- 2 Ocak 2015
- 6.424
- 15.435
Bi' tık fazla vermeye hem değer hem de çok bereketli diyor kullananlar hep. Ben de eğer kesinse temiz bir firma olduğu, 2-3 ürününde gözüm var, alıcamKryolan markasını biliyorum. Çok iyi. Shiseido daha ulaşılabilir diye tercih ediyorum :))
Bence deBi' tık fazla vermeye hem değer hem de çok bereketli diyor kullananlar hep. Ben de eğer kesinse temiz bir firma olduğu, 2-3 ürününde gözüm var, alıcam
Eylülü bekliyorum, bu ay fena battımBence dealınca paylaş.benim de gözüm kaldı
Ayy ben de inanılmaz masraf yapıyorum 2 aydır.shiseidonun gözaltı kapatıcısını aldım gecen ay.onu da tavsiye ederim.Eylülü bekliyorum, bu ay fena battımGöz altı kapatıcısında gözüm var, hiç öyle malzemelerim yok çünkü. Bir de vücut fondöteni. Alır almaz foto paylaşırım, inş. eylülde durduk yere masraf çıkmaz bana.
Kendime not: Gaza gelme kavuncuğum, eylüle daha varAyy ben de inanılmaz masraf yapıyorum 2 aydır.shiseidonun gözaltı kapatıcısını aldım gecen ay.onu da tavsiye ederim.
betistanın kuru şampuanını, rimmel londonın kaş rimelini,rimmelin transparan pudrasını (youtuberlar çok övüyor ikisini de) aldım bugün.aklıma bunlar geldi şimdi
AhaahaahKendime not: Gaza gelme kavuncuğum, eylüle daha var
Söylense de fark etmez, bulunduğum şehirde Kryolan yok, kozmetik aşkına şehirler arası yolculuk yapiciiiiimAhaahaaho zaman aldığım diğer makyaj ürünlerini söylemiyeyim ikeadan da bütün hepsini yerleştirebileceğim malzemeler aldım.gerçi çok bir şey yoktu.olanlar da pahalıydı.
Ayynen ben de erinirimmmSöylense de fark etmez, bulunduğum şehirde Kryolan yok, kozmetik aşkına şehirler arası yolculuk yapiciiiiimKalk çay koy deseler erinirim şahsen Foto isterük
Hiç alakam yok, duymuşumdur birinden :) Bir de şakasına bazı kelimelerin yazılışını söyleşini değiştiririm, o hesap bu da :)Ayynen ben de erinirimmmsivaslı mısın?orda'isterük'derler.komşumdan biliyorum tamam koyarım foto
Ay evet,ben de maksat muhabbet olsun diye yöresel konuşmayi severim aradaHiç alakam yok, duymuşumdur birinden :) Bir de şakasına bazı kelimelerin yazılışını söyleşini değiştiririm, o hesap bu da :)
Yazıyı gerektiğinde değiştirince de sevimli oluyor amaAy evet,ben de maksat muhabbet olsun diye yöresel konuşmayi severim aradayazıyı değiştirmem de konuşmayı uydururum bir şekilde
Öyle olsun bakalımYazıyı gerektiğinde değiştirince de sevimli oluyor ama
Rimmel deney yapiyor belirteyim deAyy ben de inanılmaz masraf yapıyorum 2 aydır.shiseidonun gözaltı kapatıcısını aldım gecen ay.onu da tavsiye ederim.
betistanın kuru şampuanını, rimmel londonın kaş rimelini,rimmelin transparan pudrasını (youtuberlar çok övüyor ikisini de) aldım bugün.aklıma bunlar geldi şimdi
Ben bu konulara ilgili değildim.bilgim vardı az çok ama buna göre yön vermedim aldıklarıma.ama sayenizde farkındalık oluştu.bundan sonra daha dikkatli olucam.çok teşekkür ederimRimmel deney yapiyor belirteyim de
Bir ürün hayvanlarda denenmemişse ,, bu daha dogru ve iyi başka bir yöntemle denenmiş demektir..
Çünkü hayvan deneyleri laf olsun diye yapilan ve bilimsel hiç bir geçerliligi olmayan yöntemlerdir..
İnsanoglunun utancıdır başka da bişey degil
Alınan her hayvan deneyi yapan üründe o hayvanların da ahını alırız görmedigimiz bir eneri alanında
Araştırmalarımı iyi yaparım ve evime deney yapan ürün sokmamaya çalışırım,, çok şükür Allah hep iyi markalar çıkartıyor karşıma ,, verdigim fazla paraya da hiç acımam çünkü vahşete karşı elimden geleni yapmanın tarif edilemez sevinci her şeye deger :)
Bu listeye H&M kozmetik ürünlerini de ekleyelim.Onlarda zulümsüz bir marka.Çinde kozmetik satışı yapmıyorlar.Burada belirtmiştim.Bunların dışında bazı firmaların sertifikaları yok ama deney yapmadıklarını iddia ediyorlar.The Balm örneğin...En azından deney yaptığı kesinleşmiş markaları kullanmamak gerek.
h&m kozmetikten çekilmedi mi ya öyle duymuştum sanki?Bu listeye H&M kozmetik ürünlerini de ekleyelim.Onlarda zulümsüz bir marka.Çinde kozmetik satışı yapmıyorlar.
Yok hatta bu sezon ürünlerini yenilemişler.Yeni allıklar,rujlar falan gelmiş.h&m kozmetikten çekilmedi mi ya öyle duymuştum sanki?
http://www.etiksecimler.com/cruelty-free-dis-macunu-alternatifleri/kızlar hayvan deneyi yapmayan diş macunu-bakım suyu önerir misiniz? bulamıyorum ipana-colgate kulanmak istemiyorum artık
https://www.cyrene.com.tr/makyaj-temizleyiciler ben bir dahakine bu markayı denemek istiyorum.Şu anda otacının makyaj temzileyiciini kullanıyorum.Onun fiyatı daha uygun.Gratislerde ve otacı.com da satılıyor.Göz ve tüm yüz için kullanılabiliyor.Gözlerimi yakmadı onu da belirteyim.Ben de makyaj temizleyici arıyorum, bana da el atarsanız (özellikle göz, cildimi zaten yıkıyorum)