En ufak yorum dediğiniz apartmana melek girmeyecek mi? Bu arada apartmanda meleğin ne işi var onu da anlamış değilim ama neyseSizin gibi en ufak yoruma hakaret, küfür edecek kadar hayvan sevgisini abartılı abartılı yaşayanlardan hiç haz etmiyorum.
İnsanlar size kötü birşey dememiş. Umarım, küfürlerin karşılığını almışsınızdır.
Katılıyorum bu yoruma illa köpeğin hasta olması da gerekmiyor köpeğin taşıdığı patojen köpekte taşıyıcı olup insanda hastalığa sebep olabiliyor kist hidatik mesela, kirli havayla bile kapılabiliyor ciğer yoluyla bu hastalık.Adam hastalık kaparsın dedi diye niye küfür ediyosunuz anlamadım? Kapabilirsiniz doğru söylemiş. Hayvana düşmanlıkla ne ilgisi var, sizi düşünmüş uyarıda bulunmuş. Ben de bu tarz uyarılarla karşılaşıyorum sokak köpeklerini severken. Özellikle yaşlı insanlar uyarıyo. Ben de kibarca dikkat ederim sağ olun deyip sevmeye devam ediyorum köpekleri. Sizinki aşırı bi tepki bence.
Siz iki cümle bile edilmeyecek kadar zihni bozuk birisiniz.Uslubunuz korkunç ve evet hastasınız.Bakın oturduğum muhitte apaçık bir hayvan düşmanlığı söz konusu öncelikle bu konuda uzlasalım köpeği gezdirirken ağızlık ve taşması ile gezdirdim ona rağmen verilen gereksiz tepkiler karşısında ben mi hasta oluyorum bu insanlar mı
Aynen öyleyim evet zihnim bozuk benim bxbxbdvxvxvxbxbxbSiz iki cümle bile edilmeyecek kadar zihni bozuk birisiniz.Uslubunuz korkunç ve evet hastasınız.
Ben bana bunu diyene anca gülerim biliyor musun? Bu kadar öfke duymana gerek yok. Melek girmez diyene kendimi tutamaz kahkahalarla gülerim ben. Köpeğe sahip çıkman çok tatlı olmuş, bir hayvana yuva oluyorsak ömürlük yuva olmalıyız benim de kedim var. Cins falan değil bildiğin sarman yani. Ömürlük mesela o benim için. Kendimi onsuz düşünemiyorum. Ben de eskiden sokakta kedi severken beslerken tuhaf tepkiler alıyordum ve gülüp geçiyordum sadece. Ben de öyle sokaktaki kediyi öperim falan yani. Bana da derler hasta olursun bilmem ne. Tepki bile vermeye gerek yok, hasta olursam da ben olurum kime ne yani.İnsan gibi uyarmak haram bunu beslemek apartmana melek girmeyecek demek değil mi sizde aynı zihniyette misiniz? Bu mu insanlık bu mu terbiye ohhhh çok da iyi yaptım öyleyse sefam olsun
Toplum sağlığı için tedavi olun.bxbxcbcxxxcccAynen öyleyim evet zihnim bozuk benim bxbxbdvxvxvxbxbxb
Dur önce şu köpeği tedavi ettieyim de sonra ben ölürüm şimdi onun sırası değilToplum sağlığı için tedavi olun.bxbxcbcxxxccc
Mikrop kaparsin diyene de hakaret etmişsiniz.En ufak yorum dediğiniz apartmana melek girmeyecek mi? Bu arada apartmanda meleğin ne işi var onu da anlamış değilim ama neyse
Hayırlısı Allah'tan bxcbxbvxxxxxxbvcDur önce şu köpeği tedavi ettieyim de sonra ben ölürüm şimdi onun sırası değil
Hayırlısı Allah'tan bxcbxbvxxxxxxbvc
Lütfen sakin olun.Bakın oturduğum muhitte apaçık bir hayvan düşmanlığı söz konusu öncelikle bu konuda uzlasalım köpeği gezdirirken ağızlık ve taşması ile gezdirdim ona rağmen verilen gereksiz tepkiler karşısında ben mi hasta oluyorum bu insanlar mı
Fikirlerinin saçmalıklarına katlanamiyorum deli saçması şeyler çünkü Allah aşkına mental sağlığı yerinde olan biri olarak bana söyler misiniz sizin apartmanda melekler falan dolaşıyor mu? Ben hiç şahit olmadım mesela bu durumaBence bir psikoloğa görünün. Tepkileriniz normal değil. İnsanlar fikrini söyledi diye saçına dalamazsınız. Öyle bir özgürlüğünüz olmadığı gibi mental sağlığınızda sorun olduğunu da ispatlar. Sanırım bu konudaki hassasiyetiniz fazla sivrilmiş. Törpülemekte fayda var.
