Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün doa kozmetikten yüz temizleme jelim gelecek. hatta 2 adet aldım. onu kullanınca yorumlarımı yazarım. şuan elimde superdrug yüz temizleme jeli var makyajdan sonra onunla yıkıyorum çok ağır değil ama beğeniyorum. üni markasının kayısılı diskleri var gözlerdeki makyajı çok iyi temizliyor, çok memnunum.
Kızlar cruelty free markalardan bana iyi bir makyaj temizleme jeli önerir misiniz?Temizleme sütü,yağı vs öyle bir şey değil de jel şeklinde bir temizleyici arıyorum.Makyajımın her zerresini çıkarsın atsın istiyorum.Eğer kullanıp memnun kaldığınız varsa duymayı çok isterim...
NYX'te iyi bir temizleyici var mı acaba.Cruelty free seçeneğimiz o kadar dar ki..
Bu haber cok guzel oldu allik alacaktım bende bourjois yapmıyor diye aldım sonra yapıldığını görünce iade ettim alliksiz geziyorum hemen bakıyorum canım cok SagolArkadaşlar everyday minerals biliyorsunuzki içeriğinde zararlı kimyasalları barındırmayan ve hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka. iyi de bir marka. yurt dışında çok ünlü yalnız ülkemizde bilinmez nedenlerle tanıtımı pek yapılmadığından olsa gerek pek bilinmiyor. Kaldı ki fiyatları da o kadar pahalı değil.
Everyday minerals'in Türkiye sayfasında aradığınız ürün stokta gözükmüyorsa firmanın telefonunu arayın (kaçaroğlu kozmetik ltd şti. diye aratabilirsiniz)ve ürünün ellerinde olup olmadığını sorun. ellerinde olabiliyor bazen. çok da ilgililer. saygılarımızı sunuyoruz.
everyday minerals hem sağlıklı hem tavşanlı
eğer bu sitede istediğiniz ürün yok ise, evim.net, vipdukkan, trendyol ve unnado.com' da zaman zaman kampanyalar oluyor. her ay bir kampanya var. mükemmel fırçaları var, kapatıcı, allık(renkleri meşhurdur) fondöten............hepsini denemek istiyorum.
Superdrug al canım hep seklinde ben kullanıyorum guzel temizliyorKızlar cruelty free markalardan bana iyi bir makyaj temizleme jeli önerir misiniz?Temizleme sütü,yağı vs öyle bir şey değil de jel şeklinde bir temizleyici arıyorum.Makyajımın her zerresini çıkarsın atsın istiyorum.Eğer kullanıp memnun kaldığınız varsa duymayı çok isterim...
Kayıdımı diskleri merak ettim simdi hemen bakıyim doa kozmetikten 8 Mart'a aldığım siparişlerim hala gelemedi çıldırmak uzereyimbugün doa kozmetikten yüz temizleme jelim gelecek. hatta 2 adet aldım. onu kullanınca yorumlarımı yazarım. şuan elimde superdrug yüz temizleme jeli var makyajdan sonra onunla yıkıyorum çok ağır değil ama beğeniyorum. üni markasının kayısılı diskleri var gözlerdeki makyajı çok iyi temizliyor, çok memnunum.
bugün doa kozmetikten yüz temizleme jelim gelecek. hatta 2 adet aldım. onu kullanınca yorumlarımı yazarım. şuan elimde superdrug yüz temizleme jeli var makyajdan sonra onunla yıkıyorum çok ağır değil ama beğeniyorum. üni markasının kayısılı diskleri var gözlerdeki makyajı çok iyi temizliyor, çok memnunum.
Superdrug da loreal-thebodyshop tarzı mı
ağlarım.
Canım superdrug Dan ne aldıysam hepsinde buav logosu var bence çekinmeden al derim sonuçta lush markasininda sertifikası yok ama alınıyor test yapmıyor da deniliyor superug sertifikası olmasıda var bide
Kayıdımı diskleri merak ettim simdi hemen bakıyim doa kozmetikten 8 Mart'a aldığım siparişlerim hala gelemedi çıldırmak uzereyim