• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Bazı bakanların değiştiğini de liste halinde yayınlayanlar var. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bir çok bakan değişmiş.

99 depreminde de bir suru depremzede cocuk kaybolmus kacirilmis mesela. Ben hic bilmiyordum bir yigin sey okumama ragmen. İzmir depreminden sonra gordum bunu da.
Maalesef 99 depremi sonrası ölü veya sağ bulunamayan çok çocuk oldu, aileleri tvye çıktı sesini duyurmak istedi ama bir yerden sonra unutulup gitti ne yazık ki:KK43:
Çünkü yanlış hatırlamıyorsam dolgu alanlardaki binalar denize doğru çökmüştü, bulunamayanların denizin altında olduğu gibi şeylerde söylenmişti, kimi ölenlerinde enkazla birlikte kaldırıldığı :KK43:

Tarih olarak da aklımda yanlış kalmadıysa 99 depreminden 6-7 yıl sonrada organ kaçakçılığı yapanlar olduğuna dair haberler çıkmıştı, bazı çocukların ve gençlerin parfüm kolonya gibi kokular koklatılarak bayıltıldığı, organları alındıktan sonra da öldürüldükleri haberleri yaygınlaşmıştı, çetenin çocuk ve gençleri kandırmak için yaşlı kadın ve erkekleri kullandıkları söyleniyordu, nitekim o dönem üyelerimizden biri eşiyle bir benzinlikte benzin alırken parfüm tanıtımı altında bir olay yaşamış ve organ kaçakçılığı çetesinin işi olabileceğini düşünüp uzaklaşmışlardı, bu konuyla alakalı topik açmıştı, aynı şekilde o dönem annemin oturduğu semtte genç bir kızın böbrekleri alındıktan sonra cesedi konteyner'da bulunmuştu, olayın görgü tanığı taksici ifade vermiş ama bir sonuca ulaşılmamıştı diye kaldı aklımda.

Dünyanın çivisi çıktı ne yazık ki :KK43:

Albayrak doları 4,6 liradan aldı, 8,50 liradan bıraktı. TL ocak ayından bu yana yüzde 42 değer kaybetti. Dolardaki her 1 kuruşluk yükselmeyle dış borç 1 milyar 700 milyon lira arttı

gece gece aklıma Bakanlık sevdası düşürdünüz ya yazıklar olsun sizeeee.mahalle muhtarlığı seçimleriyle siyasete giriyorum arkadaşlarrrrrrr allah yürü ya kulum derse 15 yıla kalmaz bakan koltuğumdayımm :KK53:
Ben olsam 20 yıl olsa cabalarım bi sefer seçildin mi ölene kadar mv emekli maaşı alıcan ne güzel hayat :KK76:

Maalesef 99 depremi sonrası ölü veya sağ bulunamayan çok çocuk oldu, aileleri tvye çıktı sesini duyurmak istedi ama bir yerden sonra unutulup gitti ne yazık ki:KK43:
Çünkü yanlış hatırlamıyorsam dolgu alanlardaki binalar denize doğru çökmüştü, bulunamayanların denizin altında olduğu gibi şeylerde söylenmişti, kimi ölenlerinde enkazla birlikte kaldırıldığı :KK43:

Tarih olarak da aklımda yanlış kalmadıysa 99 depreminden 6-7 yıl sonrada organ kaçakçılığı yapanlar olduğuna dair haberler çıkmıştı, bazı çocukların ve gençlerin parfüm kolonya gibi kokular koklatılarak bayıltıldığı, organları alındıktan sonra da öldürüldükleri haberleri yaygınlaşmıştı, çetenin çocuk ve gençleri kandırmak için yaşlı kadın ve erkekleri kullandıkları söyleniyordu, nitekim o dönem üyelerimizden biri eşiyle bir benzinlikte benzin alırken parfüm tanıtımı altında bir olay yaşamış ve organ kaçakçılığı çetesinin işi olabileceğini düşünüp uzaklaşmışlardı, bu konuyla alakalı topik açmıştı, aynı şekilde o dönem annemin oturduğu semtte genç bir kızın böbrekleri alındıktan sonra cesedi konteyner'da bulunmuştu, olayın görgü tanığı taksici ifade vermiş ama bir sonuca ulaşılmamıştı diye kaldı aklımda.

Dünyanın çivisi çıktı ne yazık ki :KK43:
Bazen niye bu kadar çok bebek istiyorum ki diye kendime kızıyorum. Bilmiyordum bunları :(

Ooooo elektra parti mi kurdun:)))
Bence ekonomiye ev kadınlarından birini yaz, hangi markette indirim var, eve giren maaş kira+fatura+alışveriş ve diğer giderler diye nasıl bölünmelidir, döviz kuru, altın yatırımı hakkında her türlü bilgi ve birikime sahipler, haftada bir market promosyonlarını bile duyururlar🤣🤣🤣
Mantıklı abla ekonomiyi en iyi şekilde yönetirler. Hazıne dolar bak 🤔

Ben olsam 20 yıl olsa cabalarım bi sefer seçildin mi ölene kadar mv emekli maaşı alıcan ne güzel hayat :KK76:
Mahallemizin şu anki muhtarı da kadınn :kızgın: sarışın güzel bir kadın .ben de saçlarımı pembeye boyasam ve mahalleme pembe bir gelecek vaad etsem seçerler mi ki benii?:KK70:

cıkssss kurtarmaz ha bu arada vadettiğim bu tatillerin sezon sonu otellerde yabancı turist olmadığı zamanlar olduğunu söylemeyi unutmuşum.aralık ocak şubat mart hadi bir de nisan olsunnn buzzzz gibi denizzzz olmayann güneşşş ohhh misss.halkım için her fedakarlığa hazırımmmm :KK53: :KK70:
Püü nerde emekçi demokratık ceycey En Büyük TÜRKİYE

Abla o konu cok karisik, Trump in cocuk istismarini onlemek icin ciddi calismalar yaptigi yonunde arastirmalar var. Ozellikle son 5 yilda belirgin calismalar. Madeleine mccann davasi ile ilgili bir belgesel izlemistim. Benim beynim yandi zaten. Her ulke ve ulkelerin basindakiler ve zenginleri istismar konusunda asiri suclu, dogrudan ya da dolayli.
Yaptığını maskelemek için olabilir mi?

Back