Hayvan düşmanlığı ne yapmam gerekiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu sözde hayvanseverlerin de hayvanlardan nefret edenlerin de ayarı yok.iki taraf da amansızca saldırıyor kendi fikrini zorla kabul ettirmeye çalışıyor.

İyi de normal değil konu sahibi kendi iyiliği için dedik git tedavi ol diye. Bunu anlamak için çok uzman olmaya gerek yok.

diğer hayvanları da sömürmeyin etini sütünü . onların sucu ne? tatlış bir köprek olmamalrı mı?
ben hayatım boyunca hiç bir hayvanı yemedim ama büyük sokak köpeklerinden korkuyorum yanıma yaklaşmalarını istemiyorum diye hayvan düşmanı bile ilan ediliyorum.et yiyenlere zerre karışmadım bu güne dek evimde de pişer ama bu olay tuhaf değil mi?hem hayvanları dişlerinle ez ye hem de en hayvansever benim diye dolaş.

Ya bak bir de, bu sözde hayvanseverler nedense sadece kedi ve köpek severler. Çoğu et yemeye de devam eder, hayvanlarını da etle ve et içerikli mamalarla beslerler. Kedinin köpeğin mamasının içine konan tavuk, dana hayvan değil mi? Kedileri sokaklarda gezip kuşları ve kemirgenleri avlayarak ekosistemin bozulmasına katkıda bulunur. İkiyüzlüsünüz gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…