Onlardan biri annem babamı tırtıklar her hafta babamda garıbım hayır demez getırır verir kadının bılıyor kendıne bıle harcamadığını neyse kendıne diye alır bırıktırır kı durumumuz çok ıyı abla ama annem hala ne nerde uygun bılır. Ekmek beş kuruş bıle bı sokak arkada uygunsa onu alır . Kadın ıkı senede 50 bın bırıktırmışTavsiye mi yabana atma :))) Maaşı bile arttırıyorlar o da yetmez evde lif patik yapıp altına dövize yatırırlar mb rezervi full çeker
Şimdi sor hepsinin elinde her marketin haftalık indirim kitapçıkları vardır, şekeri hangi marketten, çayı hangi marketten alacaksın biliyorlar, piyasanın havasını iyi koklar hangi pazarda meyve sebze taze ve uygun bilirler, 1 seneye kalmaz hepimizin cebinden para fışkırır :)))
Yanlışlıkla kura baktıysa demekHazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı, Twitter hesabı silindi
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı, Twitter hesabı silindi. Konuya ilişkin bakanlıktan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Eki Görüntüle 2717576
elektra mı neyse severim o üyeyiAy bilmiyorum elektracım ben bu ara ata altın sever oldum nedense... Hep alasım var hep alasım var
Tavuğa da yazık yaw. O extra ücret sezaryan parasıdır çok görmeyinYumurtanın xl olması lazımken xs olması dışında bir sorun yok
Canım sayfa kayınca mesaj sahibini karıştırdım ama düzelttim .seviliyorsunelektra mı neyse severim o üyeyiben 24 ayar külçeciyimm bankadan almam amaa kasamda evde duracak arada bakacağımmm seveceğimm onları
reel hayatta aklı başında arkadaş az geri kalanları burdan tamamlıyorum işte. senin gibi 15 20arkadaş var çok şükürCanım sayfa kayınca mesaj sahibini karıştırdım ama düzelttim .seviliyorsun
İmkan olsun olmasın eskilerin süregelen alışkanlığıdır bunlar, ilk tezgahtan alınmaz, mutlaka tüm pazar gezilip fiyat analizi yapılır, pazarlık yapılır :)) bazı şeyler stoklanır, şaka maka 5 kuruş 10 kuruş diye paradan sayılmayan bozukluklarla bile öyle bir birikim oluyor ki:))))Onlardan biri annem babamı tırtıklar her hafta babamda garıbım hayır demez getırır verir kadının bılıyor kendıne bıle harcamadığını neyse kendıne diye alır bırıktırır kı durumumuz çok ıyı abla ama annem hala ne nerde uygun bılır. Ekmek beş kuruş bıle bı sokak arkada uygunsa onu alır . Kadın ıkı senede 50 bın bırıktırmışben onu 10 senede bırıktıremem yalan yok annelerımız her şeyın ıyısını bılır
onun en son bi dugun mevzusu yok muydu ya ne oldu corona oldu mu dugunde acababakanlık boşaldıysa ben oyumu sitemizin altın ve dolar uzmanı limoncu28 den yana kullanıyorummmm
altınları değerlendi keyfi yerindedir şimdiiiionun en son bi dugun mevzusu yok muydu ya ne oldu corona oldu mu dugunde acaba
Bana der sen bı mok sahıbı olamazsın anca harca adghjjk arada bende kendıme bunu dıyorum inşallah evlenınce düzelirimİmkan olsun olmasın eskilerin süregelen alışkanlığıdır bunlar, ilk tezgahtan alınmaz, mutlaka tüm pazar gezilip fiyat analizi yapılır, pazarlık yapılır :)) bazı şeyler stoklanır, şaka maka 5 kuruş 10 kuruş diye paradan sayılmayan bozukluklarla bile öyle bir birikim oluyor ki:))))
ceycey dikkat et sahte altıncılar türemiş, dışını altın tozuyla kaplayıp kuyumcuları bile kandırıyorlarmış, külçelerini testten geçirdin mielektra mı neyse severim o üyeyiben 24 ayar külçeciyimm bankadan almam amaa kasamda evde duracak arada bakacağımmm seveceğimm onları
Yakın da sayılırım
babasina kiziyoru araba yuzunden altinlari bozdursa da araba alsa barialtınları değerlendi keyfi yerindedir şimdiiii
altini isirinca kaplama cikmiyo mu ki isirmadan almayalimceycey dikkat et sahte altıncılar türemiş, dışını altın tozuyla kaplayıp kuyumcuları bile kandırıyorlarmış, külçelerini testten geçirdin mi
yok düzelinmiyor şekil A bennnnBana der sen bı mok sahıbı olamazsın anca harca adghjjk arada bende kendıme bunu dıyorum inşallah evlenınce düzelirim
Yakıyorlarmış. Yaktıklarında ıcının galıba bakır mı altın mı olduğu ortaya cıkıyormuşaltini isirinca kaplama cikmiyo mu ki isirmadan almayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?