Veterinere götüreceğim yarın, bugün araç bulmaya çalıştım ayarladım yarın gidecek zaten belirtmeyi unutmuşumVeterinere götürebilirdiniz? Yıkamanızla tedavi olmadı köpek.. Adamın tepkisi doğal. Hastalık kapabilirsiniz? Kuduz mesela.. Her şeyi saldırı olarak algılamayın.
Adam hastalık kaparsın dedi diye niye küfür ediyosunuz anlamadım? Kapabilirsiniz doğru söylemiş. Hayvana düşmanlıkla ne ilgisi var, sizi düşünmüş uyarıda bulunmuş. Ben de bu tarz uyarılarla karşılaşıyorum sokak köpeklerini severken. Özellikle yaşlı insanlar uyarıyo. Ben de kibarca dikkat ederim sağ olun deyip sevmeye devam ediyorum köpekleri. Sizinki aşırı bi tepki bence.Merhabalar herkese çok uzatmadan direk konuya geçmek istiyorum dün yolda bir köpek buldum yaralı perişan haldeydi o halde bırakamadım aldım eve yıkadım doyurdum yaraları için merhem sürdüm bu arada cins bir köpek ve yeni doğurmuş memeleri süt dolu uzun zamandır sanırım sokakta çünkü kaburgaları sayılacak derecede zayıf iki kez banyo yaptırdım üstünde ki kır ve pislikler anca gitti şimdi tertemiz güzeller güzeli bir kız oldu fakat sorun şurada başlıyor komşularım daha görür görmez dehşet tepkiler vermeye başladılar saçma sapan cümleler biraz önce parkta bir adam mikrop kaparsin öpme onu vs diye söylemlerde bulundu. Bende susmadim ağzıma gelen hakaretleri küfürleri sıraladım hem komşularıma hem parkta ki adama fakat ben artık hayvanlar konusunda kendimi savunurken bildiğiniz köyün delisine dönüşüyorum tabiri caizse mahalle kadinlarindan beter bir şekilde kavgaya tutusurken buluyorum kendimi yeri geldi karşı komşunun saçına yapıştım yine benzeri bir hayvan konusuydu bana vereceğiniz tavsiye nedir yani ben bu şekilde olmak istemiyorum fakat köpeğin taşması ve ağızlığı olmasına rağmen insanlar bana satasiyorlar içimden bir çingene çıkıyor o an orada saç baş girişen kadar kavga ediyorum sonra kendi halime kendim bile şaşırıyorum Zehra sen böyle bir kız değildin ne oldu sana diyorum lütfen bana bir kaç tavsiyede bulunun şimdiden hepinize teşekkür ederim bu arada kızımın resmini de ekleyeyim de gününüz güzel geçsin
Hayvan düşmanlığı olarak algılıyorum o an onuAdam hastalık kaparsın dedi diye niye küfür ediyosunuz anlamadım? Kapabilirsiniz doğru söylemiş. Hayvana düşmanlıkla ne ilgisi var, sizi düşünmüş uyarıda bulunmuş. Ben de bu tarz uyarılarla karşılaşıyorum sokak köpeklerini severken. Özellikle yaşlı insanlar uyarıyo. Ben de kibarca dikkat ederim sağ olun deyip sevmeye devam ediyorum köpekleri. Sizinki aşırı bi tepki bence.
Kesinlikle değil evet normal insan ilişkilerinde bu şekilde değilim fakat söz konusu hayvanlar olunca içimden şeytan çıkıyor engel olmaya çalışacağım umarım başarırımHastalık kapabilirsin diyen adama niye küfür etmiş tepkisi verdiniztepkileriniz hiç normal değil birazcık törpüleyin kendinizi
İnsanları takmayın Zehra hanım. Daha sakin olun bu kadar sinir sizi hasta eder.Merhabalar herkese çok uzatmadan direk konuya geçmek istiyorum dün yolda bir köpek buldum yaralı perişan haldeydi o halde bırakamadım aldım eve yıkadım doyurdum yaraları için merhem sürdüm bu arada cins bir köpek ve yeni doğurmuş memeleri süt dolu uzun zamandır sanırım sokakta çünkü kaburgaları sayılacak derecede zayıf iki kez banyo yaptırdım üstünde ki kır ve pislikler anca gitti şimdi tertemiz güzeller güzeli bir kız oldu fakat sorun şurada başlıyor komşularım daha görür görmez dehşet tepkiler vermeye başladılar saçma sapan cümleler biraz önce parkta bir adam mikrop kaparsin öpme onu vs diye söylemlerde bulundu. Bende susmadim ağzıma gelen hakaretleri küfürleri sıraladım hem komşularıma hem parkta ki adama fakat ben artık hayvanlar konusunda kendimi savunurken bildiğiniz köyün delisine dönüşüyorum tabiri caizse mahalle kadinlarindan beter bir şekilde kavgaya tutusurken buluyorum kendimi yeri geldi karşı komşunun saçına yapıştım yine benzeri bir hayvan konusuydu bana vereceğiniz tavsiye nedir yani ben bu şekilde olmak istemiyorum fakat köpeğin taşması ve ağızlığı olmasına rağmen insanlar bana satasiyorlar içimden bir çingene çıkıyor o an orada saç baş girişen kadar kavga ediyorum sonra kendi halime kendim bile şaşırıyorum Zehra sen böyle bir kız değildin ne oldu sana diyorum lütfen bana bir kaç tavsiyede bulunun şimdiden hepinize teşekkür ederim bu arada kızımın resmini de ekleyeyim de gününüz güzel geçsin
Bence bu huyunuzu törpülemelisiniz. Düşmanlıkla hiç alakası yok. Ben de sokak hayvanlarına dokunduktan sonra elimi ağzıma gözüme falan sürmem mesela. Ama sevmeden de duramam.Hayvan düşmanlığı olarak algılıyorum o an onu
İlk bulduğumda önce yemek ve su verdim dediğiniz olayı bende düşündüm bir kaç saat sonra yine aynı yerde perişan halde olunca dayanamadım getirdim bu arada muhitte ki sokak hayvanlarına hemen hemen asinayım bunu burada ilk kez gördüm muhtemelen dogurtup yavruları alıp attılar sokağaYeni doğurmuş dediniz yavruları nerde? Belki yavrularını bırakıp yemek aramaya çıkmıştı?
