- 3 Nisan 2014
- 36.121
- 147.244
- 798
Danışman berber halk TV ye açıklama yaptı kızlar doğru dedi.. Halk TV ye bakın
hadi hayırlısı..
bizim memlekette adettir gelen gideni aratır. inşallah ekonomi bilen biri olur yeni bakan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Danışman berber halk TV ye açıklama yaptı kızlar doğru dedi.. Halk TV ye bakın
arabama haftada 2 biner oldumm .benzin bitmesin diye eşime yolcu oluyorum hepp .sanki onun gaz parası elalemden geliyor gibi küçük sinsi hesaplar peşindeyimm ne hallere düştükkkben birkaç sattıydım pişmanım satma satma.
beratcığımın istifasıyla dolar artmayı durduracak değil neticede..
limoncu işteee aramaya ne gerekkk varhadi hayırlısı..
bizim memlekette adettir gelen gideni aratır. inşallah ekonomi bilen biri olur yeni bakan.
yerli araba mi asssslaaa almamŞu yerli araba çıkarsa onu düşünün derim ben bıle onu bekliyorum diğerlerı çok uçuk hemde hibrit olması çok ekonomık olur
arabam 8 yaşını doldurdu bu gidişle benle 18 ini de doldurur sıfır araba almak hayall olduuuuyerli araba mi asssslaaa almam
neyseki benzini hep 50 liralik aliyorum da o koymuyorarabam 8 yaşını doldurdu bu gidişle benle 18 ini de doldurur sıfır araba almak hayall olduuuu
50 liralık ta alamıyorum artıkkneyseki benzini hep 50 liralik aliyorum da o koymuyor
Bılmıyorum diğer elektrıklı arabalar çok uçuk çoğu benzınlı bı bakıcam ıyı bı araba olursa çıkıcak araba düşünüyorum yoksa mecbur bayılcazyerli araba mi asssslaaa almam
bisiklete bin guzel havalarda spor olur onu da mi devlet soylesin yani50 liralık ta alamıyorum artıkk
benzinli sakın alma ben aldım pişmanım küçücük araba eşimin 2 katı büyüklükteki aracından çok yakıyorrrr psikolojim bozuluyor ibreye baktıkça kullanmıyorum camdan bakıyorum arada kendisineeeBılmıyorum diğer elektrıklı arabalar çok uçuk çoğu benzınlı bı bakıcam ıyı bı araba olursa çıkıcak araba düşünüyorum yoksa mecbur bayılcaz
parca lazim olursa nasil tedarik etmeyi dusunuyorsunuz? Veya ariza verirse anlayan ustayi nasil bulacaksiniz?Bılmıyorum diğer elektrıklı arabalar çok uçuk çoğu benzınlı bı bakıcam ıyı bı araba olursa çıkıcak araba düşünüyorum yoksa mecbur bayılcaz
Bılıyorum ya bızde de araçlar benzınlı baya para gidiyorbenzinli sakın alma ben aldım pişmanım küçücük araba eşimin 2 katı büyüklükteki aracından çok yakıyorrrr psikolojim bozuluyor ibreye baktıkça kullanmıyorum camdan bakıyorum arada kendisineee
hiç binmedim kullanmayı bilmiyorum kibisiklete bin guzel havalarda spor olur onu da mi devlet soylesin yani
Herhalde oncesınde hazırlıklar yaparlar bunun ıcın aracı yapıyorlarsa bunları düşünürler gıbı geliyor. Sonuçta elektrıklı arac cıkarıyor artık çoğu marka artık ülkeler buna alt yapı hazırlarlar gıbı bakalım hayırlısı yoksa dizelparca lazim olursa nasil tedarik etmeyi dusunuyorsunuz? Veya ariza verirse anlayan ustayi nasil bulacaksiniz?
hata var gibi geldi bana ya bende buna dikkat ederek okuduğum icinbence de hacklemişler zira imla hatasız bu kadar uzun bir istifa yazısı mümkün değil yazamaz...
ohooo bu devlet ne yapsin sana hem benzin paran yok hem bisiklet surmeyi bilmiyosun tabanvay o zaman. Ben de paten aliyim diyorum yurumeye useniyorumhiç binmedim kullanmayı bilmiyorum ki
bıbıcım gelecek gibi bir his var içimdehadi hayırlısı..