molped hayat kimyanın
bu aralar makyaj fırçalarına sardım. çünkü test yapan firmalardan almamakla birlikte bir de hayvan kılı olmamasına özel gösteriyorum. Eco Tools'un son setini de limangodan almış bulunmaktayım. salı günü fırçalar için bir oda ayırcam evde, yer gök fırça olcak :) test yapmayan cf ürünler görünce hepsini almak istiyorum. amaç destek olsun, garip bişi ama test yapmayan firmaları ödünlendirmek istiyorum. ihtiyacım olsun olmasın hepsini almak istiyorum.
Son olarak arkadaşın geçmiş sayfada hatırlattığı gibi everyday minerals' a sarıcam yakında. flat fırçalarını ve allıklarını almak istiyorum. fırçalar hayvan kılı değil, test yok. süper.
Avalon cok kopurmuyor ama en azından ıcınde kımyasal maddeler yok ve en onemlısı cruelty-free.
Avalonun sac kremını de alacagım.
hayat kimya demekle iş bitmiyor:) kimin adına üretim yapıyor peki türkiyede,hayat kimya? örneğin scarlett marka pedi; türk firması bim birleşik mağazaları için üretiyor,,,,(yani ben tereddütsüz alıyorum),,,,ona bakarsanız p&g ürünleri de türkiyede patent altında türk firmalarınca üretiliyor ama asıl para kimin kasasındaaa? procter&gambleın,,,,özellikle araştırmıcam hayat kimyayı:) herkes araştırsın lütfen,,,,bilsem de söylemem,,,,forum üyelerine bir yaklaşım tarzı öneriyorum aylardır ama hiç dikkate alınmıyor,,,,,KİMSE SİZiN ZEKANIZ OLAMAZZZZZ....UNUTUN FİRMA SÖYLEMLERİNİ!!! ONLAR SADECE KENDİLERİNİ KURNAZ ZANNEDİYORLAR:) OYSAKİ BEN SİZLERE TİLKİ OLMANIZI ÖNERİYORUM AYLARDIR HEM DE,,,,BİR TÜRLÜ ANLAŞILAMADIM GİTTİkindarr arkadaşım sana patlamıyorum,,genel bir birikim,,hala deney yapan firmalrdan acabaaa yapmıyor olabilir mi kuşkusu duyuluyor,,,,öfkem bundan,,,,özür
canım everyday fırça aldığında lütfen bana da haber ver,yazımdan alıntı yapıp,,,,bence o web sitesi aktif değil gibime geliyor benim,,stokta ne arasam yok yahu,,,,mineral fondoten alacaktım,,,sample ı bile yok:))
bende de urtekram diş macunu var. kesinlikle diğerlerinin ağzımda yarattığı hisle kıyaslayınca çok daha doğal bir içeriği olduğu belli.ama bu iyi temizlemediğini mi gösterir?
Bende urtekram ın diş macunu ,şampuanı ve sıvı sabununu aldım.
Sana katılıyorum diş macunu güzel,şampuan sülfatsız olduğundan çok köpürmüyor bence bu iyi bişey.ne kadar çok köpürürse kimyasal oranı o kadar yüksek oluyor sanırım.
Benim rahatsızlığım ise kurutması.Bu nedenle bitince bende şampuanını almayacağım.Hala doğal ve deney yapmayan iyi şampuan arayışındayım.
Köpürmeyi sağlayan SLS dir.Onun da zararlarını biliyoruz.Bence içiniz rahat olsun.
aşırı kimyasalla daha iyi mi temizlenir, sanırım evet. ama doğal ürünleri kullanarak sağlığımızı da korumuş oluyoruz bence :))
yalnız şampuan konusunda aynı şeyi söyleyemiyorum kendi adıma çünkü çok uzun saçlarım var, sls siz şampuanlar köpürmeyince sürdüğüm yerde kalıyor sanki özellikle urtekram öyleydi. bu nedenle hem deney yapmayan hem de azıcık sls li şampuan arıyorum.
ama tabi bulamazsam da cf forever
Scarlette almam bimin ne oldugu ortada tum para birilerinin kucuk oğluna gidiyormolped kime ait,,bana bi yazın,ambalajına bakın yazın,,,,,scarlett var,,bimlerde gördüm,,aldım,,,,fena değil,,o deney yapmıyor mesela,,,,,
Turkiyeye getiren getirmiyorsa superduga mail atsak ne olur baska bir sürü ürününü senelerdir getirmiyor watsons sonuçtasuperdrug ingiltere ne güne duruyorr:))) kaynağa neden yönelmiyorsunuz?
