Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Onlardan biri annem babamı tırtıklar her hafta babamda garıbım hayır demez getırır verir kadının bılıyor kendıne bıle harcamadığını neyse kendıne diye alır bırıktırır kı durumumuz çok ıyı abla ama annem hala ne nerde uygun bılır. Ekmek beş kuruş bıle bı sokak arkada uygunsa onu alır . Kadın ıkı senede 50 bın bırıktırmış ben onu 10 senede bırıktıremem yalan yok annelerımız her şeyın ıyısını bılır

Yanlışlıkla kura baktıysa demek

Ay bilmiyorum elektracım ben bu ara ata altın sever oldum nedense... Hep alasım var hep alasım var
elektra mı neyse severim o üyeyi ben 24 ayar külçeciyimm bankadan almam amaa kasamda evde duracak arada bakacağımmm seveceğimm onları

Istifa mii hacker degil kedidir o kedi hesaba girende ekonomi diye bisey mi kaldi acaba s birak kenara sivadilar. Sanmam ama istifasi gercek degildir olsada kabul edilmez.

İmkan olsun olmasın eskilerin süregelen alışkanlığıdır bunlar, ilk tezgahtan alınmaz, mutlaka tüm pazar gezilip fiyat analizi yapılır, pazarlık yapılır :)) bazı şeyler stoklanır, şaka maka 5 kuruş 10 kuruş diye paradan sayılmayan bozukluklarla bile öyle bir birikim oluyor ki:))))

Bana der sen bı mok sahıbı olamazsın anca harca adghjjk arada bende kendıme bunu dıyorum inşallah evlenınce düzelirim

Gitse ne olur gitmese ne olur, kendi zaten kuklaydi başka bir kukla getirirler. Asıl gitmesi gereken başta olduktan sonra..

elektra mı neyse severim o üyeyi ben 24 ayar külçeciyimm bankadan almam amaa kasamda evde duracak arada bakacağımmm seveceğimm onları
ceycey dikkat et sahte altıncılar türemiş, dışını altın tozuyla kaplayıp kuyumcuları bile kandırıyorlarmış, külçelerini testten geçirdin mi

ceycey dikkat et sahte altıncılar türemiş, dışını altın tozuyla kaplayıp kuyumcuları bile kandırıyorlarmış, külçelerini testten geçirdin mi
altini isirinca kaplama cikmiyo mu ki isirmadan almayalim

Bana der sen bı mok sahıbı olamazsın anca harca adghjjk arada bende kendıme bunu dıyorum inşallah evlenınce düzelirim
yok düzelinmiyor şekil A bennnn pandemi de kıyafet ayakkabı kuaför vs. harcamam sıfırlandı ama birikim yapıyorumuyumm hayırrr.42 yaşında kadın haftada 2 tane barbie bebek alıyorum koleksiyona başladım 6 aydır .37 tane kutulu barbiem oldu .millet altın dolar alır ben barbie aldımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…