Elbette çocuğum olsa birini parkta rahatsız edecek hal ve tavırlarda bulunsa herkesten önce ben müdahale ederim benim çocuğumun kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok böyle birşeyi ne savunurum ne de insanlara olağan dışı tepki veririm benim derdim sadece kendisini savunamayan hayvanlara karşı olan düşmanca tavırlar bu arada diğer insan iliskilerimde de anı sinirlenen bir insan değilim örneğin biri gıyabımda eleştiride bulunsa haklılık payını düşünürüm anlayışla karşılarım ama söz konusu sadece hayvanda eğer tutamıyorum kendimiÂni sinirlenen birimisiniz? Yani insanlar köpeğiniz için kötü bir şey de dese çingene ye dönüşmeniz iyi değil. Yarın çocuğunuz olsa parkta biri şikayet etse tepkiniz böyle mi olur sizce. Yani kendi kendinizi sakinleştirin. Hayat bu hepimizin damarına basarlar ama sakin ve kibar olmak her zaman avantajdir.
İşin bokunu sidigini çıkartan ben yada bizler değiliz sizler olmayasınızHayvan sever olacağım diye işin bokunu çıkarmasin kimse artık.
Yok şahsım adına hiç bir hayvana zararım yok, hayvan severlere de yok.İşin bokunu sidigini çıkartan ben yada bizler değiliz sizler olmayasınız
Yeni doğurmuş emziren hayvanı neden alıp eve getirdiniz anlam veremedim. Yavruları belki aç kaldı biryerlerde havlaya havlaya acı içinde açlıktan ölecekler. O kadar hayvan seversiniz de bunu düşünemediniz mi?Merhabalar herkese çok uzatmadan direk konuya geçmek istiyorum dün yolda bir köpek buldum yaralı perişan haldeydi o halde bırakamadım aldım eve yıkadım doyurdum yaraları için merhem sürdüm bu arada cins bir köpek ve yeni doğurmuş memeleri süt dolu uzun zamandır sanırım sokakta çünkü kaburgaları sayılacak derecede zayıf iki kez banyo yaptırdım üstünde ki kır ve pislikler anca gitti şimdi tertemiz güzeller güzeli bir kız oldu fakat sorun şurada başlıyor komşularım daha görür görmez dehşet tepkiler vermeye başladılar saçma sapan cümleler biraz önce parkta bir adam mikrop kaparsin öpme onu vs diye söylemlerde bulundu. Bende susmadim ağzıma gelen hakaretleri küfürleri sıraladım hem komşularıma hem parkta ki adama fakat ben artık hayvanlar konusunda kendimi savunurken bildiğiniz köyün delisine dönüşüyorum tabiri caizse mahalle kadinlarindan beter bir şekilde kavgaya tutusurken buluyorum kendimi yeri geldi karşı komşunun saçına yapıştım yine benzeri bir hayvan konusuydu bana vereceğiniz tavsiye nedir yani ben bu şekilde olmak istemiyorum fakat köpeğin taşması ve ağızlığı olmasına rağmen insanlar bana satasiyorlar içimden bir çingene çıkıyor o an orada saç baş girişen kadar kavga ediyorum sonra kendi halime kendim bile şaşırıyorum Zehra sen böyle bir kız değildin ne oldu sana diyorum lütfen bana bir kaç tavsiyede bulunun şimdiden hepinize teşekkür ederim bu arada kızımın resmini de ekleyeyim de gününüz güzel geçsin
Konuyu daha da açayım o halde komsularin beni gorduklerinde verdikleri tepki haram bu apartmana melek girmeyecek şeklinde oldu daha da fazlasını söylediler fakat o an cigirmaktan o kısmını duyamadım tüm bunlar karşısında sessiz kalamiyorum yada kibar nazik olamıyorum
Ay siz cidden sorunlusunuz abi sevmek zorunda değiliz. Ben de sevmiyorum hayvanları. Ama bir zararım da yoktur. Bizim de komşu aynı siz apartmana kedi maması koyuyor deli ediyor beni. Sonra bir laf edince de sizin gibi küfür ediyor geçen dövecekti beni. Sonra hayvan düşmanı oluyoruz ama cidden düşman sizsinizİşin bokunu sidigini çıkartan ben yada bizler değiliz sizler olmayasınız
Lütfen yazdıklarımı iyice okuyun önce yemek verdim bekledim bir kaç saat sonra almak durumunda kaldım ve evimle bulduğum bölge birbirine çok yakın eğer dediğiniz gibi bir durum olsaydı beni yavrularına götürürdü yada bir şekilde giderdi bu hayvan bilerek dogurtulmus bu çok bariz ve oldukça da aç kalmışYeni doğurmuş emziren hayvanı neden alıp eve getirdiniz anlam veremedim. Yavruları belki aç kaldı biryerlerde havlaya havlaya acı içinde açlıktan ölecekler. O kadar hayvan seversiniz de bunu düşünemediniz mi?
Hayvanseverlik adı altında kendini pazarlayanlarla benim konumun ne alakası var acaba bir anlasamYok şahsım adına hiç bir hayvana zararım yok, hayvan severlere de yok.
Lakin artık fazlaca hayvanseverlik adı altında kendini pazarlayanlardan gına geldi.
İyi okudum ama mesajınızda "dün yolda bir köpek buldum yaralı perişan haldeydi o halde bırakamadım aldım eve yıkadım doyurdum yaraları için merhem sürdüm" demişsiniz. Bekledim, hayvan beni bir yere götürmedi falan yazmamışsınız. YAzmadığınız şeyi nereden bilebilirim. Yazınızda buldum, eve getirdim yazmışsınız.Lütfen yazdıklarımı iyice okuyun önce yemek verdim bekledim bir kaç saat sonra almak durumunda kaldım ve evimle bulduğum bölge birbirine çok yakın eğer dediğiniz gibi bir durum olsaydı beni yavrularına götürürdü yada bir şekilde giderdi bu hayvan bilerek dogurtulmus bu çok bariz ve oldukça da aç kalmış
Yok şahsım adına hiç bir hayvana zararım yok, hayvan severlere de yok.
Lakin artık fazlaca hayvanseverlik adı altında kendini pazarlayanlardan gına geldi.
Geçiyorum evet dini inançları apartmanda gezen meleklerde eğer hdbdbxbxbxbxbbxbxbdbxbdbHERKES HAYVAN SEVMEK ZORUNDA DEĞİL
Dini inançlarıyla dalga geciosunuz
bir de onları eleştirosunuz
kendi doğrularıınızı dayatamazsınız