Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Aıle ve sosyal politıkalar bakanlığı boş abla

Kızlar istifa etmiş baş danışmanı açıklama yapmış doğru imiş. Sabah kalktığımızda bakalım neler olacak
Şimdi cnn de açıklama yapacakmış yalanmış istifa falan yokmuş

Mantıklı abla ekonomiyi en iyi şekilde yönetirler. Hazıne dolar bak
Tavsiye mi yabana atma :))) Maaşı bile arttırıyorlar o da yetmez evde lif patik yapıp altına dövize yatırırlar mb rezervi full çeker
Şimdi sor hepsinin elinde her marketin haftalık indirim kitapçıkları vardır, şekeri hangi marketten, çayı hangi marketten alacaksın biliyorlar, piyasanın havasını iyi koklar hangi pazarda meyve sebze taze ve uygun bilirler, 1 seneye kalmaz hepimizin cebinden para fışkırır :)))

Sütyenbank

Ayy mune abla babam emekli zabıta amiri ben küçüğüm annemle konuşuyor bir gün kızı dışarı çıkarma mı bır şeyler vs dıyor. Trenden şikayet almışlar. Kadının bırının kucağında bebek ve hıc ağlamıyormuş haliyle şüphelenmişler. Babamlar gidince bebeği görmüşler karnı yarılmış dikilmiş içi uyuşturucu doluymuş

Son düzenleme:
Bu konuları o kadar iyi hatırlıyorum ki. Neler yaşandığını kulaklarımla duydum. Enkazdan çıkarılamayan cesetlerle denizler dolduruldu.
Başbakanı uyandırmaya kıyamadıkları için sabah haberi olmuştu depremden. Yani ben anlatayım siz dinleyin. Neler var neler

Ay yumurta demişken gerçektende öyle.
Ben dün markete gittim normalde aldığım 15 liralık yumurta 22 lira olmuş. E haliyle sordum görevli bana "aplam bunlar XXL ondan pahalı" dedi, e yersennn
E kârlisin ben "M" bedenine o kadar veriyorum :)) hemde bimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…