- 19 Şubat 2015
- 370
- 583
Ne üzerine çalışıyorsunuz ?Sektorde calisan biri olarak maalesef bircok kozmetik markalari tested on animal Evet China bunlarin basinda bircok kozmetik firmasi da ucuz oldugu icin uretimden pakete kadar China'yi tercih ediyorlar. Cok uzucu ama dogru.
Canım ilaç firmaları hayvanlar üzerinde deney yapıyor.Bu yüzden ben bulaşmamak adına alt kozmetik gruplarını da almam tavsiye de etmem açıkçası.Tabi herkesin kendi kararı...Otacı ilaç üreten kurtsan firmasına bağlı ama otacı için hayvanlar üzerinde deney yapmadığını her seferinde belirtiyor.O yüzden bence yeterince güvenilir.
Bu arada the balmın internet üzerinden çine gönderimi var.Kendilerine mesaj attığımda cruelty free olduklarını kesin bir dille belirttiler.Tekil kullanıcılar için gönderim yaptıklarını onlarında deney yapmadıklarını söylediler.Ortada şaibeli bir durum var bilemiyorum.Karar sizin.
kozmetikte en çok loreal kullanıyor bu deneyleri okulda bir arkadaşımızın sunum konusuydu ordan biliyorum
L’Oréal no longer tests any of its products or any of its ingredients on animals, anywhere in the world. Nor does L’Oréal delegate this task to others. An exception could be made if authorities required it for human safety or regulatory purposes
Merhaba, biochemist engineer olarak calisiyorum son 3 yildirda bir kozmetik firmasinda gorevliyim.Ne üzerine çalışıyorsunuz ?
Artık yapmadıklarını söylüyorlar. Kendi sitelerinden alıntı:
Kendileri ürünleri için hayvanlar üzerinde test yapmıyormuş, test yapılan içerikleri kullanmıyormuş. Başka bir yere test yapma görevini vermiyormuş. Ama yetkililer (burada devletlerden bahsediyor sanırım), insan sağlığı ve düzenleyici amaçlardan (yasalardan) dolayı hayvanlar üzerinde test yapabilirmiş. (Çine satışımız vardır, onlar hayvanlar üzerinde deney yapıyor; diyor.)
Sizin bu konularda epey bilginiz vardır o zaman.Bizi aydınlatırsanız markalarla ilgili çok sevinirim :)Merhaba, biochemist engineer olarak calisiyorum son 3 yildirda bir kozmetik firmasinda gorevliyim.
Canım ilaç firmaları hayvanlar üzerinde deney yapıyor.Bu yüzden ben bulaşmamak adına alt kozmetik gruplarını da almam tavsiye de etmem açıkçası.Tabi herkesin kendi kararı...
The balm hiç almadım..Lys ye bunu bi sorayım ben...Çin olayını yani..
Hala saç açıcı bulamadım :S
amway in ürünlerini tavsiye ederim.. diş fırçası bambu liflerinden yapılıyor. diş macunu da doğal.. hatta ben evimde onların temizlik ürünlerini kullanıyorum kii çok memnunun çoğu tamamen doğal.. kimyasal içerik varsa da bunu belirtiyorlarkızlar hayvan deneyi yapmayan diş macunu-bakım suyu önerir misiniz? bulamıyorum ipana-colgate kulanmak istemiyorum artık
amway in ürünlerini tavsiye ederim.. diş fırçası bambu liflerinden yapılıyor. diş macunu da doğal.. hatta ben evimde onların temizlik ürünlerini kullanıyorum kii çok memnunun çoğu tamamen doğal.. kimyasal içerik varsa da bunu belirtiyorlar
Canım saç derken renginden mi bahsediyorsun ben pek anlamam da merak ettim .Canım ilaç firmaları hayvanlar üzerinde deney yapıyor.Bu yüzden ben bulaşmamak adına alt kozmetik gruplarını da almam tavsiye de etmem açıkçası.Tabi herkesin kendi kararı...
The balm hiç almadım..Lys ye bunu bi sorayım ben...Çin olayını yani..
Hala saç açıcı bulamadım :S
Doğallık değildi sorun hayvan deneyi yapıp yapmamasıydı. Leaping bunny sertifikalı bir marka buldum teşekkürler ^_^
Hangi marka acaba? Ve nerede satılıyor?
Amway çin pazarında bulunuyor ve bu yüzden de çin yasaları gerektirdiği için hayvanlar üzerinde deney yapıyor...amway in ürünlerini tavsiye ederim.. diş fırçası bambu liflerinden yapılıyor. diş macunu da doğal.. hatta ben evimde onların temizlik ürünlerini kullanıyorum kii çok memnunun çoğu tamamen doğal.. kimyasal içerik varsa da bunu belirtiyorlar
Canım önce saçın açılması gerekiyor sonra boyuyorsun..Araştırdım henüz bulamadım...Naturtint boyada yok açıcı ona baktım onixe de baktım...inş bulurum..Canım saç derken renginden mi bahsediyorsun ben pek anlamam da merak ettim .Deney yapmayan saç boyalarının bu ürünü vardır belki ?
Ben şu meşhur katı hindistan cevizi yağının sitesinde görmüştüm sanırım.Hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir ped markası arıyorum. Organyc duydum ama mağazalarda, marketlerde yok.
Organik pazarlara da gidebilecek vaktim yok. Var mıdır, gratis, watsons tarzı yerlerde?
Ben şu meşhur katı hindistan cevizi yağının sitesinde görmüştüm sanırım.
Özel mesaj atayım o zaman, sonra reklam denilip ceza veriliyor.O ne ki? Cahil kaldım sanırım.