Hayvan düşmanlığı ne yapmam gerekiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin gibiler yüzünden insanlar hayvanlardan soğuyor kaldı ki o hayvanları da besleyerek üremelerine ve sokakta harap olmalarına sebep oluyorsunuz sokak köpeği olmaz, olmamalı
Ay keşke sende olmasaydın ama olmuşsun ne yapalım senide besliyoruz işte aramızda

Simdi siz bu hayvandan bir süre sonra vazgececekmisiniz yoksa bakacakmisiniz? Yapmanız gerekenler önce veterinere gitmek aşı çip karne islerini halletmek. Sonra ilçe tarıma kayıt yaptırmak.
Açıkçası size laf edenlere boşuna yorulmayın 1. Si parkta kimseye fikir sorduğunuzu sanmıyorum 2.si ztn anlatsanizda anlatamazsınız yol alamazsınız. Eğer vazgeçerim uğraşamam diyorsanız sosyal medya üzerinden sahiplendirin.

Birakamam öncelikle yarın veterinere götüreceğim duruma göre tedavisine tam anlamıyla başlayacağım sonrasında da bırakamam çok mazlum çünkü kısa süre bile olsa bağlandım

Birakamam öncelikle yarın veterinere götüreceğim duruma göre tedavisine tam anlamıyla başlayacağım sonrasında da bırakamam çok mazlum çünkü kısa süre bile olsa bağlandım

O zaman apartman kurallarını vs internetten araştırın. İşiniz zor gibi duruyor ama herseye hakim olursanız ortalık yatisir
Ayrıca sakin olun. Kavga etmenize gerek yok yapacaklarınizi yapın

Köpeği o halde bırakmamanız çok güzel bir davranış öncelikle yazayım ama biraz sakin olun çünkü bu tip fevri hareketleriniz tüm hayvanseverlere zarar veriyor. Herşeyin fanatizmi zarar, insanımız konuşur bayılır boş yapmaya örneğin çocuğunuzla gitseniz oraya oturtma mikrop kapar derler, karışır insanımız sever. Ama fanatizm iyi değil, biz hayvanseverleri dengesiz, şirret ve problemli kişiler gibi göstererek hayvan düşmanlarının ekmeğine yağ sürüyorsunuz.

Geçiyorum evet dini inançları apartmanda gezen meleklerde eğer hdbdbxbxbxbxbbxbxbdbxbdb

Ay keşke sende olmasaydın ama olmuşsun ne yapalım senide besliyoruz işte aramızda
üslubunuz bozuk
mantığınız çarpık
hayvansever filan değilsiniz
tek hayvan sevmekle olmuyor o
hayvan deneyleri yapan markaları da kullanmayın deri de giymeyin
hangi boşluğunuzu bu cılgın savunmayla kapatmaya calısıosunuz?

Sizin gibiler yüzünden insanlar hayvanlardan soğuyor kaldı ki o hayvanları da besleyerek üremelerine ve sokakta harap olmalarına sebep oluyorsunuz sokak köpeği olmaz, olmamalı

Sokak hayvanlarının çözümü ne öldürmek, ne barınağa tıkmak (ki öldürmekle aynı şey) ne de hayvanseverler. Çözüm düzenli kısırlaştırma ve sahiplendirme hanımefendi onu da yapan yok zaten ne düzgün yapılıyor ki güzel ülkemde?

Eee dediklerinin hepsini yapıyorum zaten hiç deri kıyafetim olmadı asla da olmaz

Sokakta yaşayan kedi köpeğin ömrü şanslıysa üç bilemedin dört yıl. Şimdi sistematik şekilde hayvan düşmanlığı da pompalanınca zavallımları zehirleyen mi, döven mi ne ararsan! Ama hayvanseverim diyen de değişik sevmeyen de. Sevmeyen barınaklar çözüm sanıyor, açlıktan birbirini yiyen köpekler, duvara vurulup öldürülen yavru kediler (Sarıyer RM) den bihaberler barınakları otel sanıyorlar. Sevenlerden fanatik olanlar gereksiz aksiyonlara giriyorlar. Sahipli köpeği alanı dar diye yerinden kaçırmak isteyeni gördüm ben mesela. Özetle olan gene garibim sessiz kullara oluyor.

Aynen hayvansever değilim eziyet etmek için aldım hayvanı bilmiyor musunuz hala anlamadınız mı derisini yüzüyorum kollarını da dograyacagim birazdan hatta kalçasında ki etleri deeeeeeee yarın yemeğe katacağım

Şuan tamamen içlerinde ki nefreti kusuyorlar hepsi ist kudursunlar kocalarına sesleri çıkmaz gelir burda garibim hayvanlara ölsunler diye temenni de bulunur böyle düşünenlerin başlarına gelen olaylara o kadar mutlu oluyorum ki daha da beter olun inşallah

Valla siz normal değilsiniz kafa bı milyon

Siz vegan mısınız merak ettim.
hayır değilim . ama hiçbir hayvanın haklarının savunucusu da değilim.iki yüzlülüğe giriyor bence. deri eşyalarım da var.
ama hem et yiyip, süt içip, deney yapan markaları kullanan, deri giyen insanların kedi köpek fanatikliğine aklım ermiyor. yahu o size kıymetli başkasına değil belki. hayvan seçmiş oluyorsunuz. türcülük bu. yani kendi işine gelen alanlarda öldürülmesine aracı oluyor bizzat. kücük bir kuzu da tatlıdır mesela bakınca severiz.
ki ne acı koşullarda yetişiyorlar. ama başkaları sokak köpeği olmamalı deyince cıldırıyorlar. ya da apartmanda istemeyince. bunu asla anlamıyorum.

Kimse köpeğe ölsün demedi ki. Siz çok fevriyim dediniz onlar da insanlar haklı olabilir dediler. Kedi köpekle iç içe olan insanlar kolay iğrenmiyor, hastalıktan korkmuyor ama diğer hayvan bakmayan insanlar bu şekilde düşünemiyor. Bana göre de parktaki adamın yorumu gereksiz ama sizin tutumunuz da fevri ve çok saldırgan. Ben sizi savunmaya gelmiştim ama korktum üslubunuzdan açıkçası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…