi çözebilirsinÖncelikle konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açmak zorunda kaldım bunun için özür diliyorum. Pratik hanımların fikirlerine ihtiyacım var. Akşama çaya misafirim gelecek ama hiç hazırlığım yok temizlik de yapacağım işim çok ama oğlumun uyumasını bekliyorum bişey yapamıyorum bi de dişim ağrıyor günlerdir bu da herşeyi kötü etkiliyor. Misafirim için bim veya 101 den bişeyler mi alsam hazırlasam diyorum ama ordaki ürünleri de hiç kullanmadım hep kendim yaptığım için o yüzden pek bilgim yok. Oradaki ürünlerle misafir ağırlayan varsa bilgi verebilir mi teşekkür ederim
Kesin deneyeceğim kolay şeylere bayılırımInternette 1 sb koyuyorlar ama ben 3/4 su bardağı kadar koyuyorum. Yeterli geliyor.
Kulak memesi kivami evet.
Canim cekti resmen.
Kesin deneyeceğim kolay şeylere bayılırım
HahaDene mutlaka.
Biz ilk yaptığımızda "kizarmiyor bu dursun bakim firinda" dedik.
Firindan dumanlar cikti
Max 20 dk kalsin.
Kizarmiyor aklında olsun.
Şu pattis köftesini bi yazarsan şuracağa içinde ne var merak ettim görüntüsü hoş :)Hazır börek, dondurulmuş patates al fırında yap.
Tatlı acayip pratik, not ettim, teşekkürler..
Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açmak zorunda kaldım bunun için özür diliyorum. Pratik hanımların fikirlerine ihtiyacım var. Akşama çaya misafirim gelecek ama hiç hazırlığım yok temizlik de yapacağım işim çok ama oğlumun uyumasını bekliyorum bişey yapamıyorum bi de dişim ağrıyor günlerdir bu da herşeyi kötü etkiliyor. Misafirim için bim veya 101 den bişeyler mi alsam hazırlasam diyorum ama ordaki ürünleri de hiç kullanmadım hep kendim yaptığım için o yüzden pek bilgim yok. Oradaki ürünlerle misafir ağırlayan varsa bilgi verebilir mi teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?