Senin kafa kaç milyon acaba beyninin içini siktigimValla siz normal değilsiniz kafa bı milyon
Sen çok mu normalsin e istediğiniz bu degilmiydi zaten hayvanlara eziyet edelim kocalarıniza.kaynanalariniza gücünüz yetmez hincinizi bu hayvanlardan mi cikartiyorsunuz
hayır değilim . ama hiçbir hayvanın haklarının savunucusu da değilim.iki yüzlülüğe giriyor bence. deri eşyalarım da var.
ama hem et yiyip, süt içip, deney yapan markaları kullanan, deri giyen insanların kedi köpek fanatikliğine aklım ermiyor. yahu o size kıymetli başkasına değil belki. hayvan seçmiş oluyorsunuz. türcülük bu. yani kendi işine gelen alanlarda öldürülmesine aracı oluyor bizzat. kücük bir kuzu da tatlıdır mesela bakınca severiz.
ki ne acı koşullarda yetişiyorlar. ama başkaları sokak köpeği olmamalı deyince cıldırıyorlar. ya da apartmanda istemeyince. bunu asla anlamıyorum.
Senin kafa kaç milyon acaba beyninin içini siktigim
benim 4 yıllık vejetaryenlik geçmişim var. vegan olmayacımı anladığımda vazgectim. aradaa vicdanım sızlarBen bu yazdıklarınızı düşünüp vegan değil ama vejeteryan beslenmeye başladım. Kozmetikte, alabildiğim kadarıyla ev ürünlerinde ve giyimde dikkat ediyorum artık. Çok üzerine kafa yorduğum bir konu olduğu için sordum.
benim 4 yıllık vejetaryenlik geçmişim var. vegan olmayacımı anladığımda vazgectim. aradaa vicdanım sızlar
bende bı hayvanseverım. bı dolu hayvan arkadasım var. ben de sokakta yaralı bı hayvan gorsem onu opmeye kalksa bırı uyarırım bu hayvanlardan nefret edıyorum anlamına mı geldı sımdı? mıkrop kaparsın dıyen bırıne kufur neden? öl geber mı desın? yanı anlayamadım? sen mı karar verıyosun ınsanların hayvan sevıp sevmedıgıne. sen bence kavga seven sinirli bırısın. hayvanlar da konusu olduyo bahane gıbı bısey.. bı psıkolojık destek alıver herkes kotu nıyetle soylemez.. uyarmak deger vermekten gecer. ve sana deger verınce hayvanı ezıp asagılamıs olmuyorlar..Merhabalar herkese çok uzatmadan direk konuya geçmek istiyorum dün yolda bir köpek buldum yaralı perişan haldeydi o halde bırakamadım aldım eve yıkadım doyurdum yaraları için merhem sürdüm bu arada cins bir köpek ve yeni doğurmuş memeleri süt dolu uzun zamandır sanırım sokakta çünkü kaburgaları sayılacak derecede zayıf iki kez banyo yaptırdım üstünde ki kır ve pislikler anca gitti şimdi tertemiz güzeller güzeli bir kız oldu fakat sorun şurada başlıyor komşularım daha görür görmez dehşet tepkiler vermeye başladılar saçma sapan cümleler biraz önce parkta bir adam mikrop kaparsin öpme onu vs diye söylemlerde bulundu. Bende susmadim ağzıma gelen hakaretleri küfürleri sıraladım hem komşularıma hem parkta ki adama fakat ben artık hayvanlar konusunda kendimi savunurken bildiğiniz köyün delisine dönüşüyorum tabiri caizse mahalle kadinlarindan beter bir şekilde kavgaya tutusurken buluyorum kendimi yeri geldi karşı komşunun saçına yapıştım yine benzeri bir hayvan konusuydu bana vereceğiniz tavsiye nedir yani ben bu şekilde olmak istemiyorum fakat köpeğin taşması ve ağızlığı olmasına rağmen insanlar bana satasiyorlar içimden bir çingene çıkıyor o an orada saç baş girişen kadar kavga ediyorum sonra kendi halime kendim bile şaşırıyorum Zehra sen böyle bir kız değildin ne oldu sana diyorum lütfen bana bir kaç tavsiyede bulunun şimdiden hepinize teşekkür ederim bu arada kızımın resmini de ekleyeyim de gününüz güzel geçsin
Konuyu daha da açayım o halde komsularin beni gorduklerinde verdikleri tepki haram bu apartmana melek girmeyecek şeklinde oldu daha da fazlasını söylediler fakat o an cigirmaktan o kısmını duyamadım tüm bunlar karşısında sessiz kalamiyorum yada kibar nazik olamıyorum
şikayet ettim.Senin kafa kaç milyon acaba beyninin içini siktigim
Sen çok mu normalsin e istediğiniz bu degilmiydi zaten hayvanlara eziyet edelim kocalarıniza.kaynanalariniza gücünüz yetmez hincinizi bu hayvanlardan mi cikartiyorsunuz
Ay o mesajı görünce emin oldum, çok ciddi öfke problemi var konu sahibinin. Hayvanları sevmek iyi hoş da biraz da insana saygı ve sevgi gösterin be. Bu şekilde yaşanmaz ki. Kendi hayatını da cehenneme çeviriyordur.şikayet ettim.
Bu nasıl bir leşlikSenin kafa kaç milyon acaba beyninin içini siktigim
Hemen genelleme de gelmiş. Nerden biliyorsun ki seni burda eleştiren herkesin evli olduğunu? Hayvanlar melektir insanlar b*ktur gibi bir zihniyetin var sanırım.Sen çok mu normalsin e istediğiniz bu degilmiydi zaten hayvanlara eziyet edelim kocalarıniza.kaynanalariniza gücünüz yetmez hincinizi bu hayvanlardan mi cikartiyorsunuz
Onların hepsi can.Allah in sessiz kulları onlara merhamet edip eziyet etmemeliyiz.Amaa şu sıralar öyle şeyler oluyor ki insanlar hem korkularından hem pis vslerden uzak durmayı tepki göstermeyi seçiyor.Veterinere götürürün bakmak istiyorsanız sizin bileceğiniz iş ama gerekirse mümkünse ağızlıkla gezdirin.Merhabalar herkese çok uzatmadan direk konuya geçmek istiyorum dün yolda bir köpek buldum yaralı perişan haldeydi o halde bırakamadım aldım eve yıkadım doyurdum yaraları için merhem sürdüm bu arada cins bir köpek ve yeni doğurmuş memeleri süt dolu uzun zamandır sanırım sokakta çünkü kaburgaları sayılacak derecede zayıf iki kez banyo yaptırdım üstünde ki kır ve pislikler anca gitti şimdi tertemiz güzeller güzeli bir kız oldu fakat sorun şurada başlıyor komşularım daha görür görmez dehşet tepkiler vermeye başladılar saçma sapan cümleler biraz önce parkta bir adam mikrop kaparsin öpme onu vs diye söylemlerde bulundu. Bende susmadim ağzıma gelen hakaretleri küfürleri sıraladım hem komşularıma hem parkta ki adama fakat ben artık hayvanlar konusunda kendimi savunurken bildiğiniz köyün delisine dönüşüyorum tabiri caizse mahalle kadinlarindan beter bir şekilde kavgaya tutusurken buluyorum kendimi yeri geldi karşı komşunun saçına yapıştım yine benzeri bir hayvan konusuydu bana vereceğiniz tavsiye nedir yani ben bu şekilde olmak istemiyorum fakat köpeğin taşması ve ağızlığı olmasına rağmen insanlar bana satasiyorlar içimden bir çingene çıkıyor o an orada saç baş girişen kadar kavga ediyorum sonra kendi halime kendim bile şaşırıyorum Zehra sen böyle bir kız değildin ne oldu sana diyorum lütfen bana bir kaç tavsiyede bulunun şimdiden hepinize teşekkür ederim bu arada kızımın resmini de ekleyeyim de gününüz güzel geçsin
Konuyu daha da açayım o halde komsularin beni gorduklerinde verdikleri tepki haram bu apartmana melek girmeyecek şeklinde oldu daha da fazlasını söylediler fakat o an cigirmaktan o kısmını duyamadım tüm bunlar karşısında sessiz kalamiyorum yada kibar nazik olamıyorum
Senin kafa kaç milyon acaba beyninin içini siktigim
Şunun geleceğini tahmin ettiğimizden öyle dedik.Senin kafa kaç milyon acaba beyninin içini siktigim
Sabahtan beri konu sahibine normal değilsin der mi dersin, git tedavi ol diyen mi dersin…
Kafanın içi bir milyon diyen mi dersin…
Birisi konu açtı diye sanki uzmanmışız gibi on cümleden teşhis koymaya gerek yok buraya konu açan yorumlara da katlanacak mantığı ile.
Konu sahibi anormal konuşuyor da yorum yapanlar çok mu normal konuşuyor.
Sınır nedir bilmiyor kimse ya bilmiyor yazık