Hayvan düşmanlığı ne yapmam gerekiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asla hayvan düşmanı değilim ama melek girmez konusu büyüklerimizin özellikle muhafazakar insanların savunduğu birşeydir, zira dinen evde köpek beslemek uygun değil. İnancımız bu o açıdan ama besleyenle kavga etmeyiz tabiki
Sadece söylemek istedim.

Elbette çocuğum olsa birini parkta rahatsız edecek hal ve tavırlarda bulunsa herkesten önce ben müdahale ederim benim çocuğumun kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok böyle birşeyi ne savunurum ne de insanlara olağan dışı tepki veririm benim derdim sadece kendisini savunamayan hayvanlara karşı olan düşmanca tavırlar bu arada diğer insan iliskilerimde de anı sinirlenen bir insan değilim örneğin biri gıyabımda eleştiride bulunsa haklılık payını düşünürüm anlayışla karşılarım ama söz konusu sadece hayvanda eğer tutamıyorum kendimi

İşin bokunu sidigini çıkartan ben yada bizler değiliz sizler olmayasınız
Yok şahsım adına hiç bir hayvana zararım yok, hayvan severlere de yok.
Lakin artık fazlaca hayvanseverlik adı altında kendini pazarlayanlardan gına geldi.

Yeni doğurmuş emziren hayvanı neden alıp eve getirdiniz anlam veremedim. Yavruları belki aç kaldı biryerlerde havlaya havlaya acı içinde açlıktan ölecekler. O kadar hayvan seversiniz de bunu düşünemediniz mi?

İşin bokunu sidigini çıkartan ben yada bizler değiliz sizler olmayasınız
Ay siz cidden sorunlusunuz abi sevmek zorunda değiliz. Ben de sevmiyorum hayvanları. Ama bir zararım da yoktur. Bizim de komşu aynı siz apartmana kedi maması koyuyor deli ediyor beni. Sonra bir laf edince de sizin gibi küfür ediyor geçen dövecekti beni. Sonra hayvan düşmanı oluyoruz ama cidden düşman sizsiniz

Lütfen yazdıklarımı iyice okuyun önce yemek verdim bekledim bir kaç saat sonra almak durumunda kaldım ve evimle bulduğum bölge birbirine çok yakın eğer dediğiniz gibi bir durum olsaydı beni yavrularına götürürdü yada bir şekilde giderdi bu hayvan bilerek dogurtulmus bu çok bariz ve oldukça da aç kalmış

İyi okudum ama mesajınızda "dün yolda bir köpek buldum yaralı perişan haldeydi o halde bırakamadım aldım eve yıkadım doyurdum yaraları için merhem sürdüm" demişsiniz. Bekledim, hayvan beni bir yere götürmedi falan yazmamışsınız. YAzmadığınız şeyi nereden bilebilirim. Yazınızda buldum, eve getirdim yazmışsınız.

Yok şahsım adına hiç bir hayvana zararım yok, hayvan severlere de yok.
Lakin artık fazlaca hayvanseverlik adı altında kendini pazarlayanlardan gına geldi.

Al benden de o kadar. Bıkkınlık geldi. Hepsinde aynı cigirtkanlik yirtiklik pis küfürbaz ağız a birde kızıl saç. İnsan sevmiyorlar asıl mesele o, köpekler bahane.

HERKES HAYVAN SEVMEK ZORUNDA DEĞİL
Dini inançlarıyla dalga geciosunuz
bir de onları eleştirosunuz
kendi doğrularıınızı dayatamazsınız
Geçiyorum evet dini inançları apartmanda gezen meleklerde eğer hdbdbxbxbxbxbbxbxbdbxbdb

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…