Köpeğiniz çok tatlıymış. Ama insanlara verdiğiniz tepkileri çok abartılı buldum. Davranışlarınıza törpülemeye çalışın. Bu şekilde insanlarla çok problem yaşarsınız. Kendi başınıza halledemezseniz psikolojik destek de iyi gelebilir.Merhabalar herkese çok uzatmadan direk konuya geçmek istiyorum dün yolda bir köpek buldum yaralı perişan haldeydi o halde bırakamadım aldım eve yıkadım doyurdum yaraları için merhem sürdüm bu arada cins bir köpek ve yeni doğurmuş memeleri süt dolu uzun zamandır sanırım sokakta çünkü kaburgaları sayılacak derecede zayıf iki kez banyo yaptırdım üstünde ki kır ve pislikler anca gitti şimdi tertemiz güzeller güzeli bir kız oldu fakat sorun şurada başlıyor komşularım daha görür görmez dehşet tepkiler vermeye başladılar saçma sapan cümleler biraz önce parkta bir adam mikrop kaparsin öpme onu vs diye söylemlerde bulundu. Bende susmadim ağzıma gelen hakaretleri küfürleri sıraladım hem komşularıma hem parkta ki adama fakat ben artık hayvanlar konusunda kendimi savunurken bildiğiniz köyün delisine dönüşüyorum tabiri caizse mahalle kadinlarindan beter bir şekilde kavgaya tutusurken buluyorum kendimi yeri geldi karşı komşunun saçına yapıştım yine benzeri bir hayvan konusuydu bana vereceğiniz tavsiye nedir yani ben bu şekilde olmak istemiyorum fakat köpeğin taşması ve ağızlığı olmasına rağmen insanlar bana satasiyorlar içimden bir çingene çıkıyor o an orada saç baş girişen kadar kavga ediyorum sonra kendi halime kendim bile şaşırıyorum Zehra sen böyle bir kız değildin ne oldu sana diyorum lütfen bana bir kaç tavsiyede bulunun şimdiden hepinize teşekkür ederim bu arada kızımın resmini de ekleyeyim de gününüz güzel geçsin
Estağfurullah ne dövmesi fakat ısırır diye temkinli olmak başka ama haram bu köpek melek girmez vs diye satasmak başka şey bu söylemlerin karşısında duramıyorum ben:)Benim çocuklarım kedi, köpek severken "dikkat et ısırır" diyorum. Benimle karşılaşsanız kesin döversiniz herhalde. Birde küfrü ve kavgayı çok çirkin buluyorum.
İki sene önce yazın tam korona varken, oğlumu kedi ısırdı. Aşı oldu.
İnsan gibi uyarmak haram bunu beslemek apartmana melek girmeyecek demek değil mi sizde aynı zihniyette misiniz? Bu mu insanlık bu mu terbiye ohhhh çok da iyi yaptım öyleyse sefam olsunİnsan gibi uyarmislar sizi ne kadar terbiyesiz bir tavrınız var.
Şu kadar cümlede bile sayısız hakaret ön yargı ve edepsizlik var.Hastasiniz tedavi olunİnsan gibi uyarmak haram bunu beslemek apartmana melek girmeyecek demek değil mi sizde aynı zihniyette misiniz? Bu mu insanlık bu mu terbiye ohhhh çok da iyi yaptım öyleyse sefam olsun
Bakın oturduğum muhitte apaçık bir hayvan düşmanlığı söz konusu öncelikle bu konuda uzlasalım köpeği gezdirirken ağızlık ve taşması ile gezdirdim ona rağmen verilen gereksiz tepkiler karşısında ben mi hasta oluyorum bu insanlar mıŞu kadar cümlede bile sayısız hakaret ön yargı ve edepsizlik var.Hastasiniz tedavi olun