Hayvan deneyleri ve kozmetik markaları

Çooook teşekkür ederim, bu arada mesajınızı düzenleyin, link vermek yasakmış; geçen hafta ceza almıştım ben. Alıntı yapmadım ki delil kalmasın mooncyrstal
Rica ederim bende teşekkür ederim uyarı içinama düzenleme seçeneği kalkmışNeyse bir daha yapmayacağım kk affet beni bu seferlik

Rica ederim bende teşekkür ederim uyarı içinama düzenleme seçeneği kalkmışNeyse bir daha yapmayacağım kk affet beni bu seferlik
Arada kaynar artık, yepyeni bir sayfa oldu bu konuda
Dediğiniz ürünü ben daha önce görmüştüm, almayı da düşünüyordum sonra unuttum ve kendime kızdım hatta neden sık kullanılanlara eklemedim diye, çok makbule geçti tekrar teşekkürler. Peki siz kullandınız mı? Bi' fikriniz var mı nasıl ürünleri?

Cyrene mi onu günlük yüz temizleme jeli ararken buldum.Fiyatları çok uçuk değil gibi geldi ama malesef hiç kullanmadım.Sitesinde ürün yorumlarında ,nette genelde beğenilmiş.Kesin birşey diyemeceim ne yazıkki istersen googledan aratıp yorumlara göre karar verebilirsin. Başka bir marka bulursam mesaj atarım tekrar :)

Çok teşekkür ederim, çok memnun olurum. Bu tarz ürünlere yönelen pek kişi yok, hep bilindik marka olsun (hani o YKM, Boyner vs gibi yerlerde satılan markalar) derdindeler genelde. 3 yıl daha genç gözükeyim diye düşünüp hayvanları hiçe sayıyorlar. Ben geçen hafta unutarak L'oreal ürünü aldım, resmen boşluğuma geldi. Çok üzüldüm sonra, çok pişman oldum.
Eğer ben de bulursam hemmmen haber veririm. Şu dönem değil yalnız, 1-2 ayı bulabilir.

Aynen ama o markalar insan sağlığına da pek önem vermiyor.İçerikleri çok kötü.Kesinlikle aslında herkes desteklese boykotu o firmalarda bu yönelimlerinden vageçerler bir süre sonra.Ben de sevinirim bu arada, teşekkür ederim

mrb bence cyrene ürünlerini alırken ürün içeriğini mutlaka okuyun, evet hayvanlar üzerinde deney yapmıyor ama bazı ürünlerinde kimyasal var, ben lila kutu diye bi site var orda her ürünün içindekiler kısmı belirtilmiş, oraya bakıyorum önce, mesela cyrene nin ozonlu sabununu alacaktım ama bi baktım tetra sodium edta kullanmışlar, ya da argan sütlü serumunu alcaktım içinde sodium benzoate gördüm..bunlar vücudumuza paraben sls kadar olmasa da zarar veren kimyasallar.. ben artık gratis watson'a falan gitmiyorum bile, doğal olan bi tane ürünleri yok.. otacı yı da alırken bi bakın içindekilere öyle karar verin bence..ondan emin değilim, yanlış bilgi vermiyim size..bence sadece cruelty free değil aynı zamanda tamamen organik bitkisel ya da doğal ve sertifikalı ürünleri kulanmak gerek.. bunların hepsini bi arada bulmak zor tabi :)sertifikalı da olsa içeriğini bilmeden almayalım.. çok araştırmamız gerekiyor..

Otaci ürünleri çok da güvenilir degil arkadaşlar tavsiye etmem...
Daha net güvenilirligi olan ürünleri tercih etmeye bakin..

Ben de saç açici ariyorum ama cruelty free bi ürün bulamadim bilen varsa çok memnun olurum

Organic Naturlite Amonyaksız Toz Saç Açıcı?
Natulique Whitener Organik Açıcı?

Organikler diye isim verdim yoksa bilmiyorum.

Otacı ilaç üreten kurtsan firmasına bağlı ama otacı için hayvanlar üzerinde deney yapmadığını her seferinde belirtiyor.O yüzden bence yeterince güvenilir.
Bu arada the balmın internet üzerinden çine gönderimi var.Kendilerine mesaj attığımda cruelty free olduklarını kesin bir dille belirttiler.Tekil kullanıcılar için gönderim yaptıklarını onlarında deney yapmadıklarını söylediler.Ortada şaibeli bir durum var bilemiyorum.Karar sizin.

Son düzenleme:
Çine satışı olunca noluyor?

Sektorde calisan biri olarak maalesef bircok kozmetik markalari tested on animal Evet China bunlarin basinda bircok kozmetik firmasi da ucuz oldugu icin uretimden pakete kadar China'yi tercih ediyorlar. Cok uzucu ama dogru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…