• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Tavsiye mi yabana atma :))) Maaşı bile arttırıyorlar o da yetmez evde lif patik yapıp altına dövize yatırırlar mb rezervi full çeker :KK70:
Şimdi sor hepsinin elinde her marketin haftalık indirim kitapçıkları vardır, şekeri hangi marketten, çayı hangi marketten alacaksın biliyorlar, piyasanın havasını iyi koklar hangi pazarda meyve sebze taze ve uygun bilirler, 1 seneye kalmaz hepimizin cebinden para fışkırır :)))
Onlardan biri annem babamı tırtıklar her hafta babamda garıbım hayır demez getırır verir kadının bılıyor kendıne bıle harcamadığını neyse kendıne diye alır bırıktırır kı durumumuz çok ıyı abla ama annem hala ne nerde uygun bılır. Ekmek beş kuruş bıle bı sokak arkada uygunsa onu alır . Kadın ıkı senede 50 bın bırıktırmış 😅 ben onu 10 senede bırıktıremem yalan yok annelerımız her şeyın ıyısını bılır

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı, Twitter hesabı silindi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı, Twitter hesabı silindi. Konuya ilişkin bakanlıktan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Eki Görüntüle 2717576
Yanlışlıkla kura baktıysa demek 😂😂😂😂

Ay bilmiyorum elektracım ben bu ara ata altın sever oldum nedense... Hep alasım var hep alasım var :KK71: :KK70: :cool:
elektra mı neyse severim o üyeyi :KK53: ben 24 ayar külçeciyimm bankadan almam amaa kasamda evde duracak arada bakacağımmm seveceğimm onları :KK53:

Istifa mii 😂 hacker degil kedidir o kedi hesaba girende 😂 ekonomi diye bisey mi kaldi acaba s birak kenara sivadilar. Sanmam ama istifasi gercek degildir olsada kabul edilmez.

Onlardan biri annem babamı tırtıklar her hafta babamda garıbım hayır demez getırır verir kadının bılıyor kendıne bıle harcamadığını neyse kendıne diye alır bırıktırır kı durumumuz çok ıyı abla ama annem hala ne nerde uygun bılır. Ekmek beş kuruş bıle bı sokak arkada uygunsa onu alır . Kadın ıkı senede 50 bın bırıktırmış 😅 ben onu 10 senede bırıktıremem yalan yok annelerımız her şeyın ıyısını bılır
İmkan olsun olmasın eskilerin süregelen alışkanlığıdır bunlar, ilk tezgahtan alınmaz, mutlaka tüm pazar gezilip fiyat analizi yapılır, pazarlık yapılır :)) bazı şeyler stoklanır, şaka maka 5 kuruş 10 kuruş diye paradan sayılmayan bozukluklarla bile öyle bir birikim oluyor ki:))))

Ben organik alıyorum. Tanesi 1tl 🤦
20200813_184746.jpg bahceme nacizhane bir kumes yapmistim komsular rahatsız oldu gonderdik :) bende bedava yiyecektim.Horoz hic susmadi tavuklarda kokuttu.Meger horozsuz yumurtlarmis tavuklar ama civciv cikarmazlarmis :))

Ev ekonomisine katkida bulunacaktım ama şeherde olmadı

İmkan olsun olmasın eskilerin süregelen alışkanlığıdır bunlar, ilk tezgahtan alınmaz, mutlaka tüm pazar gezilip fiyat analizi yapılır, pazarlık yapılır :)) bazı şeyler stoklanır, şaka maka 5 kuruş 10 kuruş diye paradan sayılmayan bozukluklarla bile öyle bir birikim oluyor ki:))))
Bana der sen bı mok sahıbı olamazsın anca harca adghjjk arada bende kendıme bunu dıyorum inşallah evlenınce düzelirim 😂😂😂

Gitse ne olur gitmese ne olur, kendi zaten kuklaydi başka bir kukla getirirler. Asıl gitmesi gereken başta olduktan sonra..

elektra mı neyse severim o üyeyi :KK53: ben 24 ayar külçeciyimm bankadan almam amaa kasamda evde duracak arada bakacağımmm seveceğimm onları :KK53:
ceycey dikkat et sahte altıncılar türemiş, dışını altın tozuyla kaplayıp kuyumcuları bile kandırıyorlarmış, külçelerini testten geçirdin mi 🤣🤣🤣🤣

ceycey dikkat et sahte altıncılar türemiş, dışını altın tozuyla kaplayıp kuyumcuları bile kandırıyorlarmış, külçelerini testten geçirdin mi 🤣🤣🤣🤣
altini isirinca kaplama cikmiyo mu ki isirmadan almayalim😂

Bana der sen bı mok sahıbı olamazsın anca harca adghjjk arada bende kendıme bunu dıyorum inşallah evlenınce düzelirim 😂😂😂
yok düzelinmiyor şekil A bennnn :KK53: pandemi de kıyafet ayakkabı kuaför vs. harcamam sıfırlandı ama birikim yapıyorumuyumm hayırrr.42 yaşında kadın haftada 2 tane barbie bebek alıyorum koleksiyona başladım 6 aydır .37 tane kutulu barbiem oldu .millet altın dolar alır ben barbie aldımmmmmm:kızgın::kızgın:

Back