- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.038
Yapısal reformlar
Yapısal reformlar
Neymiş bu yapısal reformlar
Öle deme!
baaah burası çoh önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapısal reformlar
Yapısal reformlar
Neymiş bu yapısal reformlar
Biraz googleladım, haberlere, yorumlara, algılara baktım.
Aklımda oluşan düşünce şu;
Türkiye küresel düzende edilgenlikten etken ülke konumuna gelmeye çabaladığı için, ekonomik saldırı altında hatta kapana sıkışmak üzere.
Sanırım Berat Albayrak, Abd li yatırımcıları Türkiye'ye yatırım yapmaya ikna etmek için bu danışman şirketle anlaştı.
Ancak bu şirketin mazisi IMF gibi batık ülkelerle dolu.
Yani bize zararı dokunacağını düşünüyorum ki inşallah yanılırım.
Eğer haklı çıkarsam, Berat Albayrak truva atıdır.
Başka ülkelerle başka çözüm yolları araştırılmalıydı.
Denize düşen yılana sarılır sözü bu duruma uygun düşer bence.
Ekonomik savaş içinde olduğumuz Abd'nin belgede sahtecilikten yargılanan köstebek şirketi Mckinsey'e 16 bakanlığın bilgilerini verecek olmamız canımı sıkıyor.3 harfli ABD Beşar Esad'ı yenemeyince bütün dünyayı ekonomik olarak cezalandırma girişimine girdi. 3 harfli FED'in her faiz artırımında bütün dünya devletlerinin para birimleri $ dolar karşısında değer kaybetti. Fakat en çok değer kaybeden para birimi Türk lirası oldu. Peki bu neden böyle oldu? Hem devletin hemde vatandaşların gücünün çok üzerinde borçlanması, çılgınca harcamalar yapması bu krizi körükledi. Onda var bende neden yok diye (ev araba gibi..); bankalardan kredi almak için neredeyse bankaları ilah edindiler. Halbuki sıcak para bir uyuşturucudur. Devamlı tekrarı gerekir ve dozunun artması gerekir.
Olayları gerçeklikler üzerinden irdelenirse daha faydalı kararlar alınabilir.
Ekonomik savaş içinde olduğumuz Abd'nin belgede sahtecilikten yargılanan köstebek şirketi Mckinsey'e 16 bakanlığın bilgilerini verecek olmamız canımı sıkıyor.
Eğer bu durum devam ederse ben ve benim gibi pekçok Reisçi yerel seçimlerde oy vermez.
Ben oy kullanmama kararı aldım en azından.
Çok şükür Reis halkın sesine kulak verdi.Ekonomik savaş içinde olduğumuz Abd'nin belgede sahtecilikten yargılanan köstebek şirketi Mckinsey'e 16 bakanlığın bilgilerini verecek olmamız canımı sıkıyor.
Eğer bu durum devam ederse ben ve benim gibi pekçok Reisçi yerel seçimlerde oy vermez.
Damadı iki gün önce "kinsey e karşı çıkan cahildir"dedi.Çok şükür Reis halkın sesine kulak verdi.
Mckinsey saçmalığına son verdi.
AhahahhhaÇok şükür Reis halkın sesine kulak verdi.
Mckinsey saçmalığına son verdi.
.Ahahahhha
Erdoğa'nın haberi olmadan yapmıştı zaten damat anlaşmayı. Ya grill biliyor musun beni çok güldürüyorsun
Şimdi Tayyip Bey Berat Beyin açıklamasına göre hain mi cahil mi?
Bense tam yersini düşünüyorum! Allah düşmanımın başına bile böyle bir seçmen kitlesi vermesin....
Bu arkadaşlar bu sistemi “ eskiden herkesin kagasından birley çıkıyordu , liderimizin dözü geçmiyordu” diye getirmediler mi, “ tek merkezden hızlı karar ile işler kolaylaşacak “ diye, şimdi de sanki merkez tek değilmiş sanki reislerinin haberi yokmuş gibi nasılda kıvırıyorlar.:) Allah herkese böyle seçmen kitlesi versin.
Ekonomik savaş içinde olduğumuz Abd'nin belgede sahtecilikten yargılanan köstebek şirketi Mckinsey'e 16 bakanlığın bilgilerini verecek olmamız canımı sıkıyor.