Çok haklısınız mune hanim sizinde hassasiyetinden ötürü teşekkür ederim bu arada evladinizinda tüyü kadar ömrü olsun:)Lütfen sakin olun.
Her canlının yaşam hakkı vardır ve kedi, köpek, sümüklüböcek, akrep, fare demeden hepsinin yaşamasını zarar görmemesini isterim, ki bizim de kainatın en güzel kızı diyerek sevdiğimiz tatlı bir 4 bacaklı kızımız var.
İnsanlar bazen iyiliğimizi düşünerek bazen de hayvanlara önyargılı yaklaştığından bize uymayan sözler sarf edebilir, bu gibi durumlarda kendinizi sakinleştirip teşekkür ederek uzaklaşın, bunu yapamıyorsanız köpeğinizle dışarı çıkarken kulaklık takıp müzik dinleyin.
Çok seven için kedi köpeğin ağzını burnunu öpmek iğrenç gelmez ama başkası için tiksindiricidir veya evde köpek bakmayı pis bulanlar, ki bana defalarca senin evine gelip bir bardak çay içmem diyenler oldu, bunu diyenler evime bir defa bile gelip görmemiş kişiler, pis miyim temiz miyim bilmeden minnoş kızıma bakarak önyargılı yaklaştılar gülüp geçtim çünkü kimsenin önyargılarını değiştiremezsiniz, en fazla önyargılı insanlarla arkadaşlık etmezsiniz benim gibi.
Sizin ne düşündüğünüzün ne önemi var? Siz kanaat lideri falan mısınız ki insanlar siz neye inanırsanız ona inanmak zorunda olsun. İsterse apartmanda gizlice dolaşan sandalyeler olduğuna inansın. Bu size onlara küfür edip saçlarına dalma hakkı veriyor mu?Fikirlerinin saçmalıklarına katlanamiyorum deli saçması şeyler çünkü Allah aşkına mental sağlığı yerinde olan biri olarak bana söyler misiniz sizin apartmanda melekler falan dolaşıyor mu? Ben hiç şahit olmadım mesela bu duruma
Her eleştiriyi hakaret ya da saldırı gibi görmeyin, bazen doğrusu bu’dur diye iyi niyetle ikaz edenler oluyor, misal konunuzdaki yaşlı amca size gerçekten hastalık bulaşacağını düşünüp söylemiştir, ben ki çocukluğumdan beri hayvanlarla iç içeyim, rahmetli babam aşıladı hayvan sevgisini, babam da ben de köpeklerle koyun koyuna uyurduk, annem hayvanlara alışık olmasına rağmen öpmeyin ağzından hasta olacaksınız derdi, o benim annem kötülüğüne söylemiyor onun için bir hayvanı öpmek hastalık kapmaya neden olur, ben ise 50 yaşıma kadar farklı zamanlarda birçok hayvanla evimi paylaştığım için hasta olmayacağımı deneyimleyerek öğrendiğim için tamam anne öpmem deyip annemin içine su serptikten sonra bildiğimi okuyorum.Çok haklısınız mune hanim sizinde hassasiyetinden ötürü teşekkür ederim bu arada evladinizinda tüyü kadar ömrü olsun:)
Dolaşsa da göremeyeceğiniz için sıkıntı yokFikirlerinin saçmalıklarına katlanamiyorum deli saçması şeyler çünkü Allah aşkına mental sağlığı yerinde olan biri olarak bana söyler misiniz sizin apartmanda melekler falan dolaşıyor mu? Ben hiç şahit olmadım mesela bu duruma