- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.238
Neyse orda Bi espri vardı. İzleyenler anlamıştır.Ben de psikolog değilim ama sen dili, ben dili biliyorum.
Psikolog değilse normal değilsin de demesin zaten onu diyorum ben. Davranış üzerinden eleştirmek çok zor olmamalı.
Hak veriyorum konunun kapatılması konusunda.Ben birkaç tartışmalı başlıkta diğer üyelerin de konuyu kapatır mısın diye muneye ricada bulunduklarını gördüğüm için aynı şeyi yaptım. Kutuplaşmaya gidecek konu belli. İyi geceler.
Banlanırsam anlarsınız ne olduğunu, size de iyi geceler :)
Onu da düşündüm zaten. İlgi görmek için buraya geldiyse en kötüsü ne kadar iyiyim diye göstermek için yeni doğum yapmış hayvanı düşünmeden eve getirdiyse yine yaptığı davranış normal değil.Arkadaşım o yardım almak istemiyor. Burada zannetti ki herkes ona vay en iyi hayvansever sensin, vay sen ne güzel insansın, diğerleri tükaka yazacak. Öyle olmayınca buradakilerde tükaka oldu. Gerçekten sinirsel paikolojik Bi hastalığı olan insan hata yaptığının da farkında olmaz, çünkü ona hisleri yaptıkları normal gelir. Bizim orda buna edepsizlik deniyor valla.
Ne demek istediğini anladık kesinlikle haklısında insanlar fevri davranmışsınız törpüleyin kendinizi farklı tepkiler veren insanlar olacaktır he deyin gecin demiş o da ohhh sefam olsun deyince orada kopmuş olay. Bunu diyen insanin böyle olmak istemiyorum demesine de o saaten sonra kim ne desin.Aslında ben böyle değilim, bu kadar sinirlenmek istemiyorum demiş en başta Ceycey.
Şimdi konu sahibini savunuyor gibi oldum ama alakası yok.
Gerçekten yardım almasını gerektiğini düşündüğün kişiye sen hiç normal değilsin git tedavi ol diye mi tavsiye verirsin sen mesela?
Bana yardımdan ziyade başka amaç var gibi geldi.
Ve kendisine o şekilde yazanlara o da öyle cevap vermiş nedenini bilemem sonda da küfür etmiş.
Gayet de açık yazıyorum ne demek istediğimi bence ama bu da uzuyor mesela.
ben de o kısma takıldım. annenin yavruları bi köşede ölebilirTam tersi onu gördüm ilk mesajında böyle davranmak istemiyorum demiş. İstemiyorsa kendisinin aklına da gelmiştir tedavi olabileceği.
Ama git tedavi ol diyenler yardım amacıyla yazmamış çok belli.
Öyle olsa davranışın normal değil uzman yardımı almalısın vs denir.
Sen normal değilsin diye başlanmaz bence.
Ki belki gerçekten normal değil böyle anlatarak dibe çekmeye gerek var mı?
Fazla kişi fazla üstüne gitmiş bence.
Ki ben daha çok o köpeğin yavruları olma ihtimalini düşünüyorum bir yerlerde hala konu sahibinden çok.
Sitede baktığımız bir köpek vardı zamanında- sadece biz değil br sürü kişi bakardı- ayağına kadar mama götürdüğümüz halde kalkıp gezerdi dışarıda sanırım yavrularının da aç olmadığından ve güvende olduğundan emin olduktan sonra.
Ben en çok ona takıldım ama bir kere dedım. İkinciye gidip baktım aynı yerdeydi bence yavruları yok evde doğurtup köpeği dışarı atmışlar bence dedi kendisi bit şey demedim ama o da mantıksız geldi süt emmesi gereken dışkılamasına yardım edilmesi gereken anneyi vazifesi bitmeden yani alacağı faydayı görmeden atmazlar kolay kolay.
Anneleri ortadan iki gün ortadan kaybolan yavrulara da baktık çünkü beslemesini geçtim bağırsaklarını boşaltmaları için yardım etmek bile baya iş yani, bu şekilde düşünen insanlar onu yapmaz.
Keşke alıp gelmeseydi emin olmadan
Merhaba, ortada hayvana şiddet eziyet vs olmayan bir durum için yazınızda başkalarına şiddet uygulanmasını ifade eden suça teşvik ifadesi varken, ufacık eleştiride başkalarına küfreden ve onların saçını çekip sürükleyen birine tedavi olması gerektiğini ifade eden yazımı eksiliyor musunuz?Ben sizi haklı buldum o kadar tacize tecavüze hırsızlığa adaletsizliğe sus pus olanların çenesi hayvanlar olunca açılıyor özellikle köpek düşmanlığı hat safhada. Benim yerime de dövün karşıma çıkanlara ben de tepki veriyorum zaten. Tatlı yavrucak da iyi ki sizin gibi birine denk gelmiş. Lütfen sokağa bırakırsanız bile elinizi eteğinizi çekmeyin onun üstünden