Kendimi bildim bileli hep olduDaha önce var mıydı evcil hayvanınız?
Terbiye ve saygı kime göre neye göre? Hanımefendi ben sabah yataktan kalkarken bugün şunlarin saçına bir yapisayimda modum yükselsin diye kalkamiyorum fakat çantam da her daim bulundurduğum mamayı kimseyi rahatsız etmeyecek çevreyi kirletmeyecek bir şekilde bir hayvana vermeye kalktığımda ordan bir teyze verme onlara bırak aç kalsınlar defolup gitsinler dediginde o an ağzıma geleni söylüyorum şimdi bu beni saygısız ve terbiyesiz ( size göre) yapıyor öyle miTerbiyesiz ve saygısız bir insansınız belli ki. Hayvan sevginizin olması bu gerçeği değiştirmiyor. Öfke kontrol probleminiz varsa tedavi olun. Ne olursa olsun sebebi küfür etmek, hakaret ermek, çirkefleşmek, karşındakine fiziksel temasta bulunmak normal bir insanın yapacağı iş değil. Hayvan sevginiz bana geçmedi bu yüzden
Değilimvegan mısınızz
Anladım. Hayvanı veterinere kendinizi de psikologa götürün. İyi gelir.Kendimi bildim bileli hep oldu
İnsan gibi uyarmak haram bunu beslemek apartmana melek girmeyecek demek değil mi sizde aynı zihniyette misiniz? Bu mu insanlık bu mu terbiye ohhhh çok da iyi yaptım öyleyse sefam olsun
Kışkırtmasalar inanın bu şekilde olmam yolda kimi görsem örneğin sokakları süpüren bir emekçi günaydın dilerim kolaylıklar dilerim yahut esnafla sohbet muhabbet ederim fakat birisi bana apartmana melek girmeyecek şimdi at o köpeği diye gelince içimden şeytan fırlıyorBen sizi çok iyi anlıyorum. Hergün hayvanlar ile ilgili acımasızca haberler görüyoruz,okuyoruz hatta şahit oluyoruz o yüzden sabrımızda Tahammülümüzde kalmadı. Önceden bende sesimi yükseltirdim artık “sizi ilgilendirmez”deyip geçiyorum.
Şu vıdıı vıdı cümleyide anlamıyorum, Hayvanlara değer verdiğiniz kadar insanlarada verseniz keşke size ne? Vermediğimizi nereden biliyorsunuz? Hayvan sevdikçe insanların ne kadar çıkarcı ,bencil olduğunu fark ettiğimiz için herkesle iyi iletişim kuramıyoruz belki. Siz insanlara değer vermeye devam edin. Bir deprem olduğu zaman o köpeklere muhtaç kalıyorsunuz ama? Bu nasıl bir düşüncedir aklım almıyor. İnsanları takmayın, yapabiliyorsanız daha iyi bir muhite taşının. Böyle insanlarla uğraşmak çok zordur. Eline bir avuç mama alıp o kedinin,köpeğin yada kuşun size minnetle bakışını görüp bir canın karnının doymasının verdiği keyif ve huzuru hiç bir şey vermiyor.
ÜzülmeyinSessiz kalıp susturun. Zarar vermeye kalktıkları zamanda gerekli yerlere şikayet edin. Tıpkı bizim gibi onlarında evi yuvası bu dünya.
bir vegan size saldırsa küfür hakaret nasıl et yersin köpek hayvan diğerleri değil mi diye?Değilim
Terbiye ve saygı kime göre neye göre? Hanımefendi ben sabah yataktan kalkarken bugün şunlarin saçına bir yapisayimda modum yükselsin diye kalkamiyorum fakat çantam da her daim bulundurduğum mamayı kimseyi rahatsız etmeyecek çevreyi kirletmeyecek bir şekilde bir hayvana vermeye kalktığımda ordan bir teyze verme onlara bırak aç kalsınlar defolup gitsinler dediginde o an ağzıma geleni söylüyorum şimdi bu beni saygısız ve terbiyesiz ( size göre) yapıyor öyle mi
O apartmanda dedikodular dönüyor , küfürler ediliyor,yalanlar söyleniyor belki hakka giriliyor ama melekler köpek yüzünden girmiyorKışkırtmasalar inanın bu şekilde olmam yolda kimi görsem örneğin sokakları süpüren bir emekçi günaydın dilerim kolaylıklar dilerim yahut esnafla sohbet muhabbet ederim fakat birisi bana apartmana melek girmeyecek şimdi at o köpeği diye gelince içimden şeytan fırlıyor