• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

ben birkaç sattıydım pişmanım😀 satma satma.
beratcığımın istifasıyla dolar artmayı durduracak değil neticede..
arabama haftada 2 biner oldumm .benzin bitmesin diye eşime yolcu oluyorum hepp .sanki onun gaz parası elalemden geliyor gibi küçük sinsi hesaplar peşindeyimm ne hallere düştükkk :cry:

Süleyman Soylu da Twitter'dan istifa etmişti blöf bunlar blöf geçsinler bu işleri yemezler

Bılmıyorum diğer elektrıklı arabalar çok uçuk çoğu benzınlı bı bakıcam ıyı bı araba olursa çıkıcak araba düşünüyorum yoksa mecbur bayılcaz 😑
benzinli sakın alma ben aldım pişmanım küçücük araba eşimin 2 katı büyüklükteki aracından çok yakıyorrrr psikolojim bozuluyor ibreye baktıkça kullanmıyorum camdan bakıyorum arada kendisineee :KK70:

Bılmıyorum diğer elektrıklı arabalar çok uçuk çoğu benzınlı bı bakıcam ıyı bı araba olursa çıkıcak araba düşünüyorum yoksa mecbur bayılcaz 😑
parca lazim olursa nasil tedarik etmeyi dusunuyorsunuz? Veya ariza verirse anlayan ustayi nasil bulacaksiniz?

benzinli sakın alma ben aldım pişmanım küçücük araba eşimin 2 katı büyüklükteki aracından çok yakıyorrrr psikolojim bozuluyor ibreye baktıkça kullanmıyorum camdan bakıyorum arada kendisineee :KK70:
Bılıyorum ya bızde de araçlar benzınlı baya para gidiyor 😑

parca lazim olursa nasil tedarik etmeyi dusunuyorsunuz? Veya ariza verirse anlayan ustayi nasil bulacaksiniz?
Herhalde oncesınde hazırlıklar yaparlar bunun ıcın aracı yapıyorlarsa bunları düşünürler gıbı geliyor. Sonuçta elektrıklı arac cıkarıyor artık çoğu marka artık ülkeler buna alt yapı hazırlarlar gıbı bakalım hayırlısı yoksa dizel 🤔

bence de hacklemişler zira imla hatasız bu kadar uzun bir istifa yazısı mümkün değil yazamaz...
hata var gibi geldi bana ya 😂😂😂 bende buna dikkat ederek okuduğum icin
"sağlık sorunları nedeniyle devam EDEMEME kararı aldım" yazmış
devam etmeme kararı aldım gibi bisey yazmasi gerekmezmiydi
edememe diyince sanki bir zorla olmuş gibi bi yazi cikmis ortaya

Bir ülkenin Cumhurbaşkanı; "ekonomik kurtuluş savaşındayız" diyor.
Hazine ve Maliye Bakanı ise bir hafta sonra bir Pazar akşamı instagram üzerinden istifa ediyor.

Haber bütün batı ülkelerinin gazetelerine giriyor.
Bu ekonomik kurtuluş savaşındaki ülkedeki gazeteler ve televizyonlar ise haberi yayınlamıyor.

İşte devlet ciddiyeti, işte özgür basın!
Bugün de şahit olduk, bugün de gurur duyduk elhamdulillah..!
Huzur içinde yatmaya gidiyorum.

Back