- 8 Nisan 2017
- 57.157
- 302.593
- 698
Anneciğine çok geçmiş olsun delficimSağolasın.Annem işitme cihazına karar verdi, sipariş vereceğiz inşallah. Artık rahat duyabilecek, özellikle tv izlerken belirli sesleri anlamakta zorluk çekiyordu.
Cumartesi akşamı 1 dilim ev yapımı hamurişi tatlı yemiş idim. Ödül hakkımı kullandım o akşam. Bugün önüne geçemediğim bir iştah patlaması yaşadım, cezamı yarın yapayım, vicdanım da rahat etsin, biraz telaffi de edeyim yediklerimiChocolita
İnce düşüncen için çok teşekkür ederim.İyi ki varsın.
Genelde yürümeyi tercih ederek :) suyu kilomuza göre içiyoruzAllah aşkına 10 000adimi nasıl atıyorsunuz bir günde 4 litre su
İyi geldi bunu duymak iyi hissettirdi teşekürler devam edeyim cezamı çekmeye sorularım oldukça sorarım artikınYazman iyi aslinda son zamanlarda bende dahil fazla kimse yazmiyordu biraz gurup aktifleşmiş olur
14 000 adımı nerede yürüdün öyle havalarda soğuk yürüyüş falan Zor olmuyor mu10.30 ilk ögün
Son ögün 17.00 ancak yerim
14.000 küsür adım +24 dk kardıyo
Çok teşekkür ederim canım.Anneciğine çok geçmiş olsun delficim
Bugun Eskisehirde hava cok güzeldi14 000 adımı nerede yürüdün öyle havalarda soğuk yürüyüş falan Zor olmuyor mu
Daha düzenli beslenmen kilo vermene yardımcı olur kahvaltıda bol yeşillik yumurta çig kuruyemiş zeytin peynir domates salata11 de türk kahvesi şekersiz ama
Zeytin 7 8 tane iki dilim ekmek ama kepekli ama
13 00 gibiydi herhalde Ara öğün tarçınlı elma 4 kaşık yoğurt
Direk akşam yemeği yedim patates haşlaması bir dilim böreğin yarısının yarısı
Ve burdan sonra da yemem inşallah umarım
Daha düzenli beslenmen kilo vermene yardımcı olur kahvaltıda bol yeşillik yumurta çig kuruyemiş zeytin peynir domates salata
Akşamda yine protein lif şeklinde beslenebilirsin bugün sen agırlıklı karbonhidrat yemiş gibi olmussun
Evde leslie yada adım videoları yapabi
Yarından sonra öyle yaparım haklısın ama ilk kez bu kadar kilo aldım 67 nerde 90 nerde en fazla kendimi 70 olarak hatırlıyorum birden yemek yemeği kestigim oldu çok kötü oldu yavaş yavaş azaltıyorum yemeğimi bakalım ilk deneyim allah yüzümüzü kara çıkarmasınDaha düzenli beslenmen kilo vermene yardımcı olur kahvaltıda bol yeşillik yumurta çig kuruyemiş zeytin peynir domates salata
Akşamda yine protein lif şeklinde beslenebilirsin bugün sen agırlıklı karbonhidrat yemiş gibi olmussun
Evde leslie yada adım videoları yapabilirsin
Evet canım geceden suya koyuyorum sonra gün içinde içiyorum ödem atmaya yardımcı alkali su oluyorBlender'den geçirmeden suda böyle bir faydası olur mu
Ay çok güzel bir kahvaltı afiyet olsun biber ve çilek iştahımı kabarttı10.30 ilk ögün
Son ögün 17.00 ancak yerim
14.000 küsür adım +24 dk kardıyo
Gerçekten işe yariyor mu ya bende merak ediyorum özellikle kıyafet hurclarindaVakumlu hurçlar var onlar en azından yer kazandırıyor benimde evimde kalabalıklık var hiç sevmediğim şekilde. Vakumlu hurçla topladım bazamın altını
Ben kaç tane aldıysam hepsi hava kaçırıyor. Sinir oluyorum ya. Pahalısını almak lazım uygun fiyatlılar fos cıkıyor malesef.Gerçekten işe yariyor mu ya bende merak ediyorum özellikle kıyafet hurclarinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?