az önce superdrugın aleo veralı killi çamur maskesini aldım ve hemen yaptım. 15 dk sonra yıkadım. ne yaptı yüzüme bilmiyorum :) ama sırf superdrug diye aldım yaptım:)) sorunsuz bi cildim var o nedenle tam bilemedim. yalnız maskelerinin arkasında tavşanda yok teste karşıyız yazısı da. yanlış bişi yapmamışızdır umarım.
aşırı kimyasalla daha iyi mi temizlenir, sanırım evet. ama doğal ürünleri kullanarak sağlığımızı da korumuş oluyoruz bence :))
yalnız şampuan konusunda aynı şeyi söyleyemiyorum kendi adıma çünkü çok uzun saçlarım var, sls siz şampuanlar köpürmeyince sürdüğüm yerde kalıyor sanki özellikle urtekram öyleydi. bu nedenle hem deney yapmayan hem de azıcık sls li şampuan arıyorum.
ama tabi bulamazsam da cf forever
Annem 3-4 yil once Nival marka bir şampuan kullanmıştı.Sarımsak şampuanıydı.İçine 5-6 damla çam terebentin yağı katıp kullanmıştı.Arkasında tavşan vardı.Yalnız içeriğini hatırlamıyorum.Aktara bir ara sorarım ve yine arkasında tavşan varsa deneyebilirim.
az önce superdrugın aleo veralı killi çamur maskesini aldım ve hemen yaptım. 15 dk sonra yıkadım. ne yaptı yüzüme bilmiyorum :) ama sırf superdrug diye aldım yaptım:)) sorunsuz bi cildim var o nedenle tam bilemedim. yalnız maskelerinin arkasında tavşanda yok teste karşıyız yazısı da. yanlış bişi yapmamışızdır umarım.
Scarlette almam bimin ne oldugu ortada tum para birilerinin kucuk oğluna gidiyor
Turkiyeye getiren getirmiyorsa superduga mail atsak ne olur baska bir sürü ürününü senelerdir getirmiyor watsons sonuçta
Watsonsa söylemeliyiz ki adamlar getirsin ben burda yapacağımı yaptım kendim destek bekliyorum o mailide ing bilen biri atsın o zaman bi zahmet
Ben çikolatalasini aldım yazıyor memnunda kaldım deneyebilirsin
Bu arada doa kozmetik Yunanistan'da gönüllü insanlar uzerinde deniyor ürünlerini
Ufak tefek seyler var ellerinde hayvanlar uzerinde deney yapacak ekipmanı nasıl bulsun adamlar
Bebak ben kullanıyorum fakat tavşan yok arkasında
Doğal sabunlar en iyisi
Herkesin to faced nyx kullanacak kadar parası yok maalesef
Superug hem fiyatı hemde kalitesi acısından guzel bi ürün devamının gelmesi lazım
kindarrrr kullanıcısından alıntı
resmen saçmalamış, o zaman body shop yapmıyor diye lorealin de yapmadığını düşünmeliyiz.
buarada superdrug için şunu diyor BUAV'ın sitesinde: AS WATSON a aittir. AS WATSON sertifikalı değil.
Superdrug is owned by AS Watson. This parent company is not certified.
Lys'e sorsak, superdrug'ın paretn companysi de seftifiklı değilmiş onu da mı almasak?
alıntıdır: Watsons da elemanla konuştum bizim ürünlerinizin icerigi belirli seylerden alınma belirli markalardan superdrug da bizim o yapmıyorsa bizde yapmıyoruzdur dedi
LYS: watsons çalışanına derhal tavsiyem istifa etmesidir,,,,superdrug watsonsa ait değil! iki ayrı toptancı ingilterede bunlar,,,superdrugın kendi ürettikleri sadece cruelty-free,,,diğer sattıkları değil,,watsonsın kendi ürettikleri de cruelty-free değil,,,,sattıkları superdrug own brand dışındakiler zaten cruelty-free değil......LÜTFEN BU AYRIMI İYİ ANLAYIN ARKADAŞLAR,,,,WATSONSDAN AN İTİBARIYLA SUPERDRUG MARKASI DIŞINDA CRUELTY-FREE ÜRÜN SATIN ALAMAZSINIZ...YOK BÖYLE BİŞİY YA!!!!
Annem 3-4 yil once Nival marka bir şampuan kullanmıştı.Sarımsak şampuanıydı.İçine 5-6 damla çam terebentin yağı katıp kullanmıştı.Arkasında tavşan vardı.Yalnız içeriğini hatırlamıyorum.Aktara bir ara sorarım ve yine arkasında tavşan varsa deneyebilirim.
Tesekkur ederim. Uye olmamda ve markalar konusunda secici davranmamda sizin payiniz cok buyuk.Sizin sayfaya yazmanizi merakla bekliyordum.Iltifatiniz ve bilgileriniz icin tekrar tesekkurler.