Hayvan düşmanlığı ne yapmam gerekiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen çok mu normalsin e istediğiniz bu degilmiydi zaten hayvanlara eziyet edelim kocalarıniza.kaynanalariniza gücünüz yetmez hincinizi bu hayvanlardan mi cikartiyorsunuz

Benim besledigim birsuru hayvanın var dünyadaki tek hayvan köpek değil bir öğrenin şunu. Kuzu etli mamalarla köpek besleyince hayvansever olmuyorsunuz

sizi kim üzdü asıl ahaha kocamız yok yani benim yok ama siz galiba hayatta hakkını savunamayan birisiniz. içinize atmaktan pasif agresif oldunuz veee hıncınızı da hayvanları savunma adıyla insanlardan cıkartıp rahatlıyosunuz, güçlü hissediyosnuz o an belki de. veya bir gayeniz varmıs gibi.

Ben bu yazdıklarınızı düşünüp vegan değil ama vejeteryan beslenmeye başladım. Kozmetikte, alabildiğim kadarıyla ev ürünlerinde ve giyimde dikkat ediyorum artık. Çok üzerine kafa yorduğum bir konu olduğu için sordum.

benim 4 yıllık vejetaryenlik geçmişim var. vegan olmayacımı anladığımda vazgectim. aradaa vicdanım sızlar

benim 4 yıllık vejetaryenlik geçmişim var. vegan olmayacımı anladığımda vazgectim. aradaa vicdanım sızlar

Ben şu an lakto ovo besleniyorum süt ve yumurta tüketiyorum yani, peynir de. Ama benim de vicdanım sızlıyor, keşke daha genç ve sağlıklıyken bilinçlenseydim.

Sabahtan beri konu sahibine normal değilsin der mi dersin, git tedavi ol diyen mi dersin…
Kafanın içi bir milyon diyen mi dersin…
Birisi konu açtı diye sanki uzmanmışız gibi on cümleden teşhis koymaya gerek yok buraya konu açan yorumlara da katlanacak mantığı ile.
Konu sahibi anormal konuşuyor da yorum yapanlar çok mu normal konuşuyor.
Sınır nedir bilmiyor kimse ya bilmiyor yazık

Adam uyardıysa birşey olmaz amca ya der geçerim. Küfür etmek ne demek. Milletin saçına yapışmak ne demek. Bence siz işin primindesiniz. Bakın böyle hayvanseverim. Ama bu şekilde davrananlar yüzünden insanlar sokak hayvanlarına daha çok düşman oluyor. Bu kadar uçlarda yaşamaya gerek yok. Köpeği öpmeyen mikrop kapabileceğini düşünen kişi hayvan düşmanı olmuyor. Tıpki siz öptüğünüz için çok mükemmel sevgi dolu olduğunuz anlamına gelmediği gibi.

Bana biraz öfke probleminiz var gibi geldi. Beni de bazı şeyler çok sinirlendirir ama hiç böyle tepkiler vermem. Her şeyin bir adabı var.

bende bı hayvanseverım. bı dolu hayvan arkadasım var. ben de sokakta yaralı bı hayvan gorsem onu opmeye kalksa bırı uyarırım bu hayvanlardan nefret edıyorum anlamına mı geldı sımdı? mıkrop kaparsın dıyen bırıne kufur neden? öl geber mı desın? yanı anlayamadım? sen mı karar verıyosun ınsanların hayvan sevıp sevmedıgıne. sen bence kavga seven sinirli bırısın. hayvanlar da konusu olduyo bahane gıbı bısey.. bı psıkolojık destek alıver herkes kotu nıyetle soylemez.. uyarmak deger vermekten gecer. ve sana deger verınce hayvanı ezıp asagılamıs olmuyorlar..

Sen çok mu normalsin e istediğiniz bu degilmiydi zaten hayvanlara eziyet edelim kocalarıniza.kaynanalariniza gücünüz yetmez hincinizi bu hayvanlardan mi cikartiyorsunuz

Sizin gibilerin tek amaci show. Bu insanlarin hincini hayvanlardan cikardigini nerden cikardiniz mesela? Kocalarina, kayinvalidelerine ses cikaramadiklarini falan hep bilmissiniz. Hayat boyle saga sola saldirmakla, show yapmakla zor olmuyor mu yaw.

Hemen genelleme de gelmiş. Nerden biliyorsun ki seni burda eleştiren herkesin evli olduğunu? Hayvanlar melektir insanlar b*ktur gibi bir zihniyetin var sanırım.

Onların hepsi can.Allah in sessiz kulları onlara merhamet edip eziyet etmemeliyiz.Amaa şu sıralar öyle şeyler oluyor ki insanlar hem korkularından hem pis vslerden uzak durmayı tepki göstermeyi seçiyor.Veterinere götürürün bakmak istiyorsanız sizin bileceğiniz iş ama gerekirse mümkünse ağızlıkla gezdirin.

Senin kafa kaç milyon acaba beyninin içini siktigim
Şunun geleceğini tahmin ettiğimizden öyle dedik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…