• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Ooooo elektra parti mi kurdun:)))
Bence ekonomiye ev kadınlarından birini yaz, hangi markette indirim var, eve giren maaş kira+fatura+alışveriş ve diğer giderler diye nasıl bölünmelidir, döviz kuru, altın yatırımı hakkında her türlü bilgi ve birikime sahipler, haftada bir market promosyonlarını bile duyururlar🤣🤣🤣
Aıle ve sosyal politıkalar bakanlığı boş abla :super:

Mantıklı abla ekonomiyi en iyi şekilde yönetirler. Hazıne dolar bak 🤔
Tavsiye mi yabana atma :))) Maaşı bile arttırıyorlar o da yetmez evde lif patik yapıp altına dövize yatırırlar mb rezervi full çeker :KK70:
Şimdi sor hepsinin elinde her marketin haftalık indirim kitapçıkları vardır, şekeri hangi marketten, çayı hangi marketten alacaksın biliyorlar, piyasanın havasını iyi koklar hangi pazarda meyve sebze taze ve uygun bilirler, 1 seneye kalmaz hepimizin cebinden para fışkırır :)))

Tavsiye mi yabana atma :))) Maaşı bile arttırıyorlar o da yetmez evde lif patik yapıp altına dövize yatırırlar mb rezervi full çeker :KK70:
Şimdi sor hepsinin elinde her marketin haftalık indirim kitapçıkları vardır, şekeri hangi marketten, çayı hangi marketten alacaksın biliyorlar, piyasanın havasını iyi koklar hangi pazarda meyve sebze taze ve uygun bilirler, 1 seneye kalmaz hepimizin cebinden para fışkırır :)))
Sütyenbank 🙄

Maalesef 99 depremi sonrası ölü veya sağ bulunamayan çok çocuk oldu, aileleri tvye çıktı sesini duyurmak istedi ama bir yerden sonra unutulup gitti ne yazık ki:KK43:
Çünkü yanlış hatırlamıyorsam dolgu alanlardaki binalar denize doğru çökmüştü, bulunamayanların denizin altında olduğu gibi şeylerde söylenmişti, kimi ölenlerinde enkazla birlikte kaldırıldığı :KK43:

Tarih olarak da aklımda yanlış kalmadıysa 99 depreminden 6-7 yıl sonrada organ kaçakçılığı yapanlar olduğuna dair haberler çıkmıştı, bazı çocukların ve gençlerin parfüm kolonya gibi kokular koklatılarak bayıltıldığı, organları alındıktan sonra da öldürüldükleri haberleri yaygınlaşmıştı, çetenin çocuk ve gençleri kandırmak için yaşlı kadın ve erkekleri kullandıkları söyleniyordu, nitekim o dönem üyelerimizden biri eşiyle bir benzinlikte benzin alırken parfüm tanıtımı altında bir olay yaşamış ve organ kaçakçılığı çetesinin işi olabileceğini düşünüp uzaklaşmışlardı, bu konuyla alakalı topik açmıştı, aynı şekilde o dönem annemin oturduğu semtte genç bir kızın böbrekleri alındıktan sonra cesedi konteyner'da bulunmuştu, olayın görgü tanığı taksici ifade vermiş ama bir sonuca ulaşılmamıştı diye kaldı aklımda.

Dünyanın çivisi çıktı ne yazık ki :KK43:
Ayy mune abla babam emekli zabıta amiri ben küçüğüm annemle konuşuyor bir gün kızı dışarı çıkarma mı bır şeyler vs dıyor. Trenden şikayet almışlar. Kadının bırının kucağında bebek ve hıc ağlamıyormuş haliyle şüphelenmişler. Babamlar gidince bebeği görmüşler karnı yarılmış dikilmiş içi uyuşturucu doluymuş:KK43:

Son düzenleme:
Maalesef 99 depremi sonrası ölü veya sağ bulunamayan çok çocuk oldu, aileleri tvye çıktı sesini duyurmak istedi ama bir yerden sonra unutulup gitti ne yazık ki:KK43:
Çünkü yanlış hatırlamıyorsam dolgu alanlardaki binalar denize doğru çökmüştü, bulunamayanların denizin altında olduğu gibi şeylerde söylenmişti, kimi ölenlerinde enkazla birlikte kaldırıldığı :KK43:

Tarih olarak da aklımda yanlış kalmadıysa 99 depreminden 6-7 yıl sonrada organ kaçakçılığı yapanlar olduğuna dair haberler çıkmıştı, bazı çocukların ve gençlerin parfüm kolonya gibi kokular koklatılarak bayıltıldığı, organları alındıktan sonra da öldürüldükleri haberleri yaygınlaşmıştı, çetenin çocuk ve gençleri kandırmak için yaşlı kadın ve erkekleri kullandıkları söyleniyordu, nitekim o dönem üyelerimizden biri eşiyle bir benzinlikte benzin alırken parfüm tanıtımı altında bir olay yaşamış ve organ kaçakçılığı çetesinin işi olabileceğini düşünüp uzaklaşmışlardı, bu konuyla alakalı topik açmıştı, aynı şekilde o dönem annemin oturduğu semtte genç bir kızın böbrekleri alındıktan sonra cesedi konteyner'da bulunmuştu, olayın görgü tanığı taksici ifade vermiş ama bir sonuca ulaşılmamıştı diye kaldı aklımda.

Dünyanın çivisi çıktı ne yazık ki :KK43:
Bu konuları o kadar iyi hatırlıyorum ki. Neler yaşandığını kulaklarımla duydum. Enkazdan çıkarılamayan cesetlerle denizler dolduruldu.
Başbakanı uyandırmaya kıyamadıkları için sabah haberi olmuştu depremden. Yani ben anlatayım siz dinleyin. Neler var neler

Ay yumurta demişken gerçektende öyle.
Ben dün markete gittim normalde aldığım 15 liralık yumurta 22 lira olmuş. E haliyle sordum görevli bana "aplam bunlar XXL ondan pahalı" dedi, e yersennn
E kârlisin ben "M" bedenine o kadar veriyorum :)) hemde bimde

Back