Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resmen saçmalamış, o zaman body shop yapmıyor diye lorealin de yapmadığını düşünmeliyiz.
buarada superdrug için şunu diyor BUAV'ın sitesinde: AS WATSON a aittir. AS WATSON sertifikalı değil. :44:
Superdrug is owned by AS Watson. This parent company is not certified.
Lys'e sorsak, superdrug'ın paretn companysi de seftifiklı değilmiş onu da mı almasak?
bugun ntv yada cnn de tam hatırlayamıyorum ama bu konuya değindi. artık avrupa birliği ülkeleri hem hayvan testi yapamıyacak hemde ürünleri bünyesinde satışını gerçekleştiremeyecek. yassakkk..süper mutlu oldum. çooook büyük bir adım. devamı gelicek inşallah.
merhaba,foruma uye olmamin tek nedeni bu baslik oldu.duyarli insanlarin oldugunu bilmek beni cok mutlu etti.bu sayfa ile tesadufen karsilastim ve evimde kullandigim urunlerin cogu maalesef deneyci firmalardi.ama artik onlari kapimdan iceri dahi sokmayacagim.
Ben sampuan olarak avalon kullanacagim.sampunanin arkasinda ziplayan tavsan var.
makyaj temizleyici olarak bebek kullaniyorum.yine arkasinda tavsan var.
makyaj malzemesi olarak catherine arley elite ya da gabrini nyx kullanacagim.
Fresh line diye bir marka var sitelerinde urunlerinde hayvanlar uzerinde deney yapilan urunleri kullanmadikalri yaziyor.ayrica paraben v.s kullanmadiklari yaziyor.bu marka guvenilir midir?
Bir de sabun olarak doa kozmetik sabunlarindan almak istiyorum.onlar da hayvan deneylerine karsi olduklarini soyluyor.onlara da guvenebilir miyiz?
Kötü haberi veriyorum kızlar
Watsonsa twit atmıştım superdrug sac bakım ürünleri mağazalarınızda yok sadece kuru Şampuan var daha cok ürününü görmek istiyoruz diye
Geri dondular msj attılar artık superdrug natural serisi mağazalarımızda satılmayacak diye
Yani superdrug yüz temizleme yüz göz kremi sac bakım ürünleri belki dus jeli ve body butter karı satılmayacak
Bi marka bulmuştum ne guzel deney yapmayanlardan surekli kullanırım diyordum onunda kökünü kuruttular
Kızlar mail twit watsons a atın
Talep edelim kaldırmasınlar ürünlerini
daha önce L'angelica diş macunu aldığım bir migrosa gittim, ürünü bulamayınca orada çalışanlarla görüştüm, sanırım artık satılmayacakmış migroslarda. belki de adamın doğru düzgün bilgisi yoktu...başka bir migrosta ellerinde kalan ürünlerden sipariş verdirttim.
bundan sonra URTEKRAM diş macunu alıcam. internetten temin edebiliyorum. buav logosu var hem de çok güzel tavsiye ediyorum herkese. diş macunlarının o kimyasal acı acı tadı yok. zaten organik. ipana, signal falan almayın arkadaşlar. şampuanını da almıştım ama köpürmüyor.
avalon köpürüyor mu? saçım temizlenmemiş gibi hissediyorum.
daha önce L'angelica diş macunu aldığım bir migrosa gittim, ürünü bulamayınca orada çalışanlarla görüştüm, sanırım artık satılmayacakmış migroslarda. belki de adamın doğru düzgün bilgisi yoktu...başka bir migrosta ellerinde kalan ürünlerden sipariş verdirttim.
bundan sonra URTEKRAM diş macunu alıcam. internetten temin edebiliyorum. buav logosu var hem de çok güzel tavsiye ediyorum herkese. diş macunlarının o kimyasal acı acı tadı yok. zaten organik. ipana, signal falan almayın arkadaşlar. şampuanını da almıştım ama köpürmüyor.
öncelikle hoşgeldiniz arkadaşım,,,ayrıca yazınızı okudum,,gayet mantıklı seçimler,,,,yenisiniz maşallah ama ciddi anlamda zekisiniz,,,leb demeden leblebiyi kavrayan takımından yani,,,,,,sizin gibilerin çoğalması dileğimle,forumda,,,,,ufak not: yapmayız diyene inanmayın,,,,hepsi olmasa bile ezici çoğunluğu firmaların konu hakkında yalan söylerler,,,,bu pis bir iştir ve gizli kapaklı envantersiz, kayıtsız kuyutsuz yapılır ar-ge lablerde,,,,,doa kozmetik konusuna ben inanmıyorum,,,,inananlar mevcut,,,
heraklia arkadaş sanırım yazmışş,,gabrini kullanıyorum,çekmecelerim doldu diye,,,,aynen,,,tereddüt etmiyorum ben gabrini konusunda,an itibarıyla,,,,keleğini yakalarsam yazarım burda zaten
bende de urtekram diş macunu var. kesinlikle diğerlerinin ağzımda yarattığı hisle kıyaslayınca çok daha doğal bir içeriği olduğu belli.ama bu iyi temizlemediğini mi gösterir?