Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Asil sorumluluk bilincin ve gosterdigin hassasiyet için biz çok teşekkür ederiz canım iyi ki bizimlesin
Olur canım
İki hafta üst üste eksi gören kişiler ne ödül alıyordu? Chocolita
+300 kalori ödül

Kızlar şuan daha yeni geldim daha kahvaltı yapmadım.
Kahvaltıdan sonra tartilara bakicam.
Sonuçları yazarım.
+ Kilo alanlar yada yerinde zayanlar adım cezaniz var haberiniz olsun.
2 hafta üst üste kilo verenlere ödül düşünmedim daha choyla bı konusalim ama hafif tatlı olabilir aksama yazarız onu da.
Gruplara da bı bakayım.

Benim geçen haftaki ödül duruyor bugün kullansam nasil olur

ben. erdeyim gruplarda

Kilo veren herkesi tebrik ederimşimdi gidip grup arkadaslarima bir bakayim bu yildiz savaşlari da çok hosuma gitti okumasi bile eglenceliydi diyete yeni basladigim ve bu hafta regl olacagim icin haftaya çoğu ödemden olussada epey kilo veririm diye dusunuyorum.O yüzden birincilik uzerinde ciddi iddaliyim @Chocolita Cemoos emekleriniz icin tesekkurler

Çarşamba tartilip Perşembe buraya yazmissin.
Şimdi baktım 200 gram gayet iyi bu günden sonra kaçamak yapmazsan haftaya en az 1-1.5 kilo eksi olur bence
Nasil kaçamak yapayim demoklosun kılıci gibi cezalar tepemden asılıyorinsallah canim ayda 1.5 kilo duzenli gitse 2 ayda 12 kilo eder hadi 10 olsun cok buyuk fark eger verirsem dua edecem sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…