Şey galiba bizim grubun cezaları yarıya inmişGeçmiş olsun canım
10 bin ceza kestim canım yarın çekersin 7bin cezan da vardı yapmadın bu hafta 2 gün 10bin olarak yazıyorum
İnşallah canım, sorunum belli aslında suyu çok az içiyorum, onu arttirmam gerek çabalıyorum ama inşallah artarÇok geçmiş olsuniş konusunda da hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel bir fırsat
Ama yarın sabah tartı bekliyorum canım
Alys mekana giris yapti
Geçmiş olsun arri inşallah atlatır dönersin aramıza
Şimdi canım @yiitee sen ara vereli 1 ay olmuş. Yeni bir başlangıç tarihi atmak ister misin yoksa son kilolardan devam mı edelim? Çünkü son durumda ay sonu kilo verememis olduğun için büyük bir ceza gelecek. Ceza işime de gelir dersen aynen devam edelim. Yok zaten 1 ay izinliydim yeni tarih atalim dersen öyle yapicam
Bu hafta halledersin sen
Sağol canım
Tekrar hoş geldin arricim
Ay pardonTekrar hoş geldin arricimBoy ve hedef bilgini de alayım
27 Kasım 72 kiloymussun canım hiç almamissin nerdeyseAy pardon
Boyum 157
Son hedefim senelerdir 50 kg
Baya sismistim aslinda ilaclarla. 30 Aralikda 76,5 i gordum. Fakat hepsi ilaclardan diye takmadim acikcasi. Su 1 hafta gecince suan insallah son kullandigim ilaclarida vucuddan atinca ,yola devam27 Kasım 72 kiloymussun canım hiç almamissin nerdeyseödem de o +2 ye
Kilona göre yine grup alfa da yerini aldınBaya sismistim aslinda ilaclarla. 30 Aralikda 76,5 i gordum. Fakat hepsi ilaclardan diye takmadim acikcasi. Su 1 hafta gecince suan insallah son kullandigim ilaclarida vucuddan atinca ,yola devam
Tenk yu babyKilona göre yine grup alfa da yerini aldın
Acayip bir şişkinlik var arkadaşlar. Dün yediğim yoğurdun içine 2 büyük diş sarımsak atmistim. O yaptı herhalde. Sarımsak aşerdim resmen. Felaket durumdayım ve + geldim
Dimi ama ehehSarimsaga deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?