Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Ayyy sakınYeniliycem
Kullan arabanı 1-2 Sene daha yoksa çok çok pişman olursun bence
- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
Ya ama gidiyor yani baya hirpalandi aslında memnunum ama şu ara para ederken satsam iyi olur diyorum ama bilemedimAyyy sakın
Kullan arabanı 1-2 Sene daha yoksa çok çok pişman olursun bence
- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Para ediyor da, alacağın araba daha iyi ediyordur onuda hesaplaYa ama gidiyor yani baya hirpalandi aslında memnunum ama şu ara para ederken satsam iyi olur diyorum ama bilemedim
- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Uzak dur bence şuan. Bekle öyle yada böyle seni her yere götüren araban var. Zaten arabasız değilsin böyle düşün. Üretim bu kadar durmuşken, piyasanın ne olacağı belli değilken pek akıllıca gelmiyor. Pandemi bitsin ekonomi toparlasin daha uygun alırsın.Öyle işte
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
öyle diyorsun da bizim arabayı satsak alacağımız araba onun 2 katıYa ama gidiyor yani baya hirpalandi aslında memnunum ama şu ara para ederken satsam iyi olur diyorum ama bilemedim
elinde dursun biraz sabret değiştirme
- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
Sence daha uygun hale dönerler mi? Ya millet nasıl alıyor bu ev arabaları aklım almıyor??? Şirket üstüne falan mı?Uzak dur bence şuan. Bekle öyle yada böyle seni her yere götüren araban var. Zaten arabasız değilsin böyle düşün. Üretim bu kadar durmuşken, piyasanın ne olacağı belli değilken pek akıllıca gelmiyor. Pandemi bitsin ekonomi toparlasin daha uygun alırsın.
Evet haklısınızöyle diyorsun da bizim arabayı satsak alacağımız araba onun 2 katı
elinde dursun biraz sabret değiştirme
- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Üretime geçildiği an döner diye düşünüyorum. Millet krediyle aliyor , bir ev parası daha ödüyorSence daha uygun hale dönerler mi? Ya millet nasıl alıyor bu ev arabaları aklım almıyor??? Şirket üstüne falan mı?
Önceden zengin olan altına dolara vs para yatırdıysa şimdi ballı kaymaklı alıyorlardır evi arabayı. Ama verdiği paraya değmez inan çok pahalı
- 9 Ağustos 2020
- 1.940
- 1.549
- 53
- 35
1 yıl sonra iyi ki almışım dersin
Yakın zaman insanin sinirini bozuyor, bakmamak lazım
aynen bakmamak gerek hep uzun vade alıyorum. Çeyrek 300-400 ken aldığım altınlar var. Annemde sürekli ev al diyor bilmiyorum bozdurup ev almak mantıklı mı
- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Ev parasını çıkarıyor mu? Kirada misin?aynen bakmamak gerek hep uzun vade alıyorum. Çeyrek 300-400 ken aldığım altınlar var. Annemde sürekli ev al diyor bilmiyorum bozdurup ev almak mantıklı mı
- 9 Ağustos 2020
- 1.940
- 1.549
- 53
- 35
Ev parasını çıkarıyor mu? Kirada misin?
Ailemle oturuyorum, kiraya çıkıcaz evimizde var ama tayin sebebiyle başka şehire gidiyoruz. Annem kendine ev al diyor yatırım amaçlı. Kendi evimizi de kiraya vermek istiyoruz bakalım tutulur inşallah. 300 bine yakın çıkar. Üzerine kredi gerekir muhtemelen
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
binlerce lira zararım var benim ekonomi nolacak ?Nasıl düştü bu kadar
535 ten almıştım 4 çeyrek çok pişmanım ilk defa böyle zarar ettim
Tabi 300-400 e aldığım çeyreklerde duruyor onlarla avunuyorum :))
Ekonomi iyi olsunda.