Hazır yiyeceklerle misafir ağırlayanlar fikir lazım

Dusundum simdi biri arayip aksama caya gelecegiz dese hemen 10 dakikada bi kek yaparim, evde ne malzeme varsa, yoksa zaten markete cikacakmissiniz aliverin. En olmadi dr oetkerin hazir kek ya da muffin karisimlarindan alin.

Borek konusunda benim gibi usengecseniz ya en kolayindan bir pogca (321 pogcasi olabilir az malzemeli lezzetli) ya da alin milfoy hamuru icine biseyler koyup ativerirsiniz firina, sicak sicak ikram edersiniz.

Kurabiye isine gitmeyin sekil vermesi uzun surebiliyor alin bir pastaneden, biraz da tuzlu cubuk. Ben islak kurabiye yaparim acil durumlarda hem cok kolay hem de yiyen bayiliyor.

Yakinlarda alabileceginiz yer varsa yarim kilo da sarma alin yoksa patates salatasi yapin en basit iş. Bitti gitti.
Hicbirine haliniz yoksa da kek dahil her seyi pastaneden alin daha taze ve ozenli gorunuyorlar.

Hazır börek, dondurulmuş patates al fırında yap.
Tatlı acayip pratik, not ettim, teşekkürler..

Ya bir kere bizim arkadaşlar şehir dışından geldiler.gecerken uğrayacağız dediler.ben gezmede çay içiyorum eşim aradı geciyorlarmis ugrayacaklarmis diye. saat olmuş 4.30 6 gibi gelceklermis. Yemek yemislerdi yolda .yaz günü okul çıkışı gitmiştik arkadasa.kalkamadim hemen.5 te kalktım artik.esime de hazır şeyler aldırdım pastane den. Bir çeşit de evde kekim vardi allahtan.

Arkadaş burun kıvırdi falan.himmm hazır mı bunlar falan dedi.
Valla canım Son anda haber ettiniz.hazirliksizdim valla. Dedim ama o arkadaşıma da çok gicik oldum.senelerdir birbirimize gidip geldik.hepsinde kaç çeşit pastalarla ağırladım. Bu önemli değil de yani biz samimiyiz. Son anda çıkıp gelmişsin börek mi açayım ne yani.canim çok sıkıldı.tabaga da hiç dokunmadı.

Eve gelene özenirim ama gittiğim yerde de aramam yani.gecen aksam samimi bir arkadaşım çaya çağırdı yanına çekirdek koydu.hiiiiic önemli değil. Çok güldük eğlendik ama daha ne.

Yani konu Sahibi hazır al tamam da o surat ifadesinden bile canı sıkılıyor insanın haberin ola

Aynı buna benzer bende duymuştum.Adamın iş arkadaşları bebek görmeye geleceğiz diye birkaç gün öncesinden haber veriyor.Eşleriyle beraber geliyorlar.Kadın 1 saat içeri girmiyor. Arkadaşları suçluluk hissediyor,zahmet verdik kadın mutfakta uğraşıyor diye 1 saat sonra kadın aynen böyle hazır kurabiye ve çayla içeri giriyor.

Gelen de yemeğe içmeye geliyorsa gelmesin. O neymiş ya..

yazik dediler heralde borek aciyo

A 101 derin dondurucuda ıspanaklı Börek ve mozaik pasta var . Ikisi de gayet güzel .

Bence hazır olarak kurabiye dışında bir şey misafire olmamalı akşama geleceklermiş 1 saat öncesinden haber vermemişler ki 1 dilim börek 1 kek ya da salata abartı saatler almaz insana 1 saatini alacak 2 çeşit şey bile çıkarsan el emeği olsun derim çok çok yakın olunsa sürekli gidip gelinse anlarım da misafir yani adı üstünde o dondurulmuş gıdalar kadar sağlıksız bir şey yok kendiniz için en başta yememelisiniz

Marketin dondurucu bölümüne gidin superfreshte tepsi böreği birde ıspanaklı minik rulo börekler var iki çeşit olsun madem. Tatlı olarakta A101 de kalburabastı var ev yapımı on numara ya da tavuk göğsü alın koyun tabaklara börek tatlı. hazır rus salatası alın kasede bimde vardı biraz makarna haşlayın düdük makarna pişirdikten sonra yağ gezdirin sonra rus salatasıyla karıştırın ufak pırsiyonlar çıkarabilirsiniz.

Canım bisküvili pasta yapabilirsin o çok kolay. Tamamen hazır olsun diyorsan bir pastaneye uğramakla işi çözebilirsin tavsiyede bulunmak istiyorum ayrıca belki daha sonrası için yardımcı olur: Kurabiye yapıyorum şekil veriyorum çiğ haliyle bir kaba koyuyorum araya yağlı kağıt sonra bir kat daha. Aldığı kadar kaba bu şekilde koyup buzluğa koyuyorum. Biri geldimi yağlı kağıtla beraber al 3 kat kurabiyeyi tepsiye koy, doğru fırına. Tazecik

1-2 saat önce haber verilse anlarım
Ama o kadarda haberlı gelıyorlar bastan asagı hazır bır tabak koymak bıraz ayıp olur.
Hic birsey yapamıyorsanız bir kek cırpın Kac dakıka alır sankı.. Hadi bir cesıt daha olsun derseniz birde milföyden börek yapın Yapacagınız ıcıne peynır koy kapat yani ıcınız rahat etmıyorsa bırde salata kek pıserken bır kısır yapmakta ne var kı Dedıgım gıbı bunlarla ugrasamazsanız bıle tek bır kek alacagınız hazır urunlerden cok daha ıyı.. en azından bır kek cırpmıs denır

Ispanaklı börek satılıyorrr bimde a 101 de tek kelimeyle harika çok hafif :)
ımm olsada yesek şimdik

Browni kek al 6 paket 1 de orman meyveli krem şanti. Krem santi sıkacgi ile kekin uzerine sık bonibon veya pasta suslemesi ile uzerine serp cok guzel oluyor hem en fazla 15 dkni aliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…