bu sözde hayvanseverlerin de hayvanlardan nefret edenlerin de ayarı yok.iki taraf da amansızca saldırıyor kendi fikrini zorla kabul ettirmeye çalışıyor.Ay o mesajı görünce emin oldum, çok ciddi öfke problemi var konu sahibinin. Hayvanları sevmek iyi hoş da biraz da insana saygı ve sevgi gösterin be. Bu şekilde yaşanmaz ki. Kendi hayatını da cehenneme çeviriyordur.
Sabahtan beri konu sahibine normal değilsin der mi dersin, git tedavi ol diyen mi dersin…
Kafanın içi bir milyon diyen mi dersin…
Birisi konu açtı diye sanki uzmanmışız gibi on cümleden teşhis koymaya gerek yok buraya konu açan yorumlara da katlanacak mantığı ile.
Konu sahibi anormal konuşuyor da yorum yapanlar çok mu normal konuşuyor.
Sınır nedir bilmiyor kimse ya bilmiyor yazık
ben hayatım boyunca hiç bir hayvanı yemedim ama büyük sokak köpeklerinden korkuyorum yanıma yaklaşmalarını istemiyorum diye hayvan düşmanı bile ilan ediliyorum.et yiyenlere zerre karışmadım bu güne dek evimde de pişer ama bu olay tuhaf değil mi?hem hayvanları dişlerinle ez ye hem de en hayvansever benim diye dolaş.diğer hayvanları da sömürmeyin etini sütünü . onların sucu ne? tatlış bir köprek olmamalrı mı?
Konu sahibinin 2.uyeligi misiniz?Konuyu kapatır mısınız sayınMune
herkese beğenmedim atmış.olabilir mi acaba?Konu sahibinin 2.uyeligi misiniz?
Hesapları karıştırdı sanırsam tühhh adghjjKonu sahibinin 2.uyeligi misiniz?
herkese beğenmedim atmış.olabilir mi acaba?
Hayır değilim, olsam zaten ortaya çıkar tartışma uzadığı için muneden rica ettim.Konu sahibinin 2.uyeligi misiniz?
Küfür alışkanlık olmuş tâbi.Senin kafa kaç milyon acaba beyninin içini siktigim
Mune: Sen ne alaka?Konuyu kapatır mısınız sayınMune
Beğenme hakkı olduğu kadar beğenmeme hakkı da var değil mi ? Benim yaptığım yorumları da herkes beğenmeyebilir.Mune: Sen ne alaka?
Konu sahibi kapanmasını isteyebilir sadece. Hem durun biraz daha beğenmedim yağmuru yapacağınız yorumlar gelir belki
Tartışmanın uzamasını istemeyen bir üyeyim hepsi bu.Konuyu okuyunca aklıma gelen video,
Hayırdır siz kimsiniz??
Neden? Konu sizin bile değil neden kapatılıyor kiKonuyu kapatır mısınız sayınMune
Tamam işte hakkınızı kullanacağınız daha yorumlar gelirdi dedik bizde.Beğenme hakkı olduğu kadar beğenmeme hakkı da var değil mi ? Benim yaptığım yorumları da herkes beğenmeyebilir.
Uzasın sizeneTartışmanın uzamasını istemeyen bir üyeyim hepsi bu.