Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Ben depremde 9 yasimdaydim ve haliyle cocuk aklimla aslinda anlamamisim. Keske anlamasaydim hala da... sosyal medyayi kapattim gunlerdir. Hic iyi degilim.

Benim kedilerin hiç faydası yok ev ekonomisine yaw. Ne tüyü para ediyor ne bocku . Üstüne de yatağın en konforlu yerine yatmış gene eşşek sıpaları....

Gideyim de kendime kıvrılacak bir köşe bulayım. Herkese iyi geceler. Özellikle Berat Albayrak bu gece rahat uyusun.

Maskelemek icin bile olsa bir sey var diyorum digerleri maskelemiyorda. At izi it izine karisti. Kimseyi destekledigim yok, be Turkiye de ne baska ulke de.
Benim ki soru cümlesiydi. Gerçekten sordum. Bilgi sahibi olmak maksadım

mune hanım kilo kilo külçe hayal anca benim için 70 gram anca var 6 da evlenirken takılan bilezikkk.onlar da kızıma inşallah.ekonomi böyle giderse 10 yıl sonra gelinlere altın yerine gümüş anca takılırrr

Bende aynı ya sac boyası , kıyafet, makyaj, bakım urunlerı ee ayakkabı çanta derken çok harcıyorum. Babamla bu konuda evde bı tek bız benzerız dığer aıle uyerım bızım gıbı degıller armut dıbıne düşermiş hep babam kanıma giriyor onla çıkınca her şeyı alıyorum ya da o alır surekli kıyafet bakım urunu makyajımı giriyor kanıma ama annem surekli gıttı geldı babasına çektı dıye bana çemkiriyor

gel beraber barbie bebek koleksiyonu yapalım 20 yıl saklasan servet eder valla bakkk.meraklıları var bu bebeklerinnn

ceycey dikkat et sahte altıncılar türemiş, dışını altın tozuyla kaplayıp kuyumcuları bile kandırıyorlarmış, külçelerini testten geçirdin mi
ben hep aynı yerden alıyorum sahte olmaları imkansız külçe eski evimde alt komşu teyze de vardı göstermişti banaa.Ama dertliydi 70 lerinde hiç evladı olmamış varlıklı bir kadındı.yeğenlerine vermiş hep ama hiç ilgilenmemişler gene de.bir yeğenine eczane açsın diye vermiş altınlarını ama yiğenin annesi paraya çevirip araba almış kendine onu der der üzülürdü

Danışman berber halk TV ye açıklama yaptı kızlar doğru dedi.. Halk TV ye